“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №5

• 35 426
  • 886
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започна през февруари.
Любимото шоу започна на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Участниците:
Скрит текст:
Звезди Керемедчиев:

Михаела Филева:

Вениамин:

Иван Христов:

Александра Лашкова:

Николаос Цитиридис:

Дивна:

Роксана:

Димитър и Христо:

Миналогодишният победител:
Предишните теми:

# 1
  • София
Мери Flowers Hibiscus

Дано на Нико не му се падна всеобщата ни любимка Мишето Маринова за дуета.

# 2
Благодаря за новата тема! Аз залагам, че следващата вечер ще бъде спечелена от дуетът. Първо най-после им се падна добро парче(подходящи мъжки образи) и второ вече им е ред журито да гласува за тях.

# 3
  • София
Пропуснах снощния епизод заради подбора на песните. За следващия обаче ще съм пред телевизора.

# 4
Благодаря за темата. Идеята за следващата вечер е интересна. Жалко, че ще пропуснат на Великден. Въпреки всичките ни критики- предаването ми харесва. Светли празници!

# 5
  • София
И аз благодаря и с молба към Merri_An линкът към нова тема да е в самостоятелен пост или поне отгоре. Иначе се получава следното :

И ако не се натисне "виж целия пост", няма да се види новата тема.

# 6
Благодаря за темата!
И аз залагам на дуета да спечелят следващия път.

# 7
  • Другата България
И аз благодаря и с молба към Merri_An линкът към нова тема да е в самостоятелен пост или поне отгоре. Иначе се получава следното :

И ако не се натисне "виж целия пост", няма да се види новата тема.
BlushВинаги е било така, но съм участвала активно в коментарите по време на епизода.
Снощи не успях да го направя, понеже гледах много късно и то с превъртане само на изпълненията.
Сега исках да си кажа и за епизода, и темата да пусна, и понеже правилата забраняват последователни постове, съчетах две в едно.
Извинявам се, ако е било неудобно за някого.
Не го съобразих.

# 8
Да продължа темата за Роксана от предната тема. Като певица ми е напълно безразлична (въпреки че има хубав глас) главно защото жанра и никак не ми харесва. Но като човек ми изглежда приятна заради привидната и скромност и едно такова обикновено държание.

Не мисля, че вчера спечели заради ромския и чалгарски вот. Ако беше така всяка седмица щеше да е в топ на зрителските гласувания, а тя не е. Даже в болшинството седмици си беше във втората половина след като правеше ужасни образи. Ама снощи си гръмна песента и хората се впечатлиха.

Хубаво се набляга, че си е състезание за имитации, ама когато ти се пада изпълнител стоящ на едно място какво друго да имитираш освен пеенето? Да искат да обикаля сцената и да подскача като Роби Уилямс ли? Съгласен съм с Фънки, а и цялостно, не е песенен конкурс, но в този случай пеенето си беше 95% от имитацията която и дадоха.

Иначе, не е песенен конкурс, ама цялото шоу е пеене на песни. Имитации могат да се правят и на артисти и актьори от различни роли ако не знаят продуцентите (може би форматът не го и позволява не знам). Преспокойно може да кажат, че 1-2 седмици от сезона ще се имитират сцени на любими актьори от филми и сериали и нека тогава видим как ще са певците.

# 9
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Blossom
Може ли пак списъкът с имитациите за следващия лайф, който ще е чак на 27.04..

# 10
  • Враца
Снощи, най-много харесах Вениамин.  Макар, в повечето му образи до сега, да не усещам силна енергия, снощи имитацията му беше много добра и гримът - сполучлив.

# 11
  • София
Благодаря за темата!
Вениамин ми изглежда много скромно и добро момче. Когато говори, имам чувството, че се притеснява. Стискам му палци. Иначе любимец ми е Цитиридис, а преди не го харесвах изобщо. И на него стискам палци да спечели. Кои изпълнения се паднаха за следващия път?

# 12
# 13
100% съм съгласна с AlPacino!
Все ми се струва, че ни баламосват с тоз избирателен бутон.
Защо не се падна Недялка Керанова на Лашкова или Филева?
Па нека блеснат в импровизацията.
Звезди го видяхме като Дивна, получи ли му се?! Спуках се от смях
Дуетът се справи отлично- малко Браян изглеждаше като бездомник, но Павароти пя прекрасно.
Ще разчепкваме до 27.04.
Весели празници на всички! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 10:10 от Трънка Бодливкова

# 14
И какво ако ни баламосват? Важното е, че се забавляваме. Предпочитам да слушам песента на Недялка Керанова от Роксана, от колкото от Рашкова.

Общи условия

Активация на акаунт