Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 839
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
ИВ:
Скрит текст:
ИВ
Междудругото вече разбирам какво продукцията вижда в Мирослав реално той е перфектен за победител тих и скромен тотална противоположност на Мартин Импертора отделно чисто като сценарий оставил жена си в 8 месец да преследва мечтата си но губи кастиг битката и отива на блатото където му се дава втори шанс и тн .
Те продукцията много обичат хората от блатото и най - често искат те да са победители пример Алекса и Мартин .
Но да Миро си има няква история едва ли не нещо като Рълев(разделен от брат му който е мачкан в племето) и тн докато Калин няма няква такава история той човека си е влязъл ей така нещо като Момчи и Гого то затова и те не спечелиха те нашите продуценти искат да е драмтично да е като филм.
Blush Защо пишеш неистини?
Кога Николай е бил тормозен в племето? Те бяха толкова задружни на това Чистилище, подкрепяха се, дори и на мъжете им се насълзиха очите когато Ралица им каза, че Рълев трябва да напусне по медицински причини, защото той наистина е бил много зле. Но това няма нищо общо с тормоз, не си съчинявай такива работи. Blush
И какво значи “разделен“? Сезонът беше такъв, всички бяха разделени, не е бил само Рълев.
Каква история има Миро? Бременна жена, която го чака навън, каква “драма“ е това? Blush

Благодаря, че пишете за кой формат са спойлерите, така могат да се избягват тези за “Трейтърс“, то, не че ги има де, което е добра новина за мен.

И за да не е спам, потвърждавам спойлера на Еми, че тази седмица отпада Кристиян.
И не само. Blush
Какво имаш предвид и не само

# 661
ИВ
Лапунов....не очаквах така да отпадне...Някой беше писал в предната тема, че го сгтовят...но не и по този ужасен начин...
Кристиян - отпада на Елиминация...

2ма за една седмица...

# 662
Трейтърс:
На снимките от последните епизоди (с клоуна и балоните) кои бяха- Глория, Бачорски, Ева и кой друг?
Мая и Венци
Значи убитият тази вечер ще е или Мирела, или Коджабашев. Най-вероятно Мирела, щом в промото се вижда, че и Владо е сигурен кои са предателите.

# 663
ИВ
Лапунов....не очаквах така да отпадне...Някой беше писал в предната тема, че го сгтовят...но не и по този ужасен начин...
Кристиян - отпада на Елиминация...

2ма за една седмица...

Преди бяхте писала , че Томи го гонят  кажете , че това е сигурно информация и , ако е така кога си тръгва , че не мога да го трая вече помисли се за най - силния участник във формата

# 664
Ръждата продължава да копае дъното

# 665
Трейтърс:
На снимките от последните епизоди (с клоуна и балоните) кои бяха- Глория, Бачорски, Ева и кой друг?
Мая и Венци
Значи убитият тази вечер ще е или Мирела, или Коджабашев. Най-вероятно Мирела, щом в промото се вижда, че и Владо е сигурен кои са предателите.
Може и да са нацелили щита на Ева, Петканов също е сейф.
Но на мен ключът ми е, че Анна-Мария е близка с Коджабашев (татуирал я е), та съответно може да са се прибирали заедно от Видин, тоест той да е напуснал веднага след нея.

# 666
ИВ
Айде, утре ще е бензиностанция гейт. Интересно ми е само защо все пак зелените изчезват като племе и ги правят жълти, след като нарушението е от жълт. Къде е логиката? Sob

# 667
ИВ

Сега малко размисъл след излъчването на промото за утре: Ако сте чели внимателно спойлерите в предходните няколко теми ще разберете утре какво ще стане!

# 668
Traitors

Скрит текст:

Ако тези кадри наистина са от предпоследния/последния епизод, то тогава след моите разсъждения са, че Глория, Ева и Венци са победителите в този сезон.

# 669
ИВ

Сега малко размисъл след излъчването на промото за утре: Ако сте чели внимателно спойлерите в предходните няколко теми ще разберете утре какво ще стане!

Да нещата се нареждат от промото става явно и защо се появява пак и жълтия цвят , интересно ми е какво ще изтъкнат като причина за смяна на цвета на едното племе , защото не е заради скандала , а още преди битката го обявяват , което значи , че утре печелят сините .

# 670
ИВ
Айде, утре ще е бензиностанция гейт. Интересно ми е само защо все пак зелените изчезват като племе и ги правят жълти, след като нарушението е от жълт. Къде е логиката? Sob

Според мен, след като става ясно, че Томи е предателя, един вид от продукцията опрощават греховете на Чикагото, Дино и Траян и като за награда ще върнат племето на Стопанство. За да започнат на чисто обаче ги правят жълти, с някъв довод че Лечителите не заслужават повече да съществуват след тия изцепки. И така...

# 671
ИВ

Според мен, след като става ясно, че Томи е предателя, един вид от продукцията опрощават греховете на Чикагото, Дино и Траян и като за награда ще върнат племето на Стопанство. За да започнат на чисто обаче ги правят жълти, с някъв довод че Лечителите не заслужават повече да съществуват след тия изцепки. И така...

Само , че обявяват нарушението и наказанието след играта , а това за заличаване на племето го казват преди битката и от промото аз разбирам , че което племе загуби утре битката ще бъде заличено и променен цвета му и името , което значи , че сините печелят утре битката , а след нея вече ще има нарушаване на правилата за пореден път.

# 672
Може и да са нацелили щита на Ева, Петканов също е сейф.
Но на мен ключът ми е, че Анна-Мария е близка с Коджабашев (татуирал я е), та съответно може да са се прибирали заедно от Видин, тоест той да е напуснал веднага след нея.
Може. Но на мен логиката ми е, че в днешния епизод Владо каза, че ако следващият убит е Глория, Петканов или Мирела, значи действително има голяма вероятност Мая и Бачорски да са предатели. А в промото за следващия епизод се чува как казва на Венци “Бачорски е предател”.

# 673
Скрит текст:
Жените на сините станаха по токсични от тези на зелените . Ръждавица се мисли за най силната жена в историята на игрите вече.... За други две,  няма да коментирам..
Моля , кажете кога сините губят битка/битки. Честно загубих леко интерес като само бият... А по логиката от спойлерте до тук... Утре падат отново зелените и стават жълти...
Кога ще паднат тези феномениии
Благодаря и предварително 🙏🙏
Е, трябва да паднат тази седмица, за да номинират Кристиан.
А и трябва да отидат "втори път на лошото място" и Ники + Ради да се разпишат на стените на Изолатора.

# 674
ИВ

Томи не отпада заради баничките, които другите са яли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт