монтаж ли е, какво е...
Чакам от първи епизод да изгонят Ана-Мария - толкова ми е антипатична, че когато започне да говори направо слухът ми се изключва и отмествам поглед от екрана. Тино не го харесвам от Сървайвър, където стратегията му беше само да се страхува и да не смее да направи никакъв интересен ход - и тук не показа нещо различно. Мая не я харесвам от ОСГ, когато изключително подло изгони един от най-добрите участници. В този аспект тук може и да стигне до финала, още повече, че това не зависи от някакви физически усилия, с които тя не иска да си цапа ръцете. Венци Венц също ми е неприятен, фен съм на другата половинка от бившия дует
А Мирелка всеки път като я дадат се опитвам да разбера защо минава за красива, на мен ми е толкова безлична, че въобще не мога да я запомня. Никой от другите участници не успя да ме грабне и да му стана фен, което да ме накара да гледам с интерес, а форматът определено има потенциал. Явно ще чакам следващия сезон, а на този ще гледам само закуската и кръглата маса
И силно се надявам следващият сезон да е с неизвестни хора, а не с такива, носещи негативи от предишни предавания за хора като мен, които не са ги запомнили с добро и не искат въобще да им се мяркат на екраните вечер. Препоръчани теми