“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 169
  • 818
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започна през февруари.
Любимото шоу започна на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Участниците:
Скрит текст:
Звезди Керемедчиев:

Михаела Филева:

Вениамин:

Иван Христов:

Александра Лашкова:

Николаос Цитиридис:

Дивна:

Роксана:

Димитър и Христо:

Миналогодишният победител:
Предишните теми:

# 1
  • София
Благодаря за темата. Гласувах с "не", защото то сключва и това, че всеки ще спечели поне веднъж.

# 2
  • Другата България
И аз така смятам. Blush
Изцяло има субективен фактор.

# 3
  • Враца
Гледах Иван при Мон Дьо, прекрасно интервю.

# 4
  • у нас
Очаквам с нетърпение шоуто довечера.

# 5
  • София
Ако журито оценяваше с това, което мисли, Фънки всяка седмица щеше да прави участниците на 2 стотинки. Grinning
Хилда има три изречения, които повтаря всеки път от 13 години. Нея дори не я слушам като говори.
Писах в предни сезони по темата, но съм сигурна, че и бутонът е нагласен. Може да спестят "церемонията" по бутона, като се знае какво ще се пада предварително.

# 6
Гласувах, че всеки участник трябва да спечели поне веднъж някое шоу. И за мен това е нормално - каквито и образи да се падат на участниците не трябва да се забравя, че участват и певци, някои професионалисти, други любители. Шоуто е за имитации и наистина има добри такива, но някак си, когато е изпято вярно, пристрастията отиват към този изпълнител. Затова на мен ми хареса Лашкова - може да не е докарала Мадона като глас, но пък като имитация беше перфектна - с много артистистичност, където е силата и.

Понякога не мога да разбера едно нещо - 13 сезона гледаме това шоу и все още се коментира "ама бутонът", "ама журито", "амо той/тя изобщо не може, ама пък спечелил/а седмичното шоу,  а пък еди кой си днес беше ощетен" и т.н. Защо просто не се забавляваме и да виждаме позитивното в предаването?

# 7
  • софия
Много бързо изписвате една тема, не мога да наваксам.
Журито си има пристрастия, което се вижда от оценките им. Гледам за забавление и много не се напрягам. Единствено ме дразни, че ощетяват Вениамин, не ми е любимец, но се старае момчето.

# 8
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема, Мери! Heart

Субективният фактор при журито си личи все повече напоследък, не знам как е било в предишните сезони.

Очаквам с нетърпение шоуто довечера. Heart Eyes

# 9
  • Другата България
Много бързо изписвате една тема, не мога да наваксам.
Скрит текст:
Журито си има пристрастия, което се вижда от оценките им. Гледам за забавление и много не се напрягам. Единствено ме дразни, че ощетяват Вениамин, не ми е любимец, но се старае момчето.
Горе - долу за две предавания.
Съобразявам се да пускам новата тема преди началото на предаването, за да не го прекъсвам - него и коментарите след него.

# 10
Благодаря за темата и хубава вечер!

# 11
ЗВЕЗДИ – МАЙКЪЛ БОЛТЪН
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ЗВЕЗДИ
ВЕНИАМИН – РОУЗ И БРУНО МАРС
ИВАН – ЕЛТЪН ДЖОН
ЛАШКОВА – РОКСЕТ
ЦИТИРИДИС – БИЛИ АЙЛИШ
ДИВНА – МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН
РОКСАНА – ЧЕБ КАЛЕД
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  МЕДИ И СОФИ МАРИНОВА

# 12
Благодаря за темата! Очаквам тази вечер дуетът да се представи добре, но съм сигурна, че пак ще ги порежат, защото ще пеят чалга.

# 13
  • Пловдив
Не мисля, че всеки участник трябва да спечели поне веднъж. Има понякога големи некадърници, които не си мръдват и пръста да се понапънат да направят нещо и не мисля, че и те трябва да печелят. И не мисля, че участници, които постоянно се стараят и са най-добри трябва да бъдат ощетявани заради някои, които трябвало да получат поне веднъж награда.
Благодаря за темата!

# 14
  • София
Според мен журито си има и пристрастия, не изключвам варианта и че всеки трябва да спечели поне веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт