Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Мартин и Виктор имат ли достъп до телефон и интернет

# 16
Мисля че да защото така е станало ясно за гадженцето отвън на единия докато са в Шри Ланка.

# 17
А дали третият Ерген, няма да е Туджаров?

# 18
А дали третият Ерген, няма да е Туджаров?
Не е Туджаров на 100%. Друго момче е, наистина е много в профила на Виктор, само че по-тъмен.

# 19
Семействата на участниците, ще ходят ли в Шри Ланка,има ли информация за това

# 20
C., благодаря за спойлера, то беше пределно ясно, че Айгюла е човек на продукцията, още е началото, а вече две индивидуални срещи има. Само да не се окаже, че Бранка още е вътре и цъка от телефона си.

# 21
  • Viena
Може и да е тя.

# 22
  • Вестерос
Бранка нали я бяха видели на живо.

Офф пак супер нагласеност. Повръщ

# 23
Огромно благодаря за спойлерите, да сте живи и здрави!!! Relaxed

Оле да, Бранимира да не би да е още вътре Hushed Някой беше споменал, че са я видяли обаче в мол май...

Не може ли да ни издадете кой е третият ерген.. Или някакви подсказки, насоки Nerd

И коя ли ще е изгонената довечера от отбора на Виктор (нека спекулациите започнат сега Laughing ). Няма да е Елвира, Бранимира също, Росица едва ли, Любимира не, Косара се задържала бая време, остават Ива, Ивет, Синтия, Клаудия (като май и Синтия и Клаудия се задържат по напред в предаването?)

# 24
Е, нали Росица също напуска изгонена? Може да е тя, нищо че е имала среща с Вико преди това.

Благодарих ли за темата? Май не, защото сега се записвам, та, благодаря!

# 25
Ива може би изчезва довечера.

# 26
И аз залагам на Ива, то не остана коя Smiley

# 27
Дали трите упоменати дами са хора на продукцията или на ергените? Уж Бранимира нали беше поканена от Виктор?
За един за друг, доколкото разбрах щели да стоят някъде, докато по тв стане ясно че са изгонени двойките, нямало да си ги пускат да се разхождат по белия свят Simple Smile

Ами Моника и Алек си се разхождат, видях ги преди седмица😀

# 28
И каква е причината да мислите, че е Ива?

# 29
Аз си мисля, че е Клаудия.
Само тя не присъства на тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт