Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 921
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Да не се окаже, че Томи печели игрите накрая, а е лъжа, че го гонят! Той ако се е хранил трябва да е било на блатото, а не сега... 😂
За утре при блатните пак ще има нещо неочаквано, ще се окаже че двама влизат или че се връщат на блатото...
Нямам спойлер, а само мнение. Няма начин ако Томи беше победител да го оставят без визитка в началото, ясно е, че е ядосал продукцията по някакъв начин.

Томи го дисквалифицират другата седмица.
След него си тръгва и Сапунджиева - отпада.

# 226
Финалистите са Калин, Лапунов, Мирослав и ??? Ръждавичка? То няма кой друг.

Мирослав, Калин, Алекс и Чикагото.

# 227
  • BG-DE
Тази седмица кой отпада?

# 228
Тази седмица кой отпада?
Надявам се Наталия.Просто няма място там .Такава котва е.

# 229
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трейтърс
Не ми се връзва да е свързано с доброволно напускане на участник. Балкански прецедент го свързвам с непозволен тарикатлък и шмекеруваме отколкото нещо толкова обикновено като искане да си тръгнеш, а ето и, че не е прецедент.

# 230
Иначе мисля, че скоро ще има и кастинг битка с Мартин /миналогодишния победител/

# 231
🤮 отврат

# 232
Само тоя смешник ни липсва.Ако беше в този сезон който смея да твърдя е силен ,и ако не е бутан от продукцията разбира  се  щеше да е изгорял вече .

# 233
Тази седмица ли се пада снимката с Наталия ,Гизем  , Ивайло и Рада?

# 234
Нямаше дата, но е много вероятно.

# 235

Гледайки как вървят номинациите при жълтите натам отиват нещата и Наталия ще се спаси понеже може да е слаба на всичко друго но да виси на стената ще е по - лесно за нея според мене от колкото на Радостина и Гизем дори , а за Ивайло също ще е трудно с неговите килограми и контузия на крака

# 236

Гледайки как вървят номинациите при жълтите натам отиват нещата и Наталия ще се спаси понеже може да е слаба на всичко друго но да виси на стената ще е по - лесно за нея според мене от колкото на Радостина и Гизем дори , а за Ивайло също ще е трудно с неговите килограми и контузия на крака
Ами ако ги вържат двама по двама?

# 237
ИВ
Следващата седмица жълтите трябва да са на Изолатора, за да се разпишат двете жени на него. Томито явно ще ходи на шопинг без пари.

Тъй като нито Радостина, нито Наталия могат да отстранят Гизем. Вероятно това ще го свърши Ивайло. Ама пък много богат ще стане.

Утршната битка ли е на Езерец?

# 238
ИВ

А кога си тръгва Рада? Рядко някой може да преобърне мнението за себе си на 180 градуса за толкова кратко време.

# 239
ИВ
От промото за утре виждам, че Гордиенко печели.

Общи условия

Активация на акаунт