Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 872
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
ИВ
Да, щом отпадат двама, трябва да са Наталия и Гизем.
Радостина и Ивайло остават.

Дечо ще влезе в решителен момент, т.е. при битката за разпадане на едното племе. Според мене това означава.

Еми, както вече писах, на Гизем дните са преброени, не я мисли. 😁

# 256
Ако ще затворят Калин в Изолатора още в началото и оттам му пращат хора да ги бие направо спирам да гледам! То ще умре половината красота от играта!
Ралица: "Дечо имаш правото да избереш кой играч да отлъчиш и да застанеш на негово място!"
Ужас! Дано не стане така!

# 257
Вярно ли ще оставят сините само четирима?
С тоя синхрон на Ръждето, като нищо.
Ама и тя Blue Heart е една фукла Kiss - нямала нищо против, че минава трасето за другите момичета.

Дечо ще го вкарат чак при разпада на едно от племената ли?
 И каква привилегия ще му дадат, че ме е страх да предполагам. "Изпрати най-силния в къщи"( демек тайно в изолатора)? Unamused
Или друга подобна тъпотия. Уф, дано не.

Ами до колкото съм запознат това с привилегията просто така си го говорят според мен изолатора ще го ползват като още втора локация нещо подобно на сезон 5 с реката и там след някой залог или като им писне ще сложат само стопанство и резиденция
За Дечо аз си мисля че първо ще нахокат Томито и ще го изгонят и после там ще приветстват "принца на блатото повелителят на блатото и ще го пуснат при феномените"
Тая година няма да има май изолиран дето да в последния финалист освен ако не измислят нещо в последния момент както винаги го правят хдд

# 258
Вярно ли ще оставят сините само четирима?
С тоя синхрон на Ръждето, като нищо.
Ама и тя Blue Heart е една фукла Kiss - нямала нищо против, че минава трасето за другите момичета.

Дечо ще го вкарат чак при разпада на едно от племената ли?
 И каква привилегия ще му дадат, че ме е страх да предполагам. "Изпрати най-силния в къщи"( демек тайно в изолатора)? Unamused
Или друга подобна тъпотия. Уф, дано не.
Ако наистина отпаднат Гизем и Наталия това ще е помощ за сините при битката за разпадане , освен ако не им вкарат точно преди това Дечо ,, но от спойлерите знаем , че битката ще завърши с топчета и кръглата маса където може да се закучят много нещата особено при някой по - неспокойни  и неконтролиращи нервите  си играчи ,  така че може да се навакса голямо изоставане там .

# 259
  • На морето!
Не знам кой пусна спойлера, че в Ергена Джани ще превърти и ще го изгонят заряди агресия, но наистина натам отиват нещата

# 260
ИВ

Дечо ще влезе в решителен момент, т.е. при битката за разпадане на едното племе.

Представям си решителния момент на влизането на Дечо и патоса на водещите.
"Вие сте четирима, но ние ви даваме нова сила в лицето на най големия некадърник за сезона. "

# 261
Абе щом победи двете блатни феи, при това с жилетка, значи не е най-некадърния в този сезон Joy
Особено пък Деската, дето цитирам
"Това са моите елементи" Joy

# 262
Може да ги съберат всичките тези и да направят едни Анти Игри на волята, ама не знам кой ще ги гледа Grinning

# 263
Абе има в основната тема един, двама потребители дето все защитават някакви такива елементи,  в коалиция да елиминират по-силни играчи. Иначе щяло да им бъде скучно да гледат само добри атлети Grinning

# 264
Ми то има Биг брадър за тази работа..

# 265
ИВ
Защо да не е вярно. Дечо има още килограми да сваля.

Заприличал е на Георги Христов.

# 266
ИВ
Защо да не е вярно. Дечо има още килограми да сваля.

Заприличал е на Георги Христов.

ИВ
Ама верно е различно това шоО таз година: включва няколко други- то не беше Сделка или не, Ергена, сега и Живот на кантар....Joy Какво ли още ни очаква....

# 267
В потрес съм от факта, че Мирослав ще е победител. Ужас...( гледам от сезон едно). Няколко години си знам победителите от тук предварително и продължавам всяка година да си се надявам, че ще е нещо различно...хем се примирявам с всяка изминала година, хем ми е непоносимо гледането отсега. Моля се при този каст, победителят да не Миро...

# 268
  • София /Абсурдистан
Не знам кой пусна спойлера, че в Ергена Джани ще превърти и ще го изгонят заряди агресия, но наистина натам отиват нещата
Едва ли ще го изгонят. Той не си е сам в главата по принцип.

# 269
Сега последно кое племе ще се разпадне? Феномените или Лечителите? И ако са лечителите, то феноментите как ще избутат 4ма?

Общи условия

Активация на акаунт