Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 1 822
  • 39
  •   191
Отговори
  • Другата България

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

# 1
Благодаря за новата тема.

ИВ
Аз не мога за разпозная човека от аватара на Ковид, силно ми се иска да не е Мимето. И на Траян съм съгласна, ясно че не е Чикагото.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:37 от Тук там

# 2
  • София
Благодаря за новата тема!
На Миро си прилича баш, на жалост. Rolling Eyes

# 3
  • Другата България
Определено не е Траян. Blush

# 4
ИВ
Записвам се и аз. А кой беше казал наистина, че финалът ще ни хареса? Искам да поговоря с него само хаха

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:31 от Harkness

# 5
ИВ

Миро е, и мисля сигурните ни спойлеристи няколко пъти го казаха вече. Предполагам им писна да повтарят, че е той.

# 6
ИВ
Определено не е Траян. Blush
Уф. Ами ... това е игра, хората, които показаха качества, си спечелиха народната любов. Този ще вземе парите и ще си ходи в Канада. Ариведерчи, Мими!

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:38 от Тук там

# 7
  • BG-DE
Аватарът на Ковид определено е Миро 😟

# 8
Благодаря за новата тема.
Аз не мога за разпозная човека от аватара на Ковид, силно ми се иска да не е Мимето. И на Траян съм съгласна, ясно че не е Чикагото.
ИВ
Мирослав си е отвсякъде! Знае се отдавна, но не ни се искаше да е истина. Калинчо вече спечели, така че не го жаля. Човекът почна и в телевизията костюмиран да ходи, не му е тъпо. Joy
А ако не можете да разпознаете Миро по физиономия, може да го направите по сърцата, които праща на бременната си съпруга. Grinning

# 9
Дори Ковид да си сложи снимка на Миро + Мери да каже, че е Миро + някой да пусне истински клип от финала и как Миро вдига чека - 100% ще се намери някой да изрази надеждата си това да е грешка и да е Калин/Траян 😂 . Много е хубаво човек да има надежда и да вярва до последно, но според мен вече граничи с глупост. Нека просто да видим как продукцията за пореден път ще прецака най-добрият и комплексен играч на сезона (за сметка на някой напълно безличен!) и да свършва този цирк! Калин вече си спечели всички нас, което е много повече от 100хил. !

# 10
ИВ

А ако не можете да разпознаете Миро по физиономия, може да го направите по сърцата, които праща на бременната си съпруга. Grinning
Дали роди тази жена, няма никакво инфо, а усилено ни представяха тежкото положение на Миро - оставя си жената, за да си начеше крастата. Още една "положителна" страна на този неприятник.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:38 от Тук там

# 11
Това, че финалът ще ни хареса, не беше ли някак подигравателно и около коментари, в които се ядосвахме за нещо на продукцията. Да ни хареса, като все едно да е в кавички Open Mouth

# 12
  • София
ИВ
Радостина ли е наред да отпада?
Май ще изкара и тази елиминация.

# 13
ИВ
Утре да няма двойна елиминация. Не остана време до петък?

# 14
ИВ
Утре да няма двойна елиминация. Не остана време до петък?

Уф, и аз си мислех същото...Дано да си запазят миналогодишната подребда на битките.

Общи условия

Активация на акаунт