“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 33 162
  • 663
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започна през февруари.
Любимото шоу започна на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Участниците:
Скрит текст:
Звезди Керемедчиев:

Михаела Филева:

Вениамин:

Иван Христов:

Александра Лашкова:

Николаос Цитиридис:

Дивна:

Роксана:

Димитър и Христо:

Миналогодишният победител:
Предишните теми:

# 1
  • There I was on a July morning
Благодаря за темата!
Гласувах в анкетата с положително мнение за старта на сезона.

# 2
  • Другата България
Малко по-рано я пуснах, предишната беше на 48стр., но трябваше да прекъсвам довечера по време на формата иначе. Blush

За мен е все още рано да преценя, но съм по-скоро положително настроена към сезона.

# 3
Аз гласувах с "Да", което наистина е малко прибързано може би, но аз като цяло харесвам формата, не обръщам много внимание на най-малките детайли, важно е да е забавно и позитивно. Никога не ми е пречела продължителността /часовата/, защото се забавлявам през това време. Така че, надявам се и този сезон да бъде най-малкото приятен, а и с тези толкова нови лица /макар и познаваеми/ може да "преоткрием" нещо различно и добро за някои от тях.

# 4
Благодаря за новата тема!

# 5
И аз гласувах с “Да”.
И мен ме забавляват и нямам много против колко е дълго. От край време го гледам на части. Проблема ми е, че гледам и други риалитита и просто времето не стига 🤣 Ако беше само то, ако искат и в сутрешния блок да влезнат 😀

# 6
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Heart

Гласувах с "да", защото според мен ще е наистина силен сезон. Бях споделила в предишната тема, че досега не съм гледала особено редовно, но тази година много ми харесва подборът на участниците и ще следя с интерес. Heart Eyes

# 7
И аз гласувах с "Да". Вениамин, както и дуетът, са ми познати от доста години, следвам ги в тикток, правят стойностни неща, особено дуетът. Вениамин е малко по-драматичен, чувствителен и копиращ в стиловете, отколкото ми допада, но има кадифен глас. Филева я слушах на живо като подгряваща Ед Шиърън, старателна и работлива е, но не ми хареса в първото си изпълнение, гласово издишаше - нормално за това динамично представление.

# 8
  • София
Благодаря и аз за темата!

Без колебание този път - да.

# 9

Гласувах с ДА в анкетата. Според мен кастът е силен и тепърва ще се разгръщат някои участници. Очаквам и се надявам това да е един от най-силните сезони дотук.🤞

# 10
Със сигурност ще го гледам този сезон.
Гласувах с Да, очаквам интересни изпълнения от участниците.

# 11
Аз пък не мога да преценя, но ще хвърлям по някой поглед

# 12
Благодаря за темата
Гласувах с "да"
Мисля че ще бъде добър сезон

# 13
  • тук, на мястото си
И аз гласувах с "да" и се надявам да се оправдаят очакванията ми за добър сезон.

# 14
Гласувах - Да.
Пренесох и тук, кого ще имитират довечера.
Залагам на Вениамин и дуета, а Иван и Цитиридис ще направят шоу. А може пък и да ни изненадат, като певчески способности.

ЗВЕЗДИ – ВИЛИ КАВАЛДЖИЕВ – ТИХО СЛИЗАМ ПРИ ХОРАТА
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ВЕСЕЛИН МАРИНОВ - АЗ ЗНАМ БЪЛГАРИЙО
ВЕНИАМИН – РУШИ - ВЪЛК
ИВАН – КАМЕЛИЯ – ЛУДА ПО ТЕБЕ
ЛАШКОВА – КАРИЗМА – МИНАВАШ ПРЕЗ МЕН
ЦИТИРИДИС – МИХАЕЛА ФИЛЕВА
ДИВНА – ЛИЛИ ИВАНОВА
РОКСАНА -  ПЕТУ БУЮКЛИЕВА – БАБА МИ Е ФАТАЛНАТА ЖЕНА
ДИМИТЪР И ХРИСТО – СИЛВИЯ КАЦАРОВА И ВАСИЛ НАЙДЕНОВ – МОЛЯ СЕ АЗ, БОГ ДА Е С НАС

Общи условия

Активация на акаунт