Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 872
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря!
Много голяма глупост е да пуснеш в трейлъра кадри от толкова напред в състезанието... но БТВ си го обичат. За тях няма интернет, хората не могат да паузират и ще забравят за секунди какво са видели - само ще помнят, че е било много яко и ще гледат предаването.
Значи и Мирела не напуска в следващия епизод.

# 286
Traitors
Явно ще има отложена смърт, като ги гледам в траурните облекла и в присъствието на поп. Това става след явно убийство.

# 287
Значи и Мирела не напуска в следващия епизод.

Мирела е с щит. Hug

Явно ще има отложена смърт, като ги гледам в траурните облекла и в присъствието на поп. Това става след явно убийство.

И аз така предполагам. Нали в промото за следващия епизод (осми) Мая и Бачорски получават писма. Ще получат мисия да убият някого in plain sight. Като опелото ще очакваме да бъде в девети епизод.

# 288
  • София
Трейтърс:

Ztztt, Мирела е с щит, но имаше спойлер, че на кръглата маса казва, че е трейтър и иска да я гласуват да си тръгне. Може и да не е истина, но това сподели, че знае съфорумка.

# 289
Сега последно кое племе ще се разпадне? Феномените или Лечителите? И ако са лечителите, то феноментите как ще избутат 4ма?

В момента феномените са много силни без слаби звена ( Алекс донякъде но в последно време и той си е добре на арената ) няма проблем Ръждавичка да мине два пъти трасето за сметка на това , че са с жена по - малко , ако не им пуснат Дечо точно преди битката в понеделник не вярвам те да се разпаднат , но дори и с Дечо имат много голям шанс да се спасят с тези силни играчи , според мене Дечо ще го пуснат в племената след самата битка когато избират участниците в разпадналото се племе и ще влезе в племето с участник по - малко.

# 290
  • Бг-мама
Дечо е тренирал години професионално плуване , заедно с Малвина и Виктория от миналият сезон. Мисля даже , че завърши спортното в Пловдив, ако не се лъжа. Техниката си я има , но като приключи и замина за чужбина да учи и качи килограми. Затова и се отличава в плувните изпитания.

# 291
И аз така предполагам. Нали в промото за следващия епизод (осми) Мая и Бачорски получават писма. Ще получат мисия да убият някого in plain sight. Като опелото ще очакваме да бъде в девети епизод.

При моите изчисления бройката не излиза (твърде много са за оставащите епизоди) и може да направят врътка в следващия епизод убийството на показ да е по време на епизода, примерно веднага след закуската, и опелото да е следобед. Така ще си отидат трима души в един епизод (ако няма доброволно напуснали) и ще се уравновеси бройката.

# 292
  • Някъде там...
Дечо не ми прави особено впечатление на кой знае какъв плувец, честно казано. Николета също. Просто изпъкват сред останалите, които са тотал щета. Сред слепите и едноокият е цар, има една приказка.

# 293
При моите изчисления бройката не излиза (твърде много са за оставащите епизоди) и може да направят врътка в следващия епизод убийството на показ да е по време на епизода, примерно веднага след закуската, и опелото да е следобед. Така ще си отидат трима души в един епизод (ако няма доброволно напуснали) и ще се уравновеси бройката.

Аз ги смятах така:
В момента са 13 участници.
В 8-ми епизод Даяна е убита, а Петканов прогонен - остават 11.
В 9-ти епизод разкриват кой е убит in plain sight и прогонват още един - остават 9.
В 10-ти епизод пак един убит и един прогонен - остават 7.
В края на 11-ти епизод остават последните петима, колкото и трябва да са за последния 12-ти епизод.
Освен ако няма да са 12 епизодите? Но доколкото си спомням това е стандартът. Ти как ги смяташ?

# 294
Аз ги смятах така:
В момента са 13 участници.
В 8-ми епизод Даяна е убита, а Петканов прогонен - остават 11.
В 9-ти епизод разкриват кой е убит in plain sight и прогонват още един - остават 9.
В 10-ти епизод пак един убит и един прогонен - остават 7.
В края на 11-ти епизод остават последните петима, колкото и трябва да са за последния 12-ти епизод.
Освен ако няма да са 12 епизодите? Но доколкото си спомням това е стандартът. Ти как ги смяташ?

11 са епизодите в нашата версия. Освен това вечерта преди последния епизод обикновено няма убийство (може и да има при нас, в чуждите версии няма). Отделно от това ако предателите прелъстят някого, губи се едно убийство. Както и да ги смятам, не излизат. Ако някой излезе доброволно, ще е друго.
Но аз имам усещането, че опелото ще е в следващия епизод.

# 295
Traitors :
И да не забравяме,че в този 8ми епизод ще стане нещото, за което нямало написано правило. Това, което каза Владо в едно интервю.

# 296

11 са епизодите в нашата версия. Освен това вечерта преди последния епизод обикновено няма убийство (може и да има при нас, в чуждите версии няма). Отделно от това ако предателите прелъстят някого, губи се едно убийство. Както и да ги смятам, не излизат. Ако някой излезе доброволно, ще е друго.
Но аз имам усещането, че опелото ще е в следващия епизод.

Е, то и в моите сметки в последния епизод няма убийство. А оттук нататък ако бъде изгонен предател, остава един, което знаем, че означава ултиматум, а след ултиматумът после двамата предатели убиват, така че не се губи убийство.
Но щом са 11 епизодите…

# 297
Ако двамата прелъстят трети, ще се изгуби едно убийство. Имам усещането, че няма да искат обаче.

# 298
  • Stockholm
Traitors
Има  ли потвърждение за "прецедента", че Мирела ще гласува себе си за Предател?

# 299
ИВ
Защо да не е вярно. Дечо има още килограми да сваля.

Заприличал е на Георги Христов.

ИВ
Ама верно е различно това шоО таз година: включва няколко други- то не беше Сделка или не, Ергена, сега и Живот на кантар....Joy Какво ли още ни очаква....
Забравяте Съдби на кръстопът и Съдебен спор Simple Smile Simple Smile Simple Smile Всичко в едно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт