Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 95

• 978
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
И при мен второто зацапване беше бледо с леко розовеещ нюанс, а не точно кърваво. Не се тревожи, щом не е ярка кръв (т.е прясна) много лекари дори не изписват лечение. Запиши си час и при твоето АГ, за да се погледне на друг ехограф, а ти до прегледа просто избягвай повече натоварване.

# 31
Да проверят и за полип на шийката.
няколко пъти намекнаха че не идва от бебето по скоро е розово някакво не знам вече ще се побъркам на края 🫤 най странното е,че никой не ме е гледал от долу

Настоявай АГ да те види утре за полип. Може от него да е.

# 32
Gaby, при второто ми лежане в болница по време на бременността съквартиранта ми беше една жена с периодично зацапване още от началото на бременността. В началото е било полип, който са казали че по време на бременността ще изчезне (имаше си медицински термин за това, но не го помня и затова така казвам), а после вече не можаха да установят. Беше в началото на 30та седмица, когато я приеха, с леко зацапване, всичко беше наред с нея и бебето. Държаха я в болницата 3 дена и на 3тия ден зацапването вече го нямаше, но така и не разбраха от какво е било. Кой ли не я гледа и тя все питаше - нищо. Щом не е ярко червена кръв не се притеснявай, но наистина помоли да погледнат за полип.

# 33
Gaby, при второто ми лежане в болница по време на бременността съквартиранта ми беше една жена с периодично зацапване още от началото на бременността. В началото е било полип, който са казали че по време на бременността ще изчезне (имаше си медицински термин за това, но не го помня и затова така казвам), а после вече не можаха да установят. Беше в началото на 30та седмица, когато я приеха, с леко зацапване, всичко беше наред с нея и бебето. Държаха я в болницата 3 дена и на 3тия ден зацапването вече го нямаше, но така и не разбраха от какво е било. Кой ли не я гледа и тя все питаше - нищо. Щом не е ярко червена кръв не се притеснявай, но наистина помоли да погледнат за полип.
забравих да кажа че от както ми зацапва е около датата на очаквания ми цикъл в 7 седмица съм почти 8

Общи условия

Активация на акаунт