Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Кога отпада Радостина?

# 271
Сега последно кое племе ще се разпадне? Феномените или Лечителите? И ако са лечителите, то феноментите как ще избутат 4ма?
Дечо нали ще влиза сега при Феномени.

# 272
ИВ
Тази година наистина е доста стегнато откъм спойлери и няма много теч. Не се знае със сигурност кое племе се разпада и кой къде отива. Ако не е твърде нахално, може ли някоя загадка в тази връзка? 🙏🏻😆
И също, понеже изтървах какво казаха на Дечо, но четох, че трябвало да отлъчи човек от племето, на чието място иска да влезе, има ли информация кой е отлъченият. Да не е Лапунов, защото май не стига далеч, а се справя добре на терен и е един от хората, на които симпатизирам?

# 273
  • гр. Шумен
Нали затова са Феномени! Ще са на резиденция с 4-ма човека! 😁💙💙 А зелените, айде довиждане! (като племе, де).

# 274
Сега последно кое племе ще се разпадне? Феномените или Лечителите? И ако са лечителите, то феноментите как ще избутат 4ма?
Бяха писали, че Лечителите ще се разпаднат. Може в понеделник Дечо да го пратят при Феномените.

# 275
  • Някъде там...
Как така ще отлъчи някого?! Не ми казвайте, че пак ще им ща отшелник в изолатора...

# 276
ИВ
Ха, Александър Мечкаров! Аз го оставих за следващия сезон, а той на кастинг битка се оказа. Дали все пак няма да го гледаме в следващия сезон? Тренирал е при Геша и Калоян. Писала съм за него.

# 277
ИВ

Явно е прекалено хубаво Феномените да играят без котви, та затова са решили да им пратят Дечо…

# 278
  • Буркина Фасо
те (племената) така или иначе ще се разпаднат. Дечо може да е котва във всяко племе.

# 279
  • Sofia
Да, Дечо може да е котва навсякъде, но най-добре би се вписал в толерантното синьо племе. Жълти и зелени хиени жив ще го разкъсат, ако им падне .

# 280
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абе Дечо е труден на трасе, така е, но аз рядко съм виждала човек да плува така. Направо е съсипващо добър.

# 281
  • Буркина Фасо
Абе Дечо е труден на трасе, така е, но аз рядко съм виждала човек да плува така. Направо е съсипващо добър.
той стъпва на дъното и се оттласква при плуване. вижда се, че водата е до гърдите на другите когато ходят, а той плува ли плува ....Simple Smile

# 282
Ако искате да разберете кое племе се разпада с точност, вместо да гадаете влезте в ИГ профилите на участниците и разгледайте коментарите. Ще Ви светне лампата.

# 283
  • Sofia
Еми, може ли да споделиш за тези от нас, които нямат ИГ? Благодаря!

# 284
Traitors

Това са последните кадри от промото за сезона, които не сме виждали в излъчените досега епизоди.
Повтарям се, но донякъде все още вярвам, че първите два кадъра са от един и същ, а именно предпоследния епизод, защото играта с балоните от втората снимка сме я виждали в друг сезон в предпоследния епизод, като един от компонентите в играта за спечелване на оракул. Предполагам, че в първи сезон няма да имаме оракул (както и предполагам, че във финалната петица ще продължат да си разкриват ролите), но това не изключва възможността тази мисия да бъде на същия етап от предаването.
Засега можем да си направим извода, че Глория и Бачорски оцеляват в поне още 2 епизода, тъй като на кадрите ги виждаме да участват в 2 различни мисии. Така че прецедентът, който очакваме в следващия епизод, не е свързан с негово доброволно напускане (понеже имаше такива предположения).

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт