Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 810
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
ИВ

Не знам колко е сигурно,но получих инфо,че Сапунджиева отпада точно преди етапа с обединеното племе.
Ръждавичка със сигурност не е победител,трябва да отпада около полуфинала.
И аз получих същата информация за Сапунджиева. Точно преди обединението. Значи май е вярно.

# 721
ИВ

ИВ
Здравейте! Явно така уж измислените спойлери се оказаха верни. Сега Томито го гонят, зелените стават жълти(Чикагото ще е единствения този сезон носещ всички цветове в даден момент), Крис отпада и остават 12. Значи следващата седмица ще е „братският двубой“ между Калин и Ивайло, щом и Крис отпада тази седмица, а и Лапунов го няма. Това обяснява сближаването на Калин с Ивайло — очертава се сините да са на изолатора. И имам предчувствие, че след това ще върнат стопанството, тъй като другата седмица е 10. Те са 13 седмици, така че 11 и 12 да има само резиденция и стопанство — още една капитанска, елиминационна и двама да отпаднат и айде: на седмица 13 са 8 играча само.
Най-спекулираните имена за 8-те финалисти са: Калин, Миро, Алекс, Чикагото, Пекин, Ръждавичка, Николета и Радостина, поне според хипотетичните спойлери до сега(Тоест, сега след като Иво отпадне, зелените ще почнат да падат като круши,тъй като само трима от тях влизат в финалите.). Чак ми е чудно как Траян и Дино не стигат до там, ама като знам продукцията — нищо чудно. (Пък имаше слух, че сега Калин ще го пращат редовно на битки. Нали Томито в ТикТок беше казал, че тепърва ще виждаме как се справя Калинката на индивидуални битки. И нищо чудно Калин да отстрани Дино и Траян — те двамата по сторита и т.н. казаха, че той им е най-силният конкурент. И беше ми казано като спойлер, че след отпадането на Крис ще почнат да пращат Калинката да „чисти“ мъже — тоест трите патки ще го пращат ся на елиминационни, и това може да го изтощи или контузи за финалите. Това обяснява и причината, ако наистина е загубил финала от Миро. Всичко се навръзва сякай постепенно. )
Тоест хипотетичният финал Калин, Алекс и Миро може да се окаже верен. Надявам се поне Миро да не е победителят там, а точно най-големият спойлер да се окаже грешен — Миро да е сребърният медалист, а Калин — победителят.
Но да — на мен ми беше казано, че жените ще изчистят трима мъже преди финалите. Казаха ми, че първо ще е Крис, после Лапунов, а пък то беше наобратно.
Жалко за Ръждавичка но то се вижда че играе с тея двете русите ,още в началото на сезона качваше сторита с тях ,ако не им вървеше по свирката нямаше да си останат толкова близки след формата.

Всичко казано тук ми звучи съвсем логично. И Пекин ни подготви за това с догадки и прогнози вчера: четири жени в топ 8. Употребен и изтормозен от битки Калин, който на практика отстранява силните мъже почти сам...Кошмарен развой, а беше обещаващ сезон!
Само така може да стигнат четири жени — като почнат да падат мъжете. Но и от жените поне една ще отпадне, и за съжаление това ще е Сапунджиева. Жалко, защото за разлика от другите кухи лейки, тя ми изглежда много добричка.

# 722
ИВ
Последно за финалистите, за да не се разводнява темата - те са Мирослав (Trophy), Калин и Алекс (изхождайки от най-надеждния спойлер тази година - столовете + Ковид с негово изказване в предната тема, че на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея). Чикагото е на 4-то място. Николета се очертава да е пета, а за Ръждавичка не е сигурно, но се предполага, че е 6-та. Нататък подредбата не е ясна. Joy
Пс. Колко души тази година ще влязат в обединеното племе - 9 или 10?
Как Николета пета, не беше ли Пекин ?

# 723
Ергенът: Любов в рая - някой случайно знае ли кога ще свърши тази мъка?
Чак през декември ли?

# 724
„Ергенът: Любов в Рая”

Аз започвам да имам огромни съмнения дали Виктор и Кристина са всъщност двойка. Независимо от това какво се случва, подозирам, че са обвързани с договори и бТВ едва ли ще са много ощастливени от подобен „спойлер”, заявяващ потенциална „реализирала се” двойка.

Според мен е напълно възможно да ни пускат по пързалката групово (и нарочно). Все пак Кристина (преди всичко останало) публикува снимка с Kinder Surprise.

Предстои да разберем. Едно е сигурно обаче: Дениз се е влюбила в него.

# 725
Ергенът - В последния си подкаст Чакала каза, че негова близка приятелка е засякла в клуб Кристина и Виктор да се целуват…. тааа, според мен са си точно двойка😁

# 726
Някой помни ли/знае ли кое е първото име изтекло/извадено от социалните мрежи/форуми, в това число и тук, като победител или по-скоро това Миро ли е или той се появи в последствие? Аз не следя от самото начало, а почти сигурно вече е изтрито.

# 727
  • Някъде там...
ИВ
Първо се появи информация за жена (Пекин), после Траян, след това Миро. А ауткаст спомена, че е Калин. Сега се чу за Ръждавичка. Това съм засичала аз.
Аз все повече не мога да повярвам, че е Миро. Това ще е най-безличният и не блеснал с нищо победител ever. Освен в бъдещите епизоди да се прояви като го захранят, не знам. Или да е станал някакъв сакатлък с Калин на финала. И сега и това нарушение на правилата с храната...
Това е първият споменат победител:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:00 от Жабче

# 728
Не е жена. Има целенасочено пуснати имена след първоначалното изтичане на инфо.

# 729
ИВ
Първо се появи информация за жена (Пекин), после Таян, след това Миро. А ауткаст спомена, че е Калин. Сега се чу за Ръждавичка. Това съм засичала аз.
ИВ
Започвам да си мисля, че мен са ме пуснали по пързалката от продукцията. Това ми се случва за втори път да ми дадат финалист за победителн, но в крайна сметка се оказва, че не е.
Аз на 100% вярвам, че е Мирослав от доста по-надеждните източници

# 730
Утре Крис си заминава — това е ясно. Някой знае ли кои ще са другите двама освен него и Ивайло?

# 731
ИВ
Глупости се пишат!
4 + 6 = 7 е точно връзка със сезоните. Писах го вече, преди да мине метлата. Дидо ви го разясни още в старите теми.

# 732
Според мен в събота на кастинг битката ще има преминаване на син към жълтите и дали това няма да е Калин, от което следва да започне да ходи често на индивидуални битки, номиниран от жените, а по този начин да гърмят мъже 1 по 1?

# 733
От къде дойде това за Миро? Сигурно е, че има целенасочено пуснати имена, за да объркат аудиторията след първоначално изтекла вярна информация.
Ако именно инфото за Миро е вярно, то тогава кои са “спуснатите” имена .. то няма други или има  по социалките и поне аз не знам за тях.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт