“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 212
  • 708
  •   1
Отговори
# 30
  • There I was on a July morning
И аз харесвам предаването в този му състав и се забавлявам. Почти нищо не ме дразни, с изключение на Фънки в случаите, в които прекрачва границите на добрия тон.

# 31
Геро с новата си визия прилича на болен- блед,увиснал,изнемощял
Не му хубаво на човека от толкова гладуване,но здравето е по важно

Иначе Геро май е отслабнал с операция. Там няма гладуване. Не знам само с кой вид операция, че са няколко. Е, в началото пак имаш някакъв вид захранване и не ядеш кой знае колко много, но не е такъв глад в истинския смисъл.

# 32
С бариатрична.

# 33
  • Sofia
Гладува се и е доста трудно първите месеци за такива ,които са обичали да си похапват.
В началото са само на течна храна.
След това по 100-150гр  само могат да поемат на ядене.
И според мен Геро има измъчен и болнав вид.

# 34
Обаче се чувстват сити. Не е такова стандартно гладуване. Приятел е с такава операция и е разказвал. В началото яде много малко и не се чувства гладен. Има някакъв период с течна храна, както е с бебетата. Има ограничения - без алкохол, без газирано и някакви храни като домати, си спомням. Вода може да пие половин час преди ядене или половин час след ядене. Това, което правим ние да се напием с вода след ядене е много грешно. Като цяло не чувстват глад, трудното е, че трябва да промениш навиците си и да спазваш много правила при храненето. Това е по-трудното. Иначе болнавия вид е неизбежен. Нашия приятел също беше така, много от показателите му бяха занижени и трябваше време да се възстанови и да изглежда здрав. Многото кг също не са здравословни.

# 35
  • София
Мери, благодаря за темата! 🌺
Имаше слух, че Геро няма да го вземат за новия сезон, точно защото бил отслабнал и не бил вече така чаровен. Хубаво,,че е било само слух..

# 36
И аз четох статии, че като отслабнал и не можел да играе и  щели да го махат.
Мда, той таланта е в сланините Grinning
Хайде да го видим слаб най-сетне.

# 37
  • Враца
Пък на мен , Фъньо ми се е обаждал по телефона и после ми изпрати шоколад, ама щото аз си го поисках . Simple Smile

Иначе беше духовит, любезен и кавалерски настроен.

# 38
А на мен Фъньо ми е безкрайно неприятен. Помня първите предавания как мачкаше някои кандидати, особено дебелите. Скоро ми попадна клипче как обижда пълен младеж - огледало няма ли, не се ли вижда как изглежда, къде е тръгнал с този вид да се явява в предавания? Представям си как се чувства този мъж. И това ти го казва по-дебела от теб, мазна свиня. Комплексиран злобар е фъньо.

# 39
Аз си спомням как мачкаше Къци в ББ

# 40
  • Варна
Много харесвам “Като две капки вода"!

Никой и нищо не ме дразни ,нито Рачков (аз пък го обожавам RelaxedRelaxedRelaxed),нито Фънки.
Радвам се,че и Веселин Маринов  ще е в жюрЕто  SmileSmile  интересен ми е ,с тънко чувство за хумор.
Геро пък ми е много различен и все още не мога да го възприема с новото му тяло.
Сякаш ,като  по- пухкав ми харесва повече ..заедно с килограмите загуби и една част от неповторимата му индивидуалност.
Е ,ще свикна Smile ,важното е ,че така се чувства по-добре.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 18:52 от Velina_p

# 41
  • Враца
Аз Фъньо , хич не го защитавам, мнението ми е същото , като на повечето от вас, само казах, че с мен се е държал добре. Еднократно.

# 42
  • Варна
 Всеки формАт си има определени правила, вкл. и типаж на журЕто. Добрият, Грубият, Веселякът и т.н.

# 43
Заспалата и т.н. 😄 Сори, но не се сдържах 😄

# 44
Настръхналата по-точно Trollface

Общи условия

Активация на акаунт