Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Дубай
ИВ

Заради храната от бензиностанцията...
Кристиян също отпада тази седмица, Ивайло е после, Сапунджиева следващата

# 676
ИВ
Лапунов....не очаквах така да отпадне...Някой беше писал в предната тема, че го сгтовят...но не и по този ужасен начин...
Кристиян - отпада на Елиминация...

2ма за една седмица...

Преди бяхте писала , че Томи го гонят  кажете , че това е сигурно информация и , ако е така кога си тръгва , че не мога да го трая вече помисли се за най - силния участник във формата

Щом вече излъчиха епизода, където Томи отстранява силен играч, значи съвсем скоро ще излъчат и дисквалификацията Simple Smile

# 677
ИВ

Заради храната от бензиностанцията...
Кристиян също отпада тази седмица, Ивайло е после, Сапунджиева следващата

До колкото разбрах аз не е заради храна гоненето на Томи ,  а заради телефон , но не е на 100 процента достоверно това .

# 678
ИВ
Какъв телефон?! 🤣
Този телефон на Блатото ли го е ползвал, или на Изолатора? 🤪

# 679
  • Дубай
ИВ

Втора Албена, нали Ситнилска заради това я отсраниха... Но и Томи не го разбирам, толкова време и накрая така да се ос@реш...

# 680
  • София
Трейтърс

Може ли да припомните къде бяха снимките от следващата игра или да ги качите пак? Виждаше се ли там Мирела?

# 681
Трейтърс

Може ли да припомните къде бяха снимките от следващата игра или да ги качите пак? Виждаше се ли там Мирела?

На предната страница в мнение #670 си отговорих на собственото мнение с цитат. Там ги има. Joy

# 682
ИВ
Какъв телефон?! 🤣
Този телефон на Блатото ли го е ползвал, или на Изолатора? 🤪
[/quote

Пак казвам не е 100 процентова информация просто така подразбрах и не мога да се доверя напълно на човека който ми го каза това , може и съвсем друго да е

# 683
  • Be realistic - plan for a miracle.
ИВ

Едва ли е телефон. Казаха че такова нещо било невиждано досега като наглост, а един от сезоните Ситнилска беше вкарала телефон, та не е невиждано.

# 684
  • София
Трейтърс

На предната страница в мнение #670 си отговорих на собственото мнение с цитат. Там ги има. Joy
Трейтърс

Мерси, значи Мирелка или Жорката ще убият, за Мирела предполагахме, че напуска ден преди края, така че е доста възможно тя да е убитата, освен ако не изпускам някой спойлер.

# 685
ЕРГЕНА- ЛвР.                                      Май объркахте темата или знаете кои двойки са на финал?
олееееее Шермин има ужасно грозно тяло-сега,като я видях и от зад направо се стреснах...от пред като дойна крава,а от зад като първобитен пещерски човек
 п.с. за ШЕРМИН:-Срещнали се двама приятели които не са се виждали от години.
1.Как си,как я караш?
2. Ми ожених се !
1.Сигурно си много щастлив
2.Абе щастлив съм ,но моята все пари иска един път 20 000,после 15 000 след това 10 000 все иска,иска и няма спиране.
1.Е,какво ги прави толкоз много пари ?
2.Па знам ли да не съм и ги давал .....
Та така и Шермин и дават чукачите и големи суми....само в сънищата и....

# 686
ИВ

Предполагам,че поне една елиминациона битка губят зелените тази седмица(утре заради промото)и ще пратят Чикагото,защото зелените чавки нали му вдигнаха мерника,че не се е извинил.
В четвъртък трябва да паднат сините и пращат Кристиян,който отпада.
А кой ли ще е капитан на зелените като изгонят Томи?Аз залагам на Миро все пак елиминацията мина и той спокойничко ще си изкара капитанството държейки двата капитански гласа.

# 687
ИВ
Айде, утре ще е бензиностанция гейт. Интересно ми е само защо все пак зелените изчезват като племе и ги правят жълти, след като нарушението е от жълт. Къде е логиката? Sob

Според мен, след като става ясно, че Томи е предателя, един вид от продукцията опрощават греховете на Чикагото, Дино и Траян и като за награда ще върнат племето на Стопанство. За да започнат на чисто обаче ги правят жълти, с някъв довод че Лечителите не заслужават повече да съществуват след тия изцепки. И така...

Томи не отпада заради баничките, които другите са яли Simple Smile

Аз смятам, че тази баничка е оставена от "трофеите" на Томи, които си е набавял за по-късно или за следващия ден, обаче случайно тримата намират плячката. Това ми е идеята за връзката м/ду Томи и баничката. Също и след случката ( с Чикаго, Дино и Траян ), Томи мълчеше като пукал, навел глава и видимо виновен. Продукцията май още тогава го е набарала, защото разпитваха всички за случката, както на арената, така и на съвета, но Томи го пропускаха, което ме навявя на мисълта че са искали да стане по-драматично и да забавят малко нещата.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 00:18 от medionaaa

# 688
ИВ

Сега малко размисъл след излъчването на промото за утре: Ако сте чели внимателно спойлерите в предходните няколко теми ще разберете утре какво ще стане!
Какво следва? Нова съм тук и не съм чела назад.

# 689
ИВ

Сега малко размисъл след излъчването на промото за утре: Ако сте чели внимателно спойлерите в предходните няколко теми ще разберете утре какво ще стане!
Какво следва? Нова съм тук и не съм чела назад.

Очаква се Томи да бъде изгонен за тежко нарушение , а зелените да станат жълти , което значи че губят утрешната битка

Общи условия

Активация на акаунт