Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 25 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Т.Белчева,не се притеснявайте, има и такива късметлийски бременности. Аз бях същият случай, без повръщане и без излишно тегло, като чак в 8-ми  месец леко ми се подуха ръцете. Бебето се роди точно в деня на термина, много здраво и жилаво дете. Пожелавам ти толкова лека бременност и на теб до финала.

# 736
Т.Белчева,не се притеснявайте, има и такива късметлийски бременности. Аз бях същият случай, без повръщане и без излишно тегло, като чак в 8-ми  месец леко ми се подуха ръцете. Бебето се роди точно в деня на термина, много здраво и жилаво дете. Пожелавам ти толкова лека бременност и на теб до финала.
[/quote
Симптомите ми започнаха много рано, още в третата седмица, и бяха силно изразени, до степен че не можех да приемам дори вода. От около 5–6 дни насам те липсват. Надявам се всичко да е наред. Благодаря.

# 737
При мен цяла бременност се появяваше и изчезваше някой симптом. Тъкмо помислих, че са изчезнали и пак се връщаха. Организъм се нагажда и реагира/свиква на смяната на хормоните.
Докато лежах в гинекология приеха жена, която за жалост беше загубила бебето си - спряло е да се развива преди 2седмици, но продължаваше да има още симптоми - и гадене, и болки в гърдите.
Симптомите са реакция на организма на хормоните, а не признак за развитие на плода.

# 738

Момичета,  вече съм в 8-ма седмица с близнаци, но вместо симптомите ми да се засилват, започнаха да намаляват. Четох, че ако се загуби едното бебе, симптомите могат да отслабнат. Имали ли сте подобни случаи? Това ми е втора бременност и не съм запозната с такова нещо. А много се притеснявам.
Спокойна бъди само. Аз също ту имах, ту нямах симптоми. Следи си бременността, бъди положителна, друго не можеш да направиш. При мен имаше леко изоставане на едното, но после компенсира. Чакат те още доста седмици, само не се шашкай. Пожелавам ти два пухкави вързопа.
Благодаря за позитивния отговор. И аз се надявам всичко да мине успешно.❤️

# 739

Общи условия

Активация на акаунт