“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 413
  • 668
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
ЖурЕто много подценява Вениамин!
Момчето се старае много, заслужава високи оценки!

# 646
По мои спомени назад във времето Софи Маринова стана известна за всички нас след участие в Шоуто на Слави, година не помня, предполагам може да се провери.
Не мисля, че Иван преиграва, но все му се падат образи, които са малко на ръба, а всъщност би било така за който и да е на негово място. Приятно изненадана съм и от него, и от Цитиридис!
Вениамин ми е супер талант.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 06:28 от zlatenceto

# 647
Здравейте,
Не успях да прегледам коментарите и да изгледам докрай шоуто, за да видя оценки, победители и бутон.

Бях за Вениамин. *той иначе на кое място беше накрая?

НО, само аз ли мисля, че изпълнението на Лашкова изобщо не заслужаваше да е на върха? Кой я издигна там? Зрителите на кое място я бяха поставили?

Или само аз ли не почуствах никаква Мадона в изпълнението?! .. иначе браво за костюмчето и гримът ...

# 648
Вениамин е моят фаворит. Много талантлив е. За него съм да спечели Капките. Как изпя Лили. Перфектно беше. И аз като Хилда си затворих очите и чувах гласа на Лили. Фънки може да не харесва Лили, но трябваше да оцени таланта на Вени и да го оцени високо. Жалко много. Винаги талантливите и кадърните хора се подценяват и "изритани" от обществото в България.
Лашкова не беше Мадона. Слабо представяне беше. А тя взе, че спечели. Каква пародия.Joy
Дивна се представи превъзходно върху песента на Бьорк. На времето съм чувала нейни песни, но не ми е фаворит. Бьорк е откачалка.
Иван и Цитиридис се справят много добре. Браво. Не го очаквах от тях. Как Хилда не е чувала за тази група Dschinghis Khan. Точно тази песенпми харесва. Забавна и весела е.
Роксана се представи много зле. Наистина пя изключително фалшиво. Тука Фънки го подкрепям с неговия коментар към нейното изпълнение на 100%. Тя пък веднага ревна. Не мога да я понасям. Софка по-добре се справяше с английския. Да вземе Рокси да научи този английски.
Филева не беше Ивана. Но направи шоу.
Звезди. Горкичкият. Много се смях на изпълнението му. По едно време се задъха и си казах: "Край. До тук беше."

# 649
Не смятам, че Вениамин е подценяван и отхвърлен. Все пак са го издирили и поканили в шоуто, наред с останалите, някои от които много известни. Понякога се справя, понякога прави грешки. Възможно е даже да получава по-високи оценки от публиката, точно заради неизвестността си.
На всеки концерт харесвам различен.
Лашкова като Мадона ми беше най-интересна последния път, предните пъти не я харесвах.
Иван ми е неочаквано забавен, даже с нетърпение чакам да видя как ще се представи.
Михаела харесвам много, но и тя невинаги се справя добре.
Имам и двама-трима, които ми иде да превъртя, но се сдържам.

# 650
Изненадах се от думите на Хилда, че не била чувала до днес песента Чингиз Хан. Хайде, не е толкова млада Simple Smile Беше хит на времето
и често я въртяха по радиото.

И аз не бях я чувала, а съм на едни години с Хилда. Дори се изненадах, че е печелила на Евровизия.
Не че е важно, но групата е заела 4 място.

# 651
  • у нас
Те някои песни на Евровизия и на първите места не се помнят, че са толкова скучни. Но тази е мелодична, завладяваща, започваш да си тананикаш. А и са я пускали по медиите.

# 652
  • Враца
Пък моят мъж я знае, даже я пее..
Той даже не гледа капките, но като му я споменах се сети веднага и я запя..
Песен, дето никой я не знае, той - да ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 653
  • София
Е, явно мъжът ти не е никой! Grinning

# 654
  • Враца
Мда, скрит талант ще излезе Simple Smile

# 655
Пък моят мъж я знае, даже я пее..
Той даже не гледа капките, но като му я споменах се сети веднага и я запя..
Песен, дето никой я не знае, той - да ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ами браво на мъжът ви! Песента си беше хит и толкова популярна и звучна,че се чудя как( без младото поколение) не я помнят!

# 656
сега като гледам песента е от 1999 г. много добре си спомням какво се въртеше тогава като музика, но тази боза не съм я чувала наистина. ММ беше много учуден и той, веднага се сети за нея.

# 657
Песента беше голям хит - и аз я слушах и си я пеех докато карам, на мой си немски, който нямаше нищо общо с оригиналния текст на песента Joy

# 658
Песента беше голям хит - и аз я слушах и си я пеех докато карам, на мой си немски, който нямаше нищо общо с оригиналния текст на песента Joy
Явно ще да е било много забавен вашият си немски! Това беше шега! Винаги съм харесвала коментарите ви, затова си позволих! А и песента е закачлива !

# 659
  • Mediterraneo
Абсолютно никога не бях чувала тази песен, нито пък измислената група. 99-та може и за Евровизия да не бях чувала, нямам спомен, съвсем, съвсем различна музика съм слушала винаги. Тогава не съм и шофирала, да речеш, че съм я чувала по радиото, както сега слушам нашумелите хитове.

Общи условия

Активация на акаунт