Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 183
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Знаете ли,  кой печели битката тази вечер? Държа си за  Раду и малко ми е нервно Simple Smile  Дано да може да хапнат пици и зелените.

# 301
Знаете ли,  кой печели битката тази вечер? Държа си за  Раду и малко ми е нервно Simple Smile  Дано да може да хапнат пици и зелените.
Предполагам, че Раду. Мечкаров е пале. Simple Smile А и зелените трябва да бъдат захранени преди важната териториалта битка.

# 302
Знаете ли,  кой печели битката тази вечер? Държа си за  Раду и малко ми е нервно Simple Smile  Дано да може да хапнат пици и зелените.
Предполагам, че Раду. Мечкаров е пале. Simple Smile А и зелените трябва да бъдат захранени преди важната териториалта битка.
Нали те се разпадат Simple Smile … яли, неяли … няма значение

Някой знае ли дали Чикагото ще отиде при сините ?!

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:03 от rady_plovdiv

# 303
Сигурни ли сме, че зеление се разпадат? Вижте тези снимки от предстояща битка, която още не е излъчена (снимките са взети от тема 23-та).

# 304
Ако наистина зелените се разпадат, как става така, че Калин и Ивайло попадат в един отбор и ставали много близки?
Нещо не се връзва.

# 305
Сигурни ли сме, че зеление се разпадат?
ИВ
В нищо не сме сигурни, предполагаме. Joy Аз си мисля, че жълтите се разпадат, просто ми е най-логично, имайки предвид в какъв състав са, но буквално всичко може да се очаква. По-голямата въпросителна е кога се появява Дечо в племената и каква ще е ролята му. Satisfied

# 306
Ролята на Дечо е на котва. Според мен няма да има чак такова значение. Най много да разпредели кой играч в кое племе да отиде по заръка на продукцията. И след седмица най много две да си заминава за Германия или там където живее

# 307
Ако наистина зелените се разпадат, как става така, че Калин и Ивайло попадат в един отбор и ставали много близки?
Нещо не се връзва.
До колкото ми е известно, Калин и Ивайло ще бъдат в един отбор задължително. Знам, че с тях ще са и Симона, и Радостина, тъй като двете се сближават. Именно те изпращат Калин и Ивайло на елиминация.
Чикагото,Траян и Дино ще играят заедно поне до сливането, и то при Лечителите. Затова вариантите са или Сините, или Жълтите да се разпаднат.
Очаква се Лапунов да отпадне след още някоя и друга седмица. Реално имаше слух, че Жълтите се разпадат и тогава се оформят нови „Феномени“ – Калин, Ивайло, Лапунов, Алекс, Миро, Ръждавичка, Радостина и Николета.
Ръждавичка играе с „Блатните“ и Николета, и заедно успяват да отстранят Лапунов и Ивайло. Калин не успяват да елиминират, а Алекс го пазят заради пъзелите(и като по удобен противник за финалите ).
реално този вариант е добър щом тъй като Лапунов се сближава със Ивайло също както и Калин с Миро с които са близки по характер и интереси а Николета много с двете момичета .
Едно нещо ме чуди от игрите поне доколкото ми е известно само Симона е била поканена на сватбата на Траян така че може пак да си го върнат със пленяване или пък нея да пленят ще видим .

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:20 от Mane007

# 308
ИВ
Чета, чета и за пореден път съжалявам, че тази година е така постно на спойлери. Два дни преди обединението, още си гадаем 🧐 Не ми се иска сините да се разпадат, нито пък Ръждавичка да играе с блатните, но предстои да видим. 

По последните тълкувания, сближаванията, които още не са ни ясни, могат да се случат във финалната осмица, например. Не е задължително да е в племената.

# 309
Нещо не се връзва.
До колкото ми е известно, Калин и Ивайло ще бъдат в един отбор задължително. Знам, че с тях ще са и Симона, и Радостина, тъй като двете се сближават. Именно те изпращат Калин и Ивайло на елиминация.
Чикагото,Траян и Дино ще играят заедно поне до сливането, и то при Лечителите. Затова вариантите са или Сините, или Жълтите да се разпаднат.
Очаква се Лапунов да отпадне след още някоя и друга седмица. Реално имаше слух, че Жълтите се разпадат и тогава се оформят нови „Феномени“ – Калин, Ивайло, Лапунов, Алекс, Миро, Ръждавичка, Радостина и Николета.
Ръждавичка играе с „Блатните“ и Николета, и заедно успяват да отстранят Лапунов и Ивайло. Калин не успяват да елиминират, а Алекс го пазят заради пъзелите(и като по удобен противник за финалите ).
реално този вариант е добър щом тъй като Лапунов се сближава със Ивайло също както и Калин с Миро с които са близки по характер и интереси а Николета много с двете момичета .
Едно нещо ме чуди от игрите поне доколкото ми е известно само Симона е била поканена на сватбата на Траян така че може пак да си го върнат със пленяване или пък нея да пленят ще видим .

Траян се е готвил за игрите при Фифо в същата зала,където Симона води тренировки,така че със сигурност се познават преди игрите и заради това е поканена.

# 310
Малко странно ми е,  сините да вземат четирима жълти.  За другото остават двама. Би следвало да е три на три. Ако е вярно това.

# 311
Ето още снимки, които са в противоречие с това, че зелените се разпадат

Тази снимка е от Тикток публикувана около 12 август. На конструнцията от ляво ЯСНО се вижда, че има зелено. Не си спомням да са играли на подобна конструкция. Това трябва да е бъдеща битка.

Тази е взета от фейсбук, като нямам конкретна дата, защото в публикувана на 31 август, след краят на снимките. Но със сигуност е от бъдеща битка, понеже не сме виждали да играят на тази решетка досега. На промото за териториалната в понеделник има подобна решетка, но там тя има дупка/кръг в средата, в която вкарват чували. ТУК ДУПКА В СРЕДАТА НЯМА. Това е неизлъчена битка.

# 312
  • Някъде там...
ИВ
Малко странно ми е,  сините да вземат четирима жълти.  За другото остават двама. Би следвало да е три на три. Ако е вярно това.
Зелените са 5. Ако Дечо, по волята на Боговете на игрите, влезе при тях, ще избират още двама. Явно Томи и Кристиян, въпреки че последният не знам кой би се заблудил да го избере... Може би сините печелят битката и избират първи - Ивайло или Миро. После зелените Томи, и т.н. накрая двете жени остават за сините.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:44 от Жабче

# 313

И Гешев се е оженил 🙂

# 314
  • софия
Малко странно ми е,  сините да вземат четирима жълти.  За другото остават двама. Би следвало да е три на три. Ако е вярно това.
вариант е.
 Ако Дечо пръв избира в кое племе да влезе?
После избират от жълтите.

Николета ще светне до Ръждето. Досега само я подмятаха, а и тя една шамандура. Но с Ръждето ще се напаснат. Николета става за войник, добър тандем ги виждам.

Пп. Писали сме заедно с Жабче Hug

Общи условия

Активация на акаунт