Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 20 611
  • 596
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема!

Щастлива, лека и успешна бременност на всички!

Предишната тема

# 1
  • София
Много благодаря за новата тема 🥰 Да се радваме на спокойна бременност и сладки бебчета.

Включвам се с въпрос към тези, които са пили Биозин мама. Колко време го вземахте?

# 2
В осми месец мога ли да слагам капки за нос Виброцил? Ако не, какви мога да слагам? Хвана ме някаква хрема и нощно време не се издържа.

# 3
На мен никакви други капки не ми помагат и АГ ми беше разрешил Виброцил (а имам и алергичен ринит, който на няколко пъти през бременността се обостряше, а накрая с отекването на лигавицата стана съвсем зле). Даваше ми за не повече от седмица и то не да се пръскам по 10 пъти на ден. Основно вечер го правих преди лягане и сутрин. Иначе ползвах Назориг за кърпене на положението, но когато ставаше зле минавах на Виброцил, което беше през няколко седмици по седмица. И в родилното си влязох с Виброцила, но все пак АГ знаеше и го бяхме обсъдили.

# 4
  • София
Моето АГ също препоръча Виброцил. Каза, че капките действат локално и няма защо да се тревожа.

# 5
За актуалните цени, който пита от предната тема в Селена, към момента са :
2400 нормално и 2800 секцио

# 6
Здравейте, някоя била ли е преди бременна през зимата и да има вече едно дете? Много се притеснявам евентуално от някакви боледувания, малкия ходи и на детска и оттам със сигурност ще носи някакви гадости. Вчера цял ден го изкарах в леглото, с температура, болки в мускулите и главата, гърло. Днес съм добре, но се чудя как ще бъде за напред. Термина ми е за април 🙈

# 7
И аз идвам с въпрос: втори месец поред имам много нисък осмоларитет (Osmotic pressure) на урината, според АГ е нормално, но с предната бременност нямаше такова нещо. Старая се да пия много течности, преди лягане пия много вода, та може да е от това, но да попитам и тук дали на някоя се е случвало. Всичко друго е в норма.

# 8
Много благодаря за новата тема 🥰 Да се радваме на спокойна бременност и сладки бебчета.

Включвам се с въпрос към тези, които са пили Биозин мама. Колко време го вземахте?

Моята лекарка ми каза да си го пия до края на бременността.

# 9
Някоя бременна поставяла ли е ваксина против коклюш в София и ако да къде?

# 10
Здравейте!
Обръщам се за помощ към дамите от София - можете ли да препоръчате генеколог за проследяваме по ЗК около кварталите Дружба, Изгрев, Гео Милев или Младост.
Съответно ако имате и лош опит, моля ви да споделите, за да избегна потенциални неприятности.
Благодаря Hands Pray

# 11
Да, в РЗИ. Но им звъннете първо да ги питате дали ги имат налични.
Някоя бременна поставяла ли е ваксина против коклюш в София и ако да къде?

# 12
Здравейте!
Обръщам се за помощ към дамите от София - можете ли да препоръчате генеколог за проследяваме по ЗК около кварталите Дружба, Изгрев, Гео Милев или Младост.
Съответно ако имате и лош опит, моля ви да споделите, за да избегна потенциални неприятности.
Благодаря Hands Pray
+ 1 като аз се интервувам и от Суха Река, Редута, Хаджи Димитър.

# 13
Моят личен лекар ми беше препоръчал Галина Влаева в Окръжна болница, но аз си продължих при моят следящ и не мога да дам мнения.

# 14
Вижте в супер док кои АГ преглеждат в съответните квартали, има и мнения от вече посетили ги жени. Ако харесате лекар, вече може да видите с търсачката дали тук има мнения за съответния лекар.
Или четете мнения за различните лекари в съответните болници и така избирате.

Общи условия

Активация на акаунт