“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 178
  • 818
  •   1
Отговори
# 810
За мен Лашкова се справи не лошо снощи. Но трябва и задачите да са адекватни все пак. Участието снощи на Иван какво трябваше да демонстрира- че не е кастрат. Това е ТВ продукт и както ще ви каже всеки ютюбър- звукът е най-важен...

# 811
Вчера беше доста слаб епизод с доста слабо имитации. Само цитиридката ми хареса, другите тц. Дуетът пък нищо общо нямаше с оригинала.

# 812
То на тази песен винаги вият като койоти, дори и певците. Чудя се защо не са я изключили от списъка. Който и да я беше изтеглил щеше да е прецакан. Знаех си, че Иван ще се издъни още когато му се падна. А и това непрекъснато скачане с пеене на фалцет...зверски висок фалцет...

Иван ви като койот! Ужасен ужасон!

# 813
На мен много ми хареса Михаела! Въобще не очаквах, а тя направи страхотен Роби, голямо шоу.

Съгласна съм с Фънки, че акцента не трябва да е върху пеенето. За мен е много по-важно цялостният образ и поведение до колко се доближават до оригинала.

Роксана не беше за 1-во място, но квот - такова. Аман от народни песни и псевдо родолюбци, дето много се разнежват и гласуват за такива. Вече се знае, че който е с народната песен, той ще спечели.

# 814
Ами тогава погледни вота във фб. Роксана има 16 хиляди лайка, Вениамин - 4.6 хил, Цитиридис - 5.3, Звезди 1.1, Иван - 1.5, Дивна - 1.9, Александра - 1.8, Михаела - 2.9, дуетът - 1.5.
Това ако не е показателно.

Някак си не вярвам за тоя вот за Рокси Trollface
Ама явно е ред и тя да спечели

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 12:37 от Не се сърди, човече

# 815
  • Пловдив
Не съм фен на народна музика, но гласувах за Роксана. Всичките ми предишни гласувания бяха за Вениамин.
Цитиридис беше супер готин, той беше другият ми фаворит снощи.

# 816
  • Пловдив
Не че не харесвам Рокси като образ, ама това с многото лайкове е от факта, че тя самата има много фенове чалгари, не че е най-добрата.

Този сезон за мен топ имитаторите са Вени и Нико Цитиридис.

Фънки снощи даде най-адекватни оценки, учудващо за мен.

# 817
Рядко може да ме впечатли изпълнение на народна песен в този формат. Роксана снощи го направи и гласувах за нея. Не очаквах толкова ниски оценки от страна на журито, но съдейки по моите усещания, вярвам, че вотът на публиката е реален.

# 818
  • Другата България
Гледах снощи “на запис“.
Като фенка на Вениамин снощи за мен най-добрите изпълнения бяха на дуета и на Михаела, имитациите визирам.
Но, още когато Роксана запя ми беше ясно, че е неин ред да печели снощния лайф. Добре се справи, но не беше най-добрата.
Каквото - такова.
На всички ни е ясно, че трябва да се изредят поне по веднъж. Blush
Най-зле за мен бяха Иван и Звезди.

Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1766597.new#new

Общи условия

Активация на акаунт