🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 214
  • 644
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Именно, не е необходимо само неговия “кръг“ /или многоъгълник/ буквално да е “сляп“, достатъчно е да кажат тук, подшушнат там, насочат насам....към всеки друг, но не и към него, в такава изолирана среда и особено когато търсиш знаци и признаци дори и в сянката си /ако го правиш/, е много лесно да се подведеш. И трудно сам да убедиш хора, че на някой не му е читава работата.
Монтажът също, дори и да е имало такива проблясъци на играчи, то те не са ни показани /до момента/, и някак се цели зрителят да по Бачо, който играе - факт, но може да се окаже обикновен селски тарикат и там, в отношенията си с останалите. Защото не го е направил сам, това да играе по този начин.
Затова и не мога да кажа, че Анна Мария не мисли, напротив - видно е, че се мъчи момичето, стреми се да събере някакви хора и събития, върви в някаква посока /поне/, макар и грешна. Проблемът при нея е съвсем друг - писахме го вече и това, по-горе имаше мнение на съфорумка, която идеално го описа - малко прочетени книги, проблеми в изразяването, беден речник. Определено ѝ пречат.

# 46
Благодаря за темата 🌺
Мая като каза на Бачо, да работим добре заедно, както до сега, какво имаше предвид?
Мая, четеш ли? Пишеш ли тук?

# 47
... а че да кажем Ева може през цялото време да се е съмнявала в него, да се е опитвала да подеме разговор в тази посока с други участници, но там винаги да е бил един от изброените, който да му пази гърба и да каже "абе, глупости, как ще е предател". Съмненията винаги да са разсейвани по този начин, а Бачорски да го играе големият играч, който видите ли всички собственоръчно убедил в невинността си.
...

За да е вярно това твое предположение, то Бачорски трябва да има уговорка и с продукцията всички тези моменти, в които някой се е съмнявал в него, но от коалицията му да са го прикривали, да бъдат изрязани. Това ли твърдиш с такава убеденост? Защото аз си спомням само един такъв случай, само че с АМ, която беше от външния кръг, а сега вече е от вражеския съюз.

Да допуснем, че е имало предварителни договорки между Бачорски, Мая, Венци и Петканов. Посочвам тях като най-явни сътрудници, сдушили се почти веднага. Тогава не би ли било много по-умно от тяхна страна да не съставят тази коалиция публично още в първия ден пред камерите, а да се координират чрез действия, разговори помежду си и мнения на Кръглата маса? Според мен Бачорски се познава с някои от тях отпреди предаването и/или x на брой участници са решили, че играта не си струва да жертват потенциално изгодно познанство с него. Което също да му помага в ролята. Ето защо е много важно следващите участници да са неизвестни и за зрителите и помежду си.

Уговорка най-вероятно имаха Неве и Гъмов. А Антон пуска партенки, защото на директния ми въпрос не даде никаква конкретика. Ако имаше някакви доказателства, щеше да каже.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 21:19 от ladonnae

# 48
  • Другата България
Той Антон и на моя директен въпрос не отговори.
Лично аз му повярвах, защото беше влязъл в отбранителен режим и в стремежа си да се оправдае, че не е бил само той...нали, си каза.
Според мен много бързо му свиха перките и съм сигурна, че повече няма да се появи.

# 49
Ами може зад този му стремеж да се оправдае, че не е само той, да не стои нищо, освен стремеж да се оправаде Simple Smile Най-много негови предположения.

# 50
  • Другата България
Може.
Всичко може.
Но за мен не звучаха като предположения, а като факти.
А и като чета, и други вече излезли участници се поизпускат.

# 51
  • София
Стига бе, баш на Антон да вярваме:)
Уговорки отвън вероятно е нямало, но те като се познават и си се пазят и без уговорки.
Дано не продължат с известни 2ри сезон!!

# 52
  • Другата България
Бърди, ти проследи ли дискусията тогава?
Защото аз да, преди да трият. То не е само до това какво казва, а как го казва, аз съм се научила да чета и между редовете, така че за себе си имам мнение, и то не само въз основа на казаното от него.
Но всеки вижда нещата по различен начин, в което няма лошо, аз излагам личната си гледна точка.
За мен Бачо си е “подкован“, поне на единия крак Blush, и продукцията няма нищо общо с това.

# 53
  • София
Не знам дали всичко съм прочела тогава. Но си го спомням как си хапва и казва на Неве, че знае, че ще гласува за него, щото са му казали - а тя не беше казала на никой и нямаше как някой да му е казал. И тя като го притисна, взе да увърта.
Та хич не мога да му хвана вяра. Simple Smile

# 54
Извинявам се, ако поста ми се дублира, но мисля, че предния път забравих да го публикувам Flushed

В момента върви Celebrity Traitors по ББС. 19 играчи, 9 епизода, като вече минаха 6. Спокойно мога да кажа, че е един от най-силните сезони на формата, които съм гледал. Атмосферата, заснемането, нивото на игра, както и водещата са, на наистина топ ниво. Всичките три техни сезона преди това са силни, като особено сезон 2 е класика, но този също върви на там. Горещо препоръчвам, ако някой иска да гледа чужда версия.

# 55
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, и на мен УК и Французите ( 3,4 и 5) са феноменални. Най-доброто с уговорката,че не съм гледала Италия,Испания, Холандия.

Уговорки според мен ВСИЧКИ са имали без 2-3ма като Даяна, Йордан, Онцева.Просто Бачорски е направил най-силната групичка и ето,всичките му пешки и той са в играта и на финал. Мн нечестно.

# 56
Владо също съм сигурна че няма уговорка с някой преди да е влязъл.

# 57
  • Stockholm
Спекулация или истина за групирането отвън, съсипа първоначалната тръпка от предаването. Затова аз не определям играта на Бачо за добра, още повече пък на партньорката му.
 В момента ми е забавно да гледам параноидните шизофреници и метаморфозата на Владо, който започна да загрява, досущ като  котлон от едно време. Интересно ми е като нагрее какво ли ще стане Joy

# 58
както той вика на 62 процента съм сигурна че вече има съмнения за бачо , но си мълчи още. Grinning

# 59
  • Stockholm
Ох, не мисля, че се е насочил към Бачо. Кой знае кой невинен човек е заподозрял на 120 процента Joy Бачо е с шапката невидимка. Понякога на Гло ѝ проблясва името му на третата бутилка вино, но бързо се изпарява. Ева, целейки наслуки също го мерна за секунда. Всички останали са за офтамолог Joy

Общи условия

Активация на акаунт