Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 967
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Иначе мисля, че скоро ще има и кастинг битка с Мартин /миналогодишния победител/

И направо за него да гласуват, че как продукцията ще му развали ореола....Joy

# 241
ИВ
От промото за утре виждам, че Гордиенко печели.
Ех, жалко, много исках да е Дечо....

# 242
ИВ
От промото за утре виждам, че Гордиенко печели.
Ех, жалко, много исках да е Дечо....
Е,знаели човек?! В сезон 7 където всичко е възможно,може и той да влезе,само последната Коеджикова да отпадне.Rolling Eyes

# 243
Не вярвам, казаха само един ще продължи напред...

# 244
Аз не вярвам че ще продължи Гордиенко. Ако наистина им дадат власт да се разпореждат с племената, тя ще има да връща на феномените. А няма спойлери те да се разпадат или да се мести някой в друго племе.
Мисля че ще влезе Дечо. Милия той е толкова некадърен, но ще изпълни задачите на продукцията към недолюбваните участници и за отплата ще изкара една седмица в играта.

# 245
А бе има логика да е Гордито. Ако сините са на елиминация и някой от тях отпадне, като нищо ще им я върнат да си я люлят още поне седмица. А тя ще тръгне да си отмъщава и пак ще има зорлем драми в любимото племе.

# 246
Ох, кога ще отпадне тази Радостина … направо ми изцапа името Sad

# 247
Иначе мисля, че скоро ще има и кастинг битка с Мартин /миналогодишния победител/

И направо за него да гласуват, че как продукцията ще му развали ореола....Joy

хахах, е да разбира се, че той ще бие Grinning

# 248
  • София
Финалистите са Калин, Лапунов, Мирослав и ??? Ръждавичка? То няма кой друг.
Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото - в този ред завършват според най-достоверните засега спойлери.
Лапунов и Ръждавичка ги няма на финал
Ако чуя още едно мнение че Мирослав  постния печели ще се гръмна 😂🤦Аман от  скапани победители .А този ще е в топ три на най-зле след Мартин и Алексата  ако се окаже истина 😂
Откакто прочетох, че е вероятният победител го наблюдавам и не мога да разбера как е възможно... жалко за Калин.

# 249
Ив

Това снимах преди 2 седмици, но се чудехме дали е вярно...

# 250
ИВ
Защо да не е вярно. Дечо има още килограми да сваля.

# 251
  • София
Дечо сигурно отива в изолатора и продължава схемата от миналата година.

# 252
Еми Дечо сигурно ще го вкарат ми сините макар че той е близък с Пекин така че има шанс и за зелените
Отпадат Гизем и Наталия , Ивайло има още да седи а Радостина също заради този надпис също и в инстаграм Кристиян я защитава и вика че отначало имал лошо мнение за нея но след като минало известно време я опознал което е лек спойлер че продължава пък и тя се сближава със Ръждавичка така че всичко е ясно .
Наталия и Гизем могат да ги спасят ако направят схемата със изолатора или някоя друга локация но сякаш до тук са.

# 253
Еми Дечо сигурно ще го вкарат ми сините макар че той е близък с Пекин така че има шанс и за зелените
Отпадат Гизем и Наталия , Ивайло има още да седи а Радостина също заради този надпис също и в инстаграм Кристиян я защитава и вика че отначало имал лошо мнение за нея но след като минало известно време я опознал което е лек спойлер че продължава пък и тя се сближава със Ръждавичка така че всичко е ясно .
Наталия и Гизем могат да ги спасят ако направят схемата със изолатора или някоя друга локация но сякаш до тук са.

Олеее. Дано да е вярно това за Гюзлемата. Да се маха, че не е зс гледане. Наталия още ми се гледа. Забавна е. Ще ми е мъчно ако отпадне.

# 254
  • софия
Вярно ли ще оставят сините само четирима?
С тоя синхрон на Ръждето, като нищо.
Ама и тя Blue Heart е една фукла Kiss - нямала нищо против, че минава трасето за другите момичета.

Дечо ще го вкарат чак при разпада на едно от племената ли?
 И каква привилегия ще му дадат, че ме е страх да предполагам. "Изпрати най-силния в къщи"( демек тайно в изолатора)? Unamused
Или друга подобна тъпотия. Уф, дано не.

Общи условия

Активация на акаунт