Последният печели - тема 3

• 11 441
  • 243
  •   1
Отговори
# 15
Тази вечер всички се вълнуваха. Третият се изнерви още по време на играта, после каза, че е ядосан.

# 16
Ето затова предпочитам многократните шампиони.

# 17
Олег преотстъпи доброволно шампионското място. Няма как учител на неговата възраст да не знае Лукчо и Димчо Дебелянов с белоцветните вишни.

# 18
  • София
Може да се е уморил Олег. Сега колко време ще дават куизърите?

# 19
Този носорог го четох завчера по чиста случайност (попадна ми и се загледах, от носталгия), но никога не съм знаела името на автора.

# 20
Регионални отбори? За първи път чувам.

# 21
С нетърпение очаквам днешното предаване, предполагам че ще са пловдивчани. Имам доста приятели, участвали в играта, но дали сега ще участват? Умишлено не ги питам, чакам изненада.

# 22
Просто е тъпо да не знаят, че Тадж Махал е в Агра! Известна туристическа дестинация, много филми и сериали - както документални, така и игрални... Вдъхновил Аграба от филмчето за Аладин (а дворецът в Аладин е вдъхновен от архитектурата на Тадж Махал).

#BGMлоялнапрограма

П.п. Въпросите били със завишена трудност! НЕ, не бяха. Бяха си като всяка вечер. Просто и тримата играха зле.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:00 от pppqqq

# 23
  • София
Ще взема накрая да ида на един-два Куиза (ако има награди) ... Щом е такова нивото Animal Frog

# 24
  • Майничка
Наградите, поне в Пловдив, са символични, но на куизовете е весело.

# 25
Не см участвала в куиз, макар че съм играла в подобен род игри. И аз се чудя как не знаеха отговорите на въпроси, които не бяха толкова трудни, поне за мен /торта Павлова, родният град на Георги Парцалев, костите на акулата и фалангите/.

# 26
Така е. Аз честно казано, мислех че Павлова е като Френската целувка на Неделя, но без шоколад и с ягоди. А то целувченият крем трябвало да е суров...
Но поне съм я чувала и знаех, че е наречена на балерина, макар да не й знаех малкото име.

# 27
Може ли някой да ми каже от къде Воденичаров чете отговорите на въпросите? Гледам го и не мога да разбера

# 28
Няма ли слушалка? А и той е казвал, че се подготвя предварително за всеки епизод - със сигурност ги е чел поне веднъж преди предаването, не го изненадват, като му ги казват за първи път на ухо (т.е. материалът му е познат).

# 29
Не съм участвала, но вероятно има аутокю. Няма как да повтаря информация от слушалка.

Общи условия

Активация на акаунт