“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 181
  • 708
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започва през февруари.
Любимото шоу започва на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Кои популярни личности ще се осмелят да се качат на голямата сцена на „Като две капки вода“ тази пролет? Какви ще бъдат първите образи, в които са избрали да се превъплътят? Още на старта две големи изненади очакват зрителите. Какви ще бъдат те, не пропускайте да разберете на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Ден преди това – на 22 февруари, за трета поредна година NOVA ще подкрепи каузите на UNICEF с благотворителното издание на шоуто “Като две капки вода за всяко дете”. В него ще се включат едни от най-обичаните родни звезди, които ще пеят в дует с талантливо българско дете.

Миналогодишният победител:

Линк към предната тема:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:31 от bubanka

# 1
  • Враца
Очаквам го с нетърпение!

# 2
  • София
Благодаря за темата! Ще гледам и аз!
До гуша ми е втръснало от журито, ама явно няма да има промени...

# 3
Благодаря за новата тема! И аз така за журито!

# 4
Ехее, вярно, че ще почва.
Благодаря за темата.
Дано разнообразят с песни.

# 5
  • софия
Добре, че ще е в неделя.
И аз се надявам да сменят поне част от омръзналите до болка песни.

# 6
  • София
Благодаря за темата!
Ще гледам, въпреки, че не харесвам Рачков и журито.

# 7
Здравейте и благодаря за темата, колко бързо лети времето. Аз не спирам да се изненадвам от отслабналия Геро...

# 8
Благодаря за новата тема. Домързя ги да сменят журЕто, но пък добре, че ще е в неделя.
.

# 9
Ще го гледам, само се надявам да има нови песни и костюми!

# 10
  • Банско
И аз ще го гледам и очаквам този сезон изненадващи участници.

# 11
  • София
Много го харесвам предаването. Обаче толкова ли не можа малко промени да направи Халваджиян в журито. До болка втръснали са вече.

# 12
Забавно е, гледам го, ама понякога все пак се дразня, когато има двузначни отговори и го дават съвсем през просото.

# 13
Много го харесвам предаването. Обаче толкова ли не можа малко промени да направи Халваджиян в журито. До болка втръснали са вече.
Има да ни ,,настръхва кожата " пак,на всяко предаване по няколко пъти!
А Фънки е нетърпим. Дано да си смени панталоните и черната тениска поне.

# 14
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема!
Много често се дразня най-вече на жюрито, обаче за мене е единственото развлекателно предаване на пролет, другите не ги харесвам. Чакам го да започне.

Общи условия

Активация на акаунт