“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 409
  • 668
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Каква 99-та! От 79-та год. е песента!

# 661
Аз пък винаги съм харесвала Цитиридис. И сега ми харесва, Иван също. И двамата са ми забавни и интересни. Противно на популярното мнение, Вениамин ми е безразличен. Блогъри/влогъри/инфлуенсъри/контент криейттри не следя, аз съм Old school Simple Smile

# 662
на мен така ми е дуетът
хич не разбирам припадъците по него

# 663
  • София
Аз пък винаги съм харесвала Цитиридис. И сега ми харесва, Иван също. И двамата са ми забавни и интересни. Противно на популярното мнение, Вениамин ми е безразличен. Блогъри/влогъри/инфлуенсъри/контент криейттри не следя, аз съм Old school Simple Smile
Той е певец, не е инфлуенсър, не всеки, който има социални мрежи е такъв. В профилите си пее поради липса на много изяви на сцена и разви бизнеса с гофретите. Нормално е един певец да търси изява и да иска да има публика по един или друг начин.

У нас трудно се пробива последните години, ако не те подхване някой лейбъл и реши да ти търси спонсори и да те лансира. То май като цяло на поп изпълнителите не им е лесно напоследък. Той отскоро е във Вирджиния рекърдс и нищо чудно затова и да е в Капките.

Вече харизмата е въпрос на лично усещане. Разбирам защо не я виждаш у него.

# 664
  • София
Отдавна следя темата и хоп - да се включа и аз за Вениамин. Спомням си го още от Х фактор, не помня кой стана победител в неговия сезон, но определено още тогава момчето ми направи впечатление и мисля, че отпадна доста рано, не разгърна потенциала си. През годините съм попадала на негови кавъри в you tube, неповторим глас има. Нещо обаче ми липсва, за да ме грабне на макс - талант има в изобилие, личи му, че много се раздава, дисциплиниран е и работи  много, но нещо липсваше до този момент, за да пламне искарата. Не знам защо, но го съпоставям с Тино, който разбира се е различен глас, но имаше късмета да му се подаде ръка и да започне солова кариера след Гласът.
 В Капките Вениамин много ми харесва, направи удивителна Лили Иванова, мисля, че това е една от най-добрите й имитации, особено пък от мъж. Шакира, с която спечели също му се получи - уцели мярката и при двата женски образа. Категорично не беше оценен реално от журито последния път. Аз гласувах за Цитиридис, понеже и той много ми хареса, но като видях оценките на журито и как орязаха Вениамин, съжалих, че не го подкрепих. Дано Капките са неговия трамплин към самостоятелна кариера, има невероятен глас и талант, само малко да разчупи сценичното поведение, а тук мисля, че това ще му се получи.

# 665
  • Mediterraneo
Каква 99-та! От 79-та год. е песента!

Още по- голямо извинение имам тогава да не съм я чувала никога Simple Smile Simple Smile Бебетата не слушат такава музика.

# 666
  • София
Аз съм била на ясла, също за първи път я чувам.

# 667
Популярният клип излиза да е от 99, но кой слушаше тогава такива соц бози ...
Оф, хич не ми е забавен Иван, за сметка на това Цитиридис ми харесва

# 668
  • Другата България
Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1760575.new#new

Според резултатите от анкетата Рачков и Геро са фаворити на зрителите за водещи на формата.
За мен също. Blush

Общи условия

Активация на акаунт