Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 20 615
  • 596
  •   1
Отговори
# 30
Ако не е следена овулацията, то може просто да е била по-късна и всичко да е наред. Не Ви ли извикаха на час след седмица да се види дали расте?
овулацията беше на 26.09 стимулирана следена  първия преглед беше на 19.10 тогава видяхме само плоден сак с размер 0.54 отговаряше на 5+2 и на 31.10 отговаря на 6+1 тоест за 12 дни има 6 дни разлика и да на преглед съм в петък
И моята овулация е стимулирана в събота съм на преглед, за сега видяхме само сакче, Вашата с какво е стимулирана

# 31
Здравейте! Бременна съм в 22г.с. и от известно време насам усещам дискомфорт в тазобедрените стави при спане настрани. Днес обаче болката е значителна и вече няколко часа бе отшумява. Предполагам, че това е нормално, но до колко е нормално в тази седмица? Имало ли е при вас такава болка?
Някоя по-дебела възглавница или одеяло навито на руло ако слагате между бедрата докато спите би трябвало да помогне. 🤞

# 32
  • Телиш/Плевен
Здравейте,
Случвало ли ви се е да смъквате кг?
В 19 г.с. съм, днес се качих на кантара и видях, че съм с килограм и половина надолу от 17.10. Не повръщам, храня се нормално и не изпитвам някакви смущения, но се притесних, а съм на преглед чак на 14...
Случвало ми се е и също нямаше причина за това, но беше факт. Освен че гинеколожката ме набеди, че спазвам диета, други проблеми не съм имала. Laughing Качих десетина килограма за цялата бременност, дъщеря ми се роди малко над три килограма.

# 33
Здравейте,
Закъсня ми с два дни,след което получих зацапване едно кафениково и вечерта си тръгна цикъла обаче по малко днес е вторият ден и то ми спира,чувствам се адски уморена и отпаднала та въпросът ми е дали е цветна бременност ?Може ли да споделите вашите мнения

# 34
Здравейте,
Закъсня ми с два дни,след което получих зацапване едно кафениково и вечерта си тръгна цикъла обаче по малко днес е вторият ден и то ми спира,чувствам се адски уморена и отпаднала та въпросът ми е дали е цветна бременност ?Може ли да споделите вашите мнения
Тест за бременност би бил по-полезен от нашите мнения и догадки. При всяка е различно

# 35
Ако не е следена овулацията, то може просто да е била по-късна и всичко да е наред. Не Ви ли извикаха на час след седмица да се види дали расте?
овулацията беше на 26.09 стимулирана следена  първия преглед беше на 19.10 тогава видяхме само плоден сак с размер 0.54 отговаряше на 5+2 и на 31.10 отговаря на 6+1 тоест за 12 дни има 6 дни разлика и да на преглед съм в петък
И моята овулация е стимулирана в събота съм на преглед, за сега видяхме само сакче, Вашата с какво е стимулирана
с летрозол първоначално след това с инжекции този път много тръдно стигнах до овулация а друг път само и с лекарства ставаше но имах проблем с тръбите и сега съм бременна след лапароскопия

# 36
Здравейте, някоя от вас правила ли е фетална при д-р. Марков в София?

# 37
Здравейте, някоя от вас правила ли е фетална при д-р. Марков в София?
Да, аз. Втората ми ФМ беше при него.

# 38
И с трите ми деца,съм правила втора фетална при него.

# 39
По принцип Ковачев ме следи мен, но вчера ме изпрати при Марков за втора фетална. Притесних се, знаете ли защо е това?

# 40
А той прави ли фетална морфология? И мен си ме пращат всеки път,то си е един вид рутинно. Диков ми беше казал,че и той прави но по -добре да ме види специалист.

# 41
Стандартно се правят три фетални морфологии по време на бремеността, рутинно е.

# 42
По принцип Ковачев ме следи мен, но вчера ме изпрати при Марков за втора фетална. Притесних се, знаете ли защо е това?
И мен ме пратиха при него за втора фетална, не е нужно да има нещо притеснително. Много е мил, обяснява, не сме чакали. Успех!

# 43

С първата бременност преди 7г се следях при Вецев. Тогава всеки преглед при него беше като ФМ. Но когато дойде време за втората каза "искам да те види още един чифт очи. Все пак и аз съм човек". Та, според мен е просто превантивно. Още повече, че професорът си е класа от всякъде. Не мисля, че има повод за притеснение. Simple Smile

# 44
Мами, случвало ли ви се е да отидете на консултация и да измерят бебето същите кг като предната седмица. Вече съм в 35гс и ходя всяка седмица, но ми се струва странно да не е наддала. Доктора не каза д аима нещо притеснително, но мен си ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт