🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 207
  • 644
  •   1
Отговори
# 15
  • Другата България
Никога няма да се разберем относно Анна-Мария и нападките и срещу Владо Николов.
Само защото по някаква причина я харесвате или не харесвате Ел Капитано изкривявате фактите както ви изнася.
Ти правиш абсолютно същото. Blush
Само че в обратна посока.
И няма да пиша чаршафи отново, защото не го правя, за да се "разбирам" с който и да е.
Просто си пиша мнението.
Написах това за анкетата, защото видно има различни мнения, не само по този въпрос, и не е редно въпросите да НЕ са неутрално поднесени, а манипулативно насочващи според лични разбирания и виждания.

И от мен е последно по темата, защото Владо не заслужава толкова време, което му отделих.
Като участник.

# 16
Не е коректно анкета да е толкова пристрастна… е така нарочно гласувах, че одобрявам обидите. То такива на личностна основа не е имало всъщност.

# 17
Дяволо, благодаря за темата! Beers

Специално си пуснах пак епизода, за да чуя добре какво казва Анна-Мария. Единственото, което може да се квалифицира като личностна обида е, че Владо не показва чест. Тя самата започна с това, че ѝ е много трудно да говори, защото той е авторитет за всички там. Целия проблем на Анна-Мария е, че не е чела достатъчно. И в часовете по БЕЛ не е присъствала достатъчно. Няма речниковия запас, нито уменията да подбере правилните думи, за да защити тезата си достатъчно добре с доказателствата, които е навързала. (Защитавам Анна-Мария, както Оля защити Тино. Joy) Всъщност, думите ѝ са много логични и се надявам да са помогнали на Владо да се светне, че играе в противниковия отбор и реално не хваща предатели, а точно обратното. Освен всичко останало, Анна-Мария е и доста импулсивен и избухлив човек, явно - видя се ясно след играта, докато се опитваше да убеди Бачорски да каже, че има щит.

В играта, между другото, ясно се видя кой е Предател - Мая да откаже щит?! Чак не можах да повярвам на очите си. Убедена съм, че Георги го забеляза това. Не съм следила изкъсо поведението на Бачорски на предишните игри, но сякаш и той не е дал вид да играе силно за отбора. Поправете ме, ако греша.

Йордан и Петканов са ми силно неприятни. Не знам защо точно, може би съм предубедена за тях, но и реално не ми дадоха причини да ги захаресвам. Или монтажа не ги показва достатъчно. Именно заради монтажа нещо ми липсва и определих сезона като просто "добър". Твърде много Бачорски, основно показват предателите (ако някой се дореди до синхрон от ПредателЯТ Бачорски), никакви стратегии, споделени на сихрони, малко хаотично ни предават разговорите.

И съвсем без връзка с всичко да кажа, че харесах роклята на Оля на кръглата маса. Smile

# 18
Здравейте.
Не съм писала до сега в темата, но я следя. Много ми харесва сезона. Интересен е. Харесвам Бачорски като предател, смятам че избора на Мая е правилен. Иска ми се да видя и Оля като предател, но мисля че този кораб отплава. Съгласна съм с мнението на някои хора в темата, че сантимента на Бачорски към Владо Николов ще му изиграе лоша шега.
От всички участници само Венци ми се струва неприятен. Със сигурност много бих искала да видя физиономиите на Оля и Анна-Мария когато разберат, че Бачорски е предателя, но за съжаление няма да имам това удоволствие.
Относно следващата серия нямам търпение да видя развръзката с балканския прецедент. Благодаря ви, че споделихте относно писмата. Явно ключа няма да е в тях. Аз залагам, че ще ги хванат при изпълнението на мисията за убийство очи в очи и това ще се съобщи на кръглата маса от “убития”.

Благодаря ви за темата, изключително интересни разсъждения откривам.

# 19
Следя и предаването и темите, но не се включвах досега, защото писането не е силната ми страна.
Вклчвам се заради анкетата. Според мен въпросът за нападките е едностранчив и не отговорих, защото аз лични обиди не видях /чух/. Макар и по-грубо изказано и съвсем в неправилна посока, мнението на Ана Мария беше изцяло аргументирано спрямо това, което вижда и това което представлява играта. Мисля, че тя, Оля, Ева и Глория са единствените от праведните, които разбират играта, като такава и се опитват да я играят. Владо Николов се изживява като някакъв морален стожер , защитен от името си на спортна легенда. Айде, няма нужда. Би трябвало всички, които са влязли там,/небезвъзмездно/, да се опитат поне да разберат какво трябва да правят и да не ни убиват удоволствието с някакви измислени приказки за  мъжество и чест.Защото това е игра. И мисля, че   всеки, който не може да я разграничи от истинския живот има някакви липси, комплекси или задръжки продиктувани от "какво ще кажат хората".

# 20
  • София
Благодаря за темата! Корицата е топ.
Най-антипатичен ми е Бачорски. Много ми се иска сезон с неизвестни личности, но едва ли ще стане.

# 21
Не е коректно анкета да е толкова пристрастна… е така нарочно гласувах, че одобрявам обидите. То такива на личностна основа не е имало всъщност.

И за мен не е коректна анкетата. Когато стигнах до този въпрос, се учудих. Аз не видях и чух личностни нападки от АМ към Николов и докато четях някои мнения, чак изпаднах в недоумение да не би да съм бляла и спала, че съм пропуснала това.

Не виждам нищо топ в корицата, двама участници, които не харесвам.

Не разбрах как може някои вътре да заподозре Тино като предател. Той е толкова заспал, буквално (с тази вечно сънлива и подпухнала физиономия) и преносно. Права беше Оля за него, няма капацитет да движи играта.

# 22
Благодаря за темата! Ахаха, ама и Йордан извади топки да си вземе щит точно под носа на Тренера Joy
Не спорете, и двете страни имате известно право. АМ беше груба и с непремерен изказ, но не е обидила никого на личностна основа, а ставаше дума само за поведението на Владо Николов в играта.
Въпросът от анкетата издава пристрастия и не е коректен.
...
В играта, между другото, ясно се видя кой е Предател - Мая да откаже щит?! Чак не можах да повярвам на очите си. Убедена съм, че Георги го забеляза това.
...

Абсолютно! Чудя се дали и на някой друг участник му е направило впечатление?...

# 23
Diavolo, сигурно вече не четеш, но ще се върнеш след няколко дена, затова ще ти отговоря:
 Ти казваш, че е грозно Анна-Мария да обижда Владо Николов конкретно. Аз ти бях отговорила, че е грозно да се обижда, точка, без значение кой си. Защо не реагира толкова остро, когато Антон обиждаше Неве?
Други хора интерпретираха думите й към нападка не към него, а към стила му на игра, което е резонно: нападаш популиста по най-ценното му: че не играе достойно, с цел да го провокираш. Добър ход е особено ако той наистина е предател, но беше изигран каруцарски.
Според мен  личното ти мнение за Владо и Анна-Мария ти пречи да приемеш всякакви различни от твоето мнения.

# 24
  • София
Мери,
Е, миналата анкета беше за най-харесваните участници, там именно Коджабашев спечели.
Няма как отново да задам същият въпрос. Гледам да ги редувам.
Принципно при един дълъг формат, за да е всичко максимално обективно и справедливо подобни анкети за най-харесвани участници трябва да се дават на всеки 2/3 седмици грубо. И аз си спазвам графиката.
А не да се пльосне в началото (както масово се прави) и после или не се прави повече или се прави малко преди финала (и то за останалите финалисти). Е...?! Че тук мненията се менят за дни, какво остава за месеци.
Седмица 1 - Иван е любимец ; Седмица 3 - вече е най-мразения. Или обратното. Ама анкета няма.
И също така при мен е стара традиция от много години насам, веднага щом свърши даден сезон да изтипосам абсолютно всички участници от каста и тогава вече финално да се каже - този ми е любимец, този не.
Та така. 😊

Вафличка,
Не се четем явно.
Я се върни назад в мненията ми и виж какво съм писал за Анна-Мария и къде я бях поставил две поредни седмици в класацията ми +/-  Така че няма никакви лични антипатии, напротив. И няколко пъти я хвалех за подкаста и, и че има интересни неща в него. Всички мнения ми седят, но не се четат или интерпретират както дявола евангелието.
Критикувал съм Антон и АМ и в миналото им, но тогава АМ не беше чак толкова груба. И тук говорим за Кръгла маса и т.н. АМ е централен герой и я дават доста, т.е. е логично също така да генерира повече внимание и коментари, особено с напредването на играта.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 11:27 от Diavolo

# 25
  • София
Как се разгоряха страстите тук 🚒 😈! А представяте ли си какво им е на тях, затворени, изолирани, с изострени възприятия…
Мнението на Gripping e много точно за щита, Мая и Коджабашев.👍🏻 Сега ще следя реакцията му към нея - ще я дебне ли с кой как общува… Има голям шанс да разкрие предателите 😉

За шапката на темата - 👏 - Този епизод пробиха авторитета на Капитана.., Започва “нова ера” - каква? - Ще видим 😉

# 26
  • София
Новата порция подкасти наизлязоха

Саркаст
Изключително добре чете тънкостите в играта.
Мале, мале ако аз съм хранил Анна-Мария, то Ряпата буквално на мармалад я направи.

Ауткаст
Много добър анализ, от-до
Наистина бих искал да го видя като Трейтър, НО, те явно пак ще си канят разни актьорчета популисти.

Надкаст
Харесва ми как все се карат и уж са доброто и лошото ченге или в опозиция. Явно е сценарий, но в повечето случаи им се получава. В този епизод Туджаров каза много верни неща.

Дамите

# 27
  • Другата България
О, за  любимец нищо не казвам, знам, че имаше, знам, че спечели,  просто реших да го добавя, за да си оправя вкуса. Blush
И същевременно му се ядосвам, че си трае за щита на Мая, за липсата му, не може да не е забелязал. Дано
да го прави  целенасочено.

# 28
  • България
Благодаря за темата.
По анкетата: най-нехаресвани от мен участници - АМ, Бачорски и от отпадналите Гъмов. АМ е слаб играч, Бачорски при други обстоятелства с друг каст ще бъде разкрит рано, Гъмов, защото е пиянде. Бачорски ми е Бойко Борисов in the making. Справя се с интригите, но е некачествен човек. Последният епизод не се концентрираше върху Бачорски и беше най-добрият.

# 29
  • До морето
Благодаря за темата.
Аз съм на страната на Дяволо. Уважавам Владо Николов за спортните му постижения. Не харесвам Владо Николов в играта и искам да си ходи, но думите на АМ бяха грозни това ме кара автоматично да съм срещу нея. Точно както бях срещу Гъмов и онзи- как му беше името, пишман -журналиста.....

Общи условия

Активация на акаунт