“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 33 902
  • 792
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започна през февруари.
Любимото шоу започна на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Участниците:
Скрит текст:
Звезди Керемедчиев:

Михаела Филева:

Вениамин:

Иван Христов:

Александра Лашкова:

Николаос Цитиридис:

Дивна:

Роксана:

Димитър и Христо:

Миналогодишният победител:
Предишните теми:

# 1
Гласувах за Вениамин, той ми е фаворита.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 17:38 от Не се сърди, човече

# 2
  • София
Първи глас за моят любим Нико! Purple Heart

Дано да направят готин финал, ще ми липсват Капките и всички момичета тук! Heartpulse

# 3
Благодаря за новата тема Heart

Гласувах в анкетата, обаче да добавя:
Моят победител е Иван
Кой ще се справи най-добре на финала - Звезди
Кой ще спечели предаването - Вениамин

# 4
  • Другата България
Пренасям от миналата тема.

Песни за финала:
Звезди - Can't let you go, Joe Lynn Turner
Иван - Thank you very much, Елвис Пресли
Дивна - Малка мома, Нели Андреева
Михаела - Crazy in love, Бионсе
Вениамин - They don't care about us, Майкъл Джексън
Цитиридис - The greatest show, Хю Джакман
Роксана - I have nothing, Уитни Хюстън
Алекс - Abracadabra, Лейди Гага
Димитър и Христо - Пак ще се прегърнем, Фондацията

# 5
  • Пловдив
Мисля, че Вениамин ще победи. И за него гласувах.

# 6
  • София
Аз гласувах за Цитиридис, но мисля, че Вениамин ще победи. Това също ме устройва, заслужава го момчето.

# 7
И аз гласувах за Нико, но защото Вениамин има повече фенове, реално съм за двамата😁

# 8
  • España
Мери, Flowers Hibiscus за новата тема !
Харесва ми изборът на участниците за финала .
Тук слагам спойлер ( Роксана пее I have nothing на сватбата си )

# 9
Харесва ми как я пее Роксана. Значи неслучайно е избрала тази песен.

# 10
  • Другата България
Абсолютно сигурна съм, че Роксана ще се справи с песента, много добро изпълнение.
Нищо случайно няма в избора ѝ.

# 11
Благодаря за темата!
Не ми хареса изпълнението на Роксана. Софка много повече ме докосна с нейната имитация на тази песен на Уитни.

# 12
  • España
И аз мисля , че не само Роксана , но и всички ще се справят много добре на стадиона ! Очаквам с нетърпение !
В анкетата направо не знам за кого да гласувам , ще се повторя или потретя , като една Хилда , но тази година кастът наистина е , може би най-силният , най-изравненият и всички много се стараха , без скатавки и ненужни оправдания ! Гласувах все пак за Звезди , да натрупа и той някой глас ! Вени , Нико и Иван така или иначе “ще дръпнат “ в анкетата . Песента , която си е избрал Вени , ми е една от най-любимите на МДж с много силно послание , ще бъде епично представяне , сигурна съм ! А Дивна , ако излезе с целия хор ще бъде доста завладяващо …. Не ми се мисли кой ще бъде победител ….а защо не няколко….или всички….?!
А на видеото горе , все пак Рокси пее на собствения си празник и прави интерпретация , а не имитация на Уитни ! 😉

# 13
не ми допада как изпълнява роксана тази песен. сякаш се измъчва.

# 14
  • Варна
И аз мисля , че не само Роксана , но и всички ще се справят много добре на стадиона ! Очаквам с нетърпение !
В анкетата направо не знам за кого да гласувам , ще се повторя или потретя , като една Хилда , но тази година кастът наистина е , може би най-силният , най-изравненият и всички много се стараха , без скатавки и ненужни оправдания ! Гласувах все пак за Звезди , да натрупа и той някой глас ! Вени , Нико и Иван така или иначе “ще дръпнат “ в анкетата . Песента , която си е избрал Вени , ми е една от най-любимите на МДж с много силно послание , ще бъде епично представяне , сигурна съм ! А Дивна , ако излезе с целия хор ще бъде доста завладяващо …. Не ми се мисли кой ще бъде победител ….а защо не няколко….или всички….?!
А на видеото горе , все пак Рокси пее на собствения си празник и прави интерпретация , а не имитация на Уитни ! 😉
 Вениамин  ще е победителят ,с тази песен няма как  RelievedRelieved
  Ако  намерят и същите барабани..майко мила SatisfiedSatisfied

Дивна ще има хор ,почти съм сигурна,без него тази песен няма да е толкова завладяваща!
Отсега настръхвам. Rolling Eyes

Роксана ....не я изтърпях докрай,не ми хареса. Дано на концерта се справи по-добре.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 18:42 от Velina_p

Общи условия

Активация на акаунт