🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 216
  • 644
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, надкаста беше много слаб. По- добре да пускат само такива с участниците, а не да правят разбор…

# 616
Какво се случва ако на конклава единият предател иска да убият някого, но другият предател не е съгласен? Да кажем Бачорски иска да убие Жоро, но Мая не иска?
Ако не могат да стигнат до единодушно решение на конклава, просто няма убийство тази вечер. В сезон на Нова Зеландия се е случвало (не съм го гледал, но така чета)

# 617
Ако не могат да стигнат до единодушно решение на конклава, просто няма убийство тази вечер. В сезон на Нова Зеландия се е случвало (не съм го гледал, но така чета)

Не помня да се е случвало, а съм гледал и двата сезона.
Да си жив и здрав за линковете за гледане, които даваш, че в Dailymotion много бавят качването на епизодите.

# 618
Харесвам играта на Бачора обаче има моменти когато не мисли много стратегически, ще ми се още поне един - два епизода да не го разкрият.

Глория души много добре.

# 619
Разклати се Бачорски и епизодите станаха интересни. Почти съм сигурна, че решението за разбиване на равенството е било продиктувано от това играта да бъде по-интересна. С изгонването на Ева или Оля коалицията взема връх и останалите са пушечно месо. Затова се помъчиха да насочат вота другаде, ама ядец, геометричната фигура не ще да падне тъй лесно.
Направи грешки Мая, но е много в час какво впечаление оставя у хората. Знаеше, че няма как да изпълни мисията без да стане подозрителна и Бачорски не биваше да я натиска. Монтажът ми се наби в очи: първо Мая клечи до Оля, после води сума ти разговори с Бачорски и накрая пак клечи до Оля в същата поза. Ало, телевизията, по-елегантно ги съшивайте тези епизоди, де.
Отчитам убийството на Оля като потенциална огромна грешка на Бачора, защото тя е от тези, които могат да съобразят кой я е целунал/прегърнал/подал питие и т.н., пък и е гледала чужди формати, където публичните убийства се случват по същия начин.
Трябваше да остави Мая да изшътка Мирелка, едно, че вероятността тя да се усети е по-малка, второ, че той сам няма да е извършителят.
Браво на Глория, нацели предателите. Няма обаче никакъв авторитет на масата и не очаквам някой да я вземе на сериозно. Дано Жорката успее нещо на направи на този фронт.
Невротична и нетърпима Ева, а направи такова хубаво първо впечатление!
Капитанът и той, уж голям мъж, пък се фръцна като обидена госпожица. И отново познатата стратегия - не играеш отборно, значи си ми враг. Нямам търпение да го изгонят, този човек просто съсипа играта.

# 620
Според мен не Капитанът разваля играта, всеки сезон има нужда от едно хахо, което разсъждава нелогично и на лична основа. Развалят я другите от кръга на доверието, които му се връзват на глупостите. В този епизод поне браво на Венци, че не гласува с коалицията си.

За Бачорски и Мая всъщност се получи добре, че Оля не си тръгна на масата, защото мисията с целувката иначе става много по-сложна. Оля и Бачорски са единствените в тази къща, при които целувка няма да изглежда странно и съмнително, буквално може да стане за секунди: той отива и набързо се извинява на приятелката си. Бачорски сам се закопа като реши да прави циркове и да праща Мая. Щом той не иска да е целуващия, второ закопаване е, когато отказа на Мая да целуне Мирела.

# 621
Мистър А. гостува в "Преди обед" по БТВ. Отчете, че е отнесъл голям хейт по форуми и социални мрежи, защото не откроявал ясно играта от реалния живот.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/traitors-igra-na-pred … predatelstvo.html

# 622
Ами така е. Не трябва да се сърди за това, а да се замисли.

# 623
Мистър А. гостува в "Преди обед" по БТВ. Отчете, че е отнесъл голям хейт по форуми и социални мрежи, защото не откроявал ясно играта от реалния живот.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/traitors-igra-na-pred … predatelstvo.html
Питаха ли го какво мисли за целувката на Бачорски? Докато Гъмов си замина заради недомислието на Неве, то Оля си беше хладнокръвно убита от човек, когото нарича приятел и на когото е спасявала бизнеса. Как сега ще оправдае Бачорски ми е интересно.

# 624
И тук водещият пропусна да го попита за Данчо, понеже Мистър А. беше убеден "на 100%", че Йордан е предател.

# 625
Не каза ли, че Бг-мамите са го хейтели най-много и да цитира някоя от нас...

# 626
Не се сърдя, разбира се. Това си е моето мнение и не карам никой да е съгласен с него. Така мисля и позицията ми не се променя

# 627
Не се сърдя, разбира се. Това си е моето мнение и не карам никой да е съгласен с него. Така мисля и позицията ми не се променя
Здравейте, в предаването днес не коментирахте целувката на Оля, получена от Бачорски. Бихте ли споделили вашето мнение? Благодаря предварително.

# 628
tonimedia
според мен не е трябвало да влизате да играете, за да не се налага сега да сте разочарован от други участници. Друго, което си мисля - ако бяхте в играта с напълно непознати за Вас хора дали щяхте да разсъждавате по същия начин?
Моето виждане за играта Ви - добре стартирахте, зле финиширахте.

# 629
Партрашкова е пуснала подкаст с Бачорски.  Не му била идеята да печели. Ето линк:
https://youtu.be/axAB3rB2R8U?si=05gdGRkwRAn3AZJG  

Общи условия

Активация на акаунт