🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 223
  • 644
  •   1
Отговори
# 585
Антон при Деси Стоянова каза, че някои участници имат договорки от преди старта на предаването
Точно пък Антон беше най- голямото недоразумение в цялата игра, така че да не вземаме думите му много насериозно.

# 586
Много хубав епизод!
Евала на Жоро и на Глория! Надявам се да останат на финал..
Когато чух разсъжденията на Жоро, много се изкефих! Най-сетне някой да прогледне! Много добре поднесе аргументацията си пред Оля. Лошото е, че Мая чу всичко. Тя беше там, за да целуне Оля, което нямаше как да се получи. Както сте писали вече - на Мая натурата й просто не е такава.
Ева също получава проблясъци относно Мая. Надявам се с Глория да я атакуват скоро.
Глория е страхотно попадение за тази игра! Браво на нея! Имаше голям късмет да попадне именно тя на предателите. И свърза 2 и 2. Ако беше попаднал там Венци например или Капитанa, щеше да бъде едно голямо нищо. Просто Глория извади страшен късмет! Да видим как ще обработва останалите сега, доста интересно ще е.
Много ме е яд за Оля! Беше ми сред фаворитите. Исках я на финал заедно с Жоро, Ева и Глория. Трябваше да се пази повече и да не отваря толкова много уста.  
Когато Бачорски целуна Оля, там бяха Мая, Венци зад бара и Жоро. Надявам се Жоро и това да е отбелязал... Харесвах играта му в Острова, дано и тука да спечели. Иначе на Бачора страшно ефектно му се получи целувката.
Мая беше добра на стрелба и в Острова, и тук нямаше пропуск на играта. Добре подходи да не гласуват за едно и също лице заедно с Бачора, но така си сложи мишена на гърба. Бачорски искаше тя  да гласува за Оля на масата, Ана Мария пък я подпита в разговор преди това дали ще гласува с тях за Ева. Та Мая реши да не взема страна - да видим какво ще й донесе това.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 16:10 от Jupiter sea

# 587
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Антон при Деси Стоянова каза, че някои участници имат договорки от преди старта на предаването

Не може да бъде. Аз съм в шок. Smiley

# 588
  • София
Това с целувката не ми е добре измислено, като средство за убийство. Те там не се целуват нон-стоп, че да се чудиш този уби ли ме, или не. Мен ако ме целуне някой и директно става предател в очите ми. За играта говоря. Joy
😂 А, не - каквато си в играта, такава и отвън 😂😂😂

# 589
almadji
Широкоскроена съм, но не съм дебела. Joy

# 590
Между другото някои от коментарите за предаването са супер смешни като са изкарани от контекст.

"Тя най-вероятно ще се появи на собственото си погребение" Misc Ghost

"Мая трябваше само да се наведе и да целуне Глория" Flushed Joy

Това към добавка на всичките коментари за убийства. Ако някой не знае за какво става въпрос, ще си помисли, че се коментира някакъв брутален хорър сериал с романтична нишка Grinning

# 591
Изгледах епизода и поне до края на кръглата маса беше сравнително скучен. Мисля, че в този случай най-простите обяснения са най-валидни, и теориите за предварителни уговорки наистина на конспирация. Тези хора вътре просто не подозират Бачорски, така както и в сегашния британски ВИП сезон не можаха да разкрият предателите, а са вече почти на края. Беше някак умилително да ги гледаш как мяткат всякакви имена.

"Балканският прецедент" се оказа, че нито е балкански, нито е прецедент (е, прецедент е нашите продуценти да си измислят собствено правило). Веднага обяснявам защо това новоизлюпено псевдо-решение е глупаво и защо трябваше да си следват жребия (който впрочем НЕ се появява миналата седмица във Великобритания за първи път, имало го е в други европейски версии): представете си ситуация от останали 6 души, двама от които са предатели. Вотът се разделя 3 на 3, но да приемем, че гласуването е именно за двамата предатели. При жребий отпада един предател, действието се развива в предпоследен епизод (6 души) и затова няма ново прелъстяване, остават 4 праведни и 1 предател с гарантирана загуба. При нашата манджа с грозде в този случай не отпада никой предател (!!), а праведен, и на финал отиват 3 праведни с 2 предатели - кой според вас ще спечели? Абсурдна е промяната в правилата и не знам как са я допуснали.

Мая не е целувачка и не намирам нищо срамно или грешно в неуспеха й, в чуждите версии някои предатели също отказват да прегръщат или целуват, защото не им е част от поведението (оставят на друг да го свърши).

Глория и Коджабашев нямат особено влияние и в следващия епизод няма да си замине предател. Но се вижда, че дните им са преброени.

Оля изглежда я махат още от сутринта, в промото се чу да казват, че отиват на нейното погребение, явно и тук има нещо побългарено. Вероятно се появява нейният дух (отвори се там една врата с ярка светлина) да каже нещо.

# 592
  • София
(Не)Малко забавни мемета, които Даяна е пуснала във ФБ (много са, затова с в скрит текст)
Скрит текст:

# 593
Големият прецедент беше така рекламиран и очакван с нетърпение, че накрая останах разочарована какво всъщност се оказа!
Данчо го отнесе, а с тази тайна мисия прецакаха Предателите. Глория вече знае и въпреки това не й симпатизирам. Две поредни вечери е сигурна, че двама праведни са на пангара, но друго не казва!!! Сега откри предателите с подслушване. Георги далеч повече ми хареса как стигна до Бачорски и Мая донякъде. А тя няма как да му каже аз съм предател! Дано сам се досети и за нея.

# 594
  • София
Нямаше нищо невиждано , нито балканско, а Карамазов не се изхвърля току-така 🤔 . Дали не са поизрязали, преснимали нещо 😜. Нека някой от участващите да сподели 😉

# 595
  • София
Набързо някои размисли от снощния много емоционален епизод.
Аз всичко си казах, но държа да отбележа и тези неща.

Препотих се няколко пъти да не целунат в бързината Глория, че часовника бързо отброяваше полунощ.
Ако я бяха убили с целувката направо щях да изхвърля тоз телевизор. 😀

Яд ме е за Оля.
Тя ми беше един от покемоните. Човек с потенциал, една от малкото читави Праведни, но си я убиха. За сметка на това на финала ще стигнат делулута (без Гло). Но така е обикновено. Качествените играчи се чистят далеч преди финала. Уви.

Относно Бачорски и приятелските му чувства към Владо Николов
Тук ли се крие ключа от загадката? Или му е удобен параван (идеална хрумка за въпрос за новата анкета).
Или е микс от двете?
Сега, аз мисля, че е по-скоро първото или микс. Защо?
Ами в първите 2 епизода на два поредни конклава Бачорски искаше да убият Владо Николов. Но Георги Янев тогава го спаси. Това е документирано. Т.е. за мен отпада варианта Бачорски да се кланя на спортната ни легенда. Ако беше с Мая и някоя трета послушка оригиналните Предатели си го гърмяха.
В хода на играта обаче двамата станаха гъсти. Всички тук сте гледали много формати, слушали сте и много подкасти. Знаете, че има едно общо и вярно нещо. Този тип формати създават много силни приятелства и участниците стават като някаква секта и това продължава с години.
Толкова ли е невероятно и невъзможно, да се е зародило едно истинско мъжко приятелство? Но е факт и че Владо Николов е много удобен за момента за играта на Бачорски. Всъщност са си взаимнополезни, макар Владо да не осъзнава последното, защото той не вярва, че Бачорски е Предател.

Въпроси
На мен най-любопитния момент в играта ще ми е когато Владо Николов разбере, че Бачорски е Предател как ще реагира и какво ще направи.
И също така преди това да се случи, ако трябва да гласува срещу него, дали ще го направи?
Също така ще ми е любопитно ако Бачорски трябва да избере между Мая и Владо Николов, какъв избор ще направи?

Продукцията посякоха Предателите!
Това се прави обикновено, когато Предателите са много по-добри от Праведните и последните нямат нищо срещу тях. Тогава се вкарва този елемент с явното убийство с цел да се затрудни тяхната игра и да се издадат. Един вид, финален тест за Предателя преди победата. И нашите двама Предатели не издържаха този тест. Но отново ще се повторя - основно по вина на Мая. И не толкова с тази прословута целувка и това, че не го направи, а с празния и глас на първото гласуване.
Но да се върна на мисълта си. Ако нарочно са искали да ударят голямо рамо на Праведните успяха. Но защо сега? Може би са се шокирали от играта за ЩИТ по-рано през деня, когато на финала за щита останаха Бачорски и Мая?! 😮😀 По-голям шамар за нашите Праведни не знам дали би могъл да съществува.
Има и друг вариант, просто съвпадение на случки, а чисто механично не са имали време да се организират, Кръглата маса е продължила много дълго с обсъжданията + две прегласувания и новото четвърто гласуване и набързо са скалъпили това явно убийство. За тях това е много по-лесно.
Но няма как да знаем и едва ли някога ще узнаем.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:41 от Diavolo

# 596
Аз пък допускам, че за България е взето това решение да се гласува четвърти път, като тези с равните гласове не могат да бъдат повече посочени. Лицензодържателя може да прилага за всяка държава различно правило, това си е негова работа. Затова казват, че никъде досега не се е играло така. 

# 597
  • Stockholm
Надеждата ми е в Жоро Стоте гривни, но съм много притеснена, че ще го убият  следващия път. И то защото празноглавата Мая го предаде на Бачо. А Бачо винаги следва сталинския принцип "Няма човек, няма проблем". Щеше да е толкова по-добре да запази тайната и да си дискутира ситуацията с Жоро в бъдещето. Така щеше да е двойно  по-силна. Но това стана, защото се чувстваше гузна, че не може да изпълни мисията с целувката и побърза да се компенсира пред Боса. Което значи, че не е толкова желязна, на колкото се прави, а уязвима- слаб Предател. И последно топ на тъпите цивилки Владо Николов, койтo е и най-деструктивният елемент в играта. Гледайки го, си спомням един цитат на Робер Мерл  "Колкото едно нещо е по-голямо, толкова е по-глупаво".

# 598
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен най-любопитния момент в играта ще ми е когато Владо Николов разбере, че Бачорски е Предател как ще реагира и какво ще направи.
Как какво ще направи? Ще получи апоплектичен удар. Joy
Владо така се кълнеше в праведността на Бачо, даже си завеща вярата на Мирелка и сие и изведнъж - бам! Какво безчестие, каква подлост, какъв срам! Той такова нещо не е очаквал от него и разочарованието ще е огрооооомно. Joy

Страшно ме е яд и мен за Оля, сега на кого оставят да я играе тази игра? Само Бачо си действа по задачите, болшинството от останалите трудно се справят с мисленето.
Целувката на Юда беше възхитително натурална, получи му се отлично на Бачо, smooth like butter. Грешката му беше, че очакваше Мая да свърши мръсната работа, само че тя не е по тази част, тя работа и с пръчка не пипва. А и наистина би било крайно подозрително да тръгне да прегръща и целува някого, с когото никак не е в близки отношения. Аз лично стисках палци да събере смелост да целуне Мирела, за да остане Оля в играта, обаче Мая и с това не успя да се справи, въпреки че щеше да е лесно като детска игра.
Другата грешка беше, че станаха изключително очевидни за околните - никаква предпазливост, доста неподготвени ги хвана задачата и малко се паникьосаха, особено Мая. Ходеше като муха без глава, шушукане, съвещания, открити срещи насаме... Просто Бачо е прекалено самонадеян и арогантен, дано това не му изяде главата, въпреки че вече ги погнаха и чакам с нетърпение какво ще направят Жоро и Глория във вторник.

# 599
  • Stockholm
Вероятно  Жоро или Глория ще са чао във вторник. Лошото е, че не могат да се обединят срещу Мая, защото Жоро ѝ вярва. Ех, мъже...Joy Анна-Мария също няма да гласува срещу Мая.

Бачо започна да става все по-арогантен и невнимателен. Капитан Планета нарочи Мая, с помощ от Ева. А Бачо каза, че не би си позволил Мая на масата, защото това заплашва самия него. Как ще убеди Владо да се откаже? Ами много просто, ще насочи подозренията му към някой друг, така, както си умее най-добре. Ако и този път Капитана захапе въдицата, трябва да му пратим златен медал за най-голямото Делулу Joy

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 20:49 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт