Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 3 128
  • 50
  •   92
Отговори
# 30
В предстоящата битка на петимата след елиминацията го има розовия цвят,с който играе Алекс,значи той побеждава.
Много ме е яд за Траян,как пък точно сега двойна елиминация.

# 31
Ами рискува излишно Траян, ама ако беше Миро вместо него, дали пък Алекс щеше да оцелее. Няма вярно решение, сега ще отпадат един след друг, финалът е след два дни все пак.

# 32
Ето това е да четеш и да не можеш да повярваш все. Как Алекс, че и Радостина ще бият Траян? Каква ще е тази битка? Според мен доста от спойлерите тук се оказаха неточни. Нали уж Дино беше следващия? Нагласям си се аз да гледам и да очаквам и ето ти изненада - Дино почти имунитет взе.
ПП Поправям се - ще има пъзел май.

# 33
ИВ
Не си обяснявам как Алекс ще бие Траян на това трасе. А и той не заяви ли, че едва ли не би се жертвал. Да направи път на младите и т.н.

# 34
  • София
ИВ
Не си обяснявам как Алекс ще бие Траян на това трасе. А и той не заяви ли, че едва ли не би се жертвал. Да направи път на младите и т.н.
Ако има пъзел на финала- защо не?

# 35
ИВ:
Защо всяка година печели някой от злодеите: Мартин, Алекса...сега Миро! 😢 Няма да гледам последният епизод, а утре Алекс явно печели, като втора е Радостина. Иначе при фотофиниш с Траян нямаше ли Алекс да даде "път на младите".

# 36
ИВ
Ако има пъзел на финала- защо не?
Не видях да има пъзел, но дори да има, нали и Траян се води пъзелист. Но все пак казаха, че е фотофиниш. Просто ме учудва, че Алекс не е отстъпил.

# 37
Рада я слагаха като сигурна на 5-то място?
Или поредният фалшив спойлер или се случва нещо неочаквано и я оставят в играта?

П.С. Може фотофинишът да е между Алекс и Рада или между Траян и Рада за второ място. Не бързайте да обвинявате Алекс.

# 38
В другата тема пише, че са се видели цветовете на оцелелите в промото. Някой видял ли ги е?

# 39
ИВ

Рада я слагаха като сигурна на 5-то място?
Или поредният фалшив спойлер или се случва нещо неочаквано и я оставят в играта?

Не е била сигурна на 5то място. Имаше въпрос точно как са разпределени от 8 до 5, защото финалната четворка се знае.

И да, цветовете се виждат.

# 40
ИВ
Благодаря за темата, Мери❣️

Мисля, че е ясно кои отпадат:

Може ли такава аматьорщина с тези цветове! Като в сезон 1. Подценяват ни!!! А вече сме в 7-ми сезон.

# 41
  • BG-DE
Според мен съвсем умишлено го правят, така явно предизвикват по-голям интерес 😂

# 42
А какъв е шанса следващата елиминационна да е Калин срещу Дино , все пак Миро има грошове Чикагото сабии

# 43
Може ли старата снимка за справка?

# 44
Да, от нескопосания монтаж на промото се вижда цвета на Алекс. Той каза, че дава път на младите, а не че ще се откаже за тях. Не му извъртайте думите. Според мен спортния хъс да се върне да си “разчиства сметките” с Мирка е по-голям от това да легне на жертвен олтар за Траян.

Общи условия

Активация на акаунт