🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 214
  • 644
  •   1
Отговори
# 630
tonimedia
според мен не е трябвало да влизате да играете, за да не се налага сега да сте разочарован от други участници. Друго, което си мисля - ако бяхте в играта с напълно непознати за Вас хора дали щяхте да разсъждавате по същия начин?
Моето виждане за играта Ви - добре стартирахте, зле финиширахте.
Ама то и в живота човек се разочарова от някого постоянно. Така че не съжалявам, че съм участвал в това предаване. Даже се радвам, че ми се случи. Всичко си е ок при мен.

# 631
  • София
Ако Капитан Планета не гласува срещу Бачорски след като го светнат / разчитам на Мирелка/, язък му за популизма - накрая печелят предателите / 1 или 2-ма/. 😜
Партрашкова е пуснала подкаст с Бачорски.  Не му била идеята да печели. Ето линк:
https://youtu.be/axAB3rB2R8U?si=05gdGRkwRAn3AZJG   
Това си го знаем - Бачорски е влезнал не за играта, още по-малко за пари. Той е влезнал за Шоуто на Бачорски!… Но играта му се получи, факт.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 13:44 от almadji

# 632
tonimedia
няма да се разберем. Имаме различни виждания за някои аспекти от Играта и за взаимоотношенията в нея.
Мога да ви опонирам, като кажа, че много добре играещи, като праведни в тази игра в реалния живот могат да бъдат много добри предатели и да въртят острието на ножа в гърба ти.
Няма смисъл да продължаваме да нищим. Разбрах позицията Ви и тя не ми импонира.

# 633
Не знам за вас, на мен ми писна да коментираме Антон и темата за морала. Него го няма от две седмици вече, станаха много други интересни неща, дайте да не тъпчем едно и също.

Кой мислите ще е следващия изгонен? Мисля, че Глория има по-голям шанс да обърне хора срещу Мая, от колкото срещу Бачорски, та залагам на нея. Другата опция е Ана-Мария. Четата на честта (т.е. кръгът на доверието, но мисля че другото име им отива повече) я е нарочила, Ева също я подозира от много време.

# 634
Следващият изгонен ще е или Ева, или Ана-Мария...

# 635
  • София
Гледам Бачорски при Патрашкова, намекна само, че е лоялен когато той си избира партньорите, дали има шанс да се жертва в името на Мая? Съдейки по думите му, нея не би я "сготвил".. защото си я е избрал той, но ще гледаме и ще разберем. Симпатизирам му за доста неща - за лоялността, доверието, последиците от думите и действията.

Ана - Мария доста се задържа в това предаване, мислех я честно казано за по-умна жена, ама някъде се пропука това.

# 636
Гледам Бачорски при Патрашкова, намекна само, че е лоялен когато той си избира партньорите, дали има шанс да се жертва в името на Мая? Съдейки по думите му, нея не би я "сготвил".. защото си я е избрал той
Да, но тя го сготви, макар и несъзнателно Sweat Smile

# 637
Out: 43, 47, 67, 38, 38, 49, 24, 56, 50, 52, 54, 29, 28, 45, 44
In: 24, 37, 40, 39, 37, 33, 35, 47, 37, 27

Тези числа са годините на изгонените и на оставащите. Определено не е въпрос на случайност. Оставям го като тема за размисъл.

# 638
Еее, направо се вживях с тази информация. Почувствах се прогонена. Joy
Ако участниците ги делят две-три години разлика в годините такава статистика няма да върви и няма да може да се прави никакъв извод.

# 639
Къде може да се гледа The Traitors UK?

# 640
  • София
Има линк в началната страница

# 641
Ева от първия епизод се показа колко е неадекватна. Как истирично настояваше да си каже който е взел щит. Още тогава я сложих в категорията ТЦ (по Ряпата). Напълно оправда  първото ми впечатление.

# 642
Мистър А. гостува в "Преди обед" по БТВ. Отчете, че е отнесъл голям хейт по форуми и социални мрежи, защото не откроявал ясно играта от реалния живот.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/traitors-igra-na-pred … predatelstvo.html
Не каза ли, че Бг-мамите са го хейтели най-много и да цитира някоя от нас...
От предишни наблюдения, имам чувството че цитирането на бгмамите по принцип се избягва като нещо несериозно, а когато се прави се прави малко като шегичка Sad

# 643
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Нещо от последния епизод, което никой не отбеляза. Разговора на Глория и Венци за Мая беше илюстриран с видео на богомолка. Дано това е подсказка.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт