Закъснение на МЦ

• 153
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета 🌸
Извинявам се ако темата не е за тук!
В момента съм на 2-ри ден закъснение.
Овулацията ми е била около 15 януари.
Преди около седмица имах леко зацапване, което бързо спря.
От няколко дни имам много силно главоболие, лошо ми става от време на време, гади ми се, сънлива съм.
Направила съм вече доста тестове и все отрицателни, и честно казано вече ме е страх да тествам пак, много се притеснявам.
Въпросът ми е:
👉 ако направя тест утре, на 3-ти ден закъснение, ще излезе ли на 100% ясно дали има бременност или не?
Пиша тук, защото няма с кого да се съветвам за това, благодаря Ви предварително!

# 1
Едно ЧХГ би дало най-голяма яснота.

# 2
Здравейте, момичета 🌸
Извинявам се ако темата не е за тук!
В момента съм на 2-ри ден закъснение.
Овулацията ми е била около 15 януари.
Преди около седмица имах леко зацапване, което бързо спря.
От няколко дни имам много силно главоболие, лошо ми става от време на време, гади ми се, сънлива съм.
Направила съм вече доста тестове и все отрицателни, и честно казано вече ме е страх да тествам пак, много се притеснявам.
Въпросът ми е:
👉 ако направя тест утре, на 3-ти ден закъснение, ще излезе ли на 100% ясно дали има бременност или не?
Пиша тук, защото няма с кого да се съветвам за това, благодаря Ви предварително!

Здравей! Все едно съм го писала аз :Д в този момент съм по абсолютно същия начин! Същото закъснение, отрицателни тестове… дано Господ ни дари с щастието, което заслужаваме

# 3
Здравей! Все едно съм го писала аз :Д в този момент съм по абсолютно същия начин! Същото закъснение, отрицателни тестове… дано Господ ни дари с щастието, което заслужаваме

Хайде, успех, ако има нещо ново пишете ми на лично съобщение, ще се радвам ако споделяме тези моменти, дори объркващи понякога.... Дано има положителни новини!

Общи условия

Активация на акаунт