“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 405
  • 668
  •   1
Отговори
  • Другата България
Фаталният 13-и сезон на „Като две капки вода“ започна през февруари.
Любимото шоу започна на 23 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Тази пролет култовото шоу без конкуренция в телевизионния ефир „Като две капки вода“ ще накара зрителите да настръхнат с фатален тринадесети сезон. От 23 февруари в 20:00 ч. суеверията оживяват по NOVA. На сцената на уникалното предаване за звездни имитации ще бъдат посрещнати новите участници и техните първи образи. След дванадесет супер успешни издания и исторически спектакъл, състоял се на живо пред публика от 11 000 души миналата пролет, „Като две капки вода“ не спира да се развива и да изненадва публиката. Тази година шоуто обещава да ни потопи в света на трансформациите с неизбежно добро настроение, чудовищни изпълнения и страховити таланти.

Официален тийзър за сезона:

За страшното забавление ще се грижи дуото водещи с фатален чар Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Двамата ще застанат рамо до рамо с тайнствените участници, които ще се изправят срещу новите предизвикателства на Бутона на късмета в опит да спечелят симпатиите на зрителите и титлата „Най-добър имитатор на България“. По традиция, освен от зрителите, имитациите ще бъдат оценявани и от взискателното жури в състав: чаровната Хилда Казасян, строгият Димитър Ковачев - Фънки, колоритният Веселин Маринов и справедливият Любо Киров.

Участниците:
Скрит текст:
Звезди Керемедчиев:

Михаела Филева:

Вениамин:

Иван Христов:

Александра Лашкова:

Николаос Цитиридис:

Дивна:

Роксана:

Димитър и Христо:

Миналогодишният победител:
Предишните теми:

# 1
Лашкова е гадже на министерския син Върбанов, а аз мислех че е на друг актьор.
Интересно ми кои ще са водещите довечера

# 2
  • Другата България
Кой Върбанов?

В анкетата опциите за гласуване са две.
Аз харесвам Геро и Рачков, и мисля, че шоуто няма да е същото без тях.
Надявам се ако има промени довечера, да са инцидентни, в което и вярвам.

# 3
Даниел Върбанов.

# 4
Даниел Върбанов е гаджето и, а той е син на Венцислав Върбанов бивш министър на земеделието и горите

# 5
  • Другата България
Ясно, благодаря.
Явно са се сгаджосали още от “Войната на буквите“.

# 6
Даже преди това май е станала заварката Grinning На приемните изпити се запознали и още в първи курс станали гаджета

# 7
Благодаря!

# 8
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема, Мери! Flowers Tulip

Харесвам много Геро, а Рачков - все по-малко. В последните няколко години се лигави прекалено много и не мисля, че всичко е по сценарий. Това е основната причина досега да не съм гледала докрай и един сезон.
Според мен довечера наистина ще водят Андрей и Мария Бакалова, но със сигурност ще е за пръв и последен път. Надявам се, че като го няма лигавенето на Рачков, ще ми е по-приятно за гледане, макар и само тази вечер.
Както казах и в първата тема, очертава се много силен и интересен сезон и имам желанието да го изгледам целия. Фаворити са ми дуетът и Цитиридис.

# 9
🌺Благодаря за темата!

Рачков и Геро не са това, което можеха да бъдат- лежерни, смешни без да са саркастични и груби, оригинални. Имат този потенциал, но сценаристите- не😉
Диалози и импровизации правят и двамата, но идеята, вицът са сценарни.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 13:09 от ellis

# 10
  • София
Благодаря за темата. Рачков и Геро са ми забавни, нямам проблем и с журито. Мога да мина без назидателните или поучителни включвания на Маги, но здраве да е.

# 11
  • София
Благодара и аз. Предните два пъти не можех да гледам в реално време и не съм писала, но тази вечер би трябвало да успея.

# 12
Аз съм от хората, които гледат шоуто в много голяма степен и защото водещите много ме забавляват. Рачков е гениален импровизатор. Геро е по-добър от Зуека, според мен. Без този комичен елемент шоуто ще загуби много. Може би ще го видим по-добре от вечерта с новите водещи.

# 13
Благодаря за темата. Рачков и Геро са ми забавни, нямам проблем и с журито. Мога да мина без назидателните или поучителни включвания на Маги, но здраве да е.
И аз така! Забавни са ми водещите( Геро повече от Зуека),даже само Халваджиян ме дразни.Не е нито остроумен,нито забавен .Имитира широко скроен човек,но е,все да се покаже и изтъкне!

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:05 от pgineva

# 14
  • Пловдив
Благодаря за темата!

В размисъл съм дали Андрей и Бакалова ще изкарат цяла вечер като водещи или след няколко реплики Геро и Рачков ще се завърнат триумфално.

Общи условия

Активация на акаунт