Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 95

• 435
  • 7
  •   3
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема! Sparkling Heart

Щастлива, лека и успешна бременност на всички! Heartbeat

Предишната тема

# 1
Здравейте! Честита нова тема, лека бременност и раждане на всички мами!
От много години тазобедрените ми стави прещракват при определени движения, нямам някакъв друг проблем, само прещракването. Чудя се това би ли създало евенуален проблем при естествено раждане? Според вас да се консултирам ли с ортопед или друг лекар? Благодаря!

# 2
Здравейте ! В 11гс съм и давах кръв за НИПТ, та пуснах ПКК, кръвна захар, тсх, желязо, феритин… Очаквах нисък феритин, тъй като нали падал при бременността… А той 238 (13-150)…. Сега докато чакам докторката да ми отговори реших да пиша да ви питам дали на някоя от вас й се е случвало ? ( Не приемам нищо с желязо, само 1 тб Биозин мама, който съдържа Лактоферин…)

# 3
Здравейте, в момента съм бременна в 33 г.с., втора бременност. Отрицателен резус фактор съм, дъщеря ми се роди положителен резус фактор, съответно след раждането ми биха резонатив. Със сегашната бременност си следя антителата редовно, на всеки месец-месец и половина и до сега всичките резултати са били отрицателни. Доктора иска да ми постави профилактично обаче резонатива следваща седмица на прегледа, когато ще съм 33+4. Попринцип знам, че тази профилактика се прави между 28 и 32 гестационна седмица. Има ли някакъв риск, ако се постави след този период, предполагам, че няма, иначе нямаше да иска да ми я бие инжекцията, но все пак ми е притеснено. И дали въобще има смисъл от нея при положение, че изследванията за антитела са ми отрицателни.

# 4
Здравейте, искам да попитам АГ може ли да издава болнични за по 2-3 дни неразположения или това го прави само личен лекар?

# 5
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали психолог/психотерапевт, от който сте доволни от личен опит и работи онлайн. Става въпрос за паник атаки и силна тревожност?  Търся в интернет, но попадам на страшно много реклами и не знам как да разбера кои са наистина професионалисти и кои са измамници? Благодаря много.

# 6
Madness, всякакъв болничен ще издадат ако поискаш когато си бременна.

# 7
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали психолог/психотерапевт, от който сте доволни от личен опит и работи онлайн. Става въпрос за паник атаки и силна тревожност?  Търся в интернет, но попадам на страшно много реклами и не знам как да разбера кои са наистина професионалисти и кои са измамници? Благодаря много.

Вили Кръстева. Много съм доволна, помогна ми изключително много, буквално мирогледа ми се промени след посещенията при нея.

Общи условия

Активация на акаунт