Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 815
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Аз и Елвира не виждам на масата.

# 31
Сега забелязах, че до Адриана има празен стол и пълна чаша пред него, там е седяла евентуално Клаудия или Елвира.

# 32
С едно голямо извинение се включвам, за да кажа че не съм разбрала правилно спойлера за довечера. Ще има странна случка свързана с Виктор, но изгонената девойка не е тази, която я е направила.

# 33
Няма да е Клаудия, тя имаше поне 2 срещи с Виктор в промото за сезона  така че се задържа и вероятно още е там.

# 34
Момичето,което го гонят е от тези на Виктор,правилно ли разбирам

# 35
Снимките са свършили. Виктор е в самолета тази вечер.

# 36
Не вярвам да е Косара, значи остава Любомира. Той и с нея досега се чувства най-спокоен, така че залагам на нея. А третия ерген може ли  да избира жени? Объркана съм Laughing

# 37
  • София
Значи съвсем скоро ще стане ясно кои са избраните.
Даниела, че е човек на продукцията е сигурно.

# 38
  • София / Пловдив
А Мартин и третото ергенче?

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:03 от bim_bam

# 39
Шопови не са споменавали, че скоро ще си тръгват от Шри Ланка. Сигурно ли е, че Виктор се прибира? Имайте предвид, че може и други хора да поддържат инстаграмите на участниците, не е задължително да са самите те.

# 40
А трети ерген кога? Че тия двете сестри ме напрягат с техният говор на англо-български. Наистина са като Кичка. И каква врява вдигнаха всички като ги видяха, съвсем на кокошарник заприлича.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 13:29 от Lotus32

# 41
А защо само Виктор да се прибира? Няма логика за единия ерген финалът да е по - рано. А Мартин?

# 42
Щом ще вкарват трети ерген, дали няма да върнат Елвира за него?

# 43
Тъпо, има друг виновен за интригата и скандала вътре ама го отнесе Елвира, за съжаление.

# 44
Тъпо, има друг виновен за интригата и скандала вътре ама го отнесе Елвира, за съжаление.

Благодаря Ви много за инфото! # Б.П. или М.П. или П, която беше изритана?

Общи условия

Активация на акаунт