Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 818
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ИВ
Нещо напоследък спойлерите на които толкова не вярвахте почнаха май да се подреждат като парад на планети по Великден Satisfied
А само ако знаехте какво вече къкри на котлона за финала Scream

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:06 от dido2k

# 691
ИВ
А само знаехте какво вече къкри на котлона за финала Scream
Ъ? Имаш предвид: "А само АКО знаехте какво вече къкри на котлона за финала Scream"
Ще ни изненадват ли пак?

# 692
ИВ
ИВ
Какъв телефон?! 🤣
Този телефон на Блатото ли го е ползвал, или на Изолатора? 🤪

Пак казвам не е 100 процентова информация просто така подразбрах и не мога да се доверя напълно на човека който ми го каза това , може и съвсем друго да е
Само че няма абсолютно никаква логика в това, което си "подразбрал". Томи беше само няколко дена на резиденция преди мнооого седмици. Основно пребивава на блатото и в изолатора. Започвам да се питам умишлено ли се опитваш да ни пързаляш. Wink

# 693
ИВ
Нещо напоследък спойлерите на които толкова не вярвахте почнаха май да се подреждат като парад на планети по Великден Satisfied
А само ако знаехте какво вече къкри на котлона за финала Scream
Ако са сготвили и Калин като Лапунов с клатещия се дракон, не ми се мисли каква буря ще се отприщи!

# 694
ИВ

Заради храната от бензиностанцията...
Кристиян също отпада тази седмица, Ивайло е после, Сапунджиева следващата

До колкото разбрах аз не е заради храна гоненето на Томи ,  а заради телефон , но не е на 100 процента достоверно това .
Някъде четох, че Томи е поръчал храна по телефона на Глово за изолатора, но не знам дали е истина...

Дидо, дай някаква подсказка за финала, моля!

# 695
  • Be realistic - plan for a miracle.

Някъде четох, че Томи е поръчал храна по телефона на Глово за изолатора, но не знам дали е истина...

Край!! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Ако е това, ще го призная за легенда този, ахаххахаха.

# 696
Може да е някаква шега, на мен не ми се вярва много да е истина....

# 697
  • Буркина Фасо

Дидо, дай някаква подсказка за финала, моля!
има линфо дали и пъпчивата не е поръчвала храна?  7 седмици гладуване не е шега работа. Grinning
от Гинес дали не са идвали да установят рекорд ?

# 698
Какъв ще е тоя телефон с егати батерията, то там няма ток да се зареди?

# 699
Разбира се , че има как- с пауър банк- също оставени някъде в храстите. Рядко влизам в тази тема, но снощи се ядосах. Не разбирам защо в тази тема, ако някой има достоверна информация не я споделя, а се правят намеци и догадки?

# 700

Nokia 3310 Simple Smile

# 701
ИВ
Здравейте! Явно така уж измислените спойлери се оказаха верни. Сега Томито го гонят, зелените стават жълти(Чикагото ще е единствения този сезон носещ всички цветове в даден момент), Крис отпада и остават 12. Значи следващата седмица ще е „братският двубой“ между Калин и Ивайло, щом и Крис отпада тази седмица, а и Лапунов го няма. Това обяснява сближаването на Калин с Ивайло — очертава се сините да са на изолатора. И имам предчувствие, че след това ще върнат стопанството, тъй като другата седмица е 10. Те са 13 седмици, така че 11 и 12 да има само резиденция и стопанство — още една капитанска, елиминационна и двама да отпаднат и айде: на седмица 13 са 8 играча само.
Най-спекулираните имена за 8-те финалисти са: Калин, Миро, Алекс, Чикагото, Пекин, Ръждавичка, Николета и Радостина, поне според хипотетичните спойлери до сега(Тоест, сега след като Иво отпадне, зелените ще почнат да падат като круши,тъй като само трима от тях влизат в финалите.). Чак ми е чудно как Траян и Дино не стигат до там, ама като знам продукцията — нищо чудно. (Пък имаше слух, че сега Калин ще го пращат редовно на битки. Нали Томито в ТикТок беше казал, че тепърва ще виждаме как се справя Калинката на индивидуални битки. И нищо чудно Калин да отстрани Дино и Траян — те двамата по сторита и т.н. казаха, че той им е най-силният конкурент. И беше ми казано като спойлер, че след отпадането на Крис ще почнат да пращат Калинката да „чисти“ мъже — тоест трите патки ще го пращат ся на елиминационни, и това може да го изтощи или контузи за финалите. Това обяснява и причината, ако наистина е загубил финала от Миро. Всичко се навръзва сякай постепенно. )
Тоест хипотетичният финал Калин, Алекс и Миро може да се окаже верен. Надявам се поне Миро да не е победителят там, а точно най-големият спойлер да се окаже грешен — Миро да е сребърният медалист, а Калин — победителят.
Но да — на мен ми беше казано, че жените ще изчистят трима мъже преди финалите. Казаха ми, че първо ще е Крис, после Лапунов, а пък то беше наобратно.
Жалко за Ръждавичка но то се вижда че играе с тея двете русите ,още в началото на сезона качваше сторита с тях ,ако не им вървеше по свирката нямаше да си останат толкова близки след формата.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:23 от Mane007

# 702
Хора Jackie. world качи видео и каза кой печели

# 703
Хора Jackie. world качи видео и каза кой печели
За кой формат? Дайлинк

# 704
ИВ
Казва, че Ръждавичка печели, според слухове, достигнали до нея. Вероятно от някой, който е гледал Нова в деня на посрещането на волейболистите и представянето на Ръждавичка като финалист/победител/участник (едно от трите) Joy. Ковид си беше категоричен, че финалът е мъжки, Дидо пусна столове, потвърждавайки това, а по последни данни най-добре класиралата се жена е Николета, която завършва пета. Satisfied
Дидо, уважавам те страшно много, но ако знаеш нещо конкретно за финала, моля те, сподели или просто не пускай такива постове. ,,А само ако знаехте", ами не знаем, затова сме в тази тема и очакваме някой, който знае, да даде информация. Sob

Общи условия

Активация на акаунт