“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 416
  • 668
  •   1
Отговори
# 615
Аз не успях да видя оценките преди гласуването на менторите. Мисля, че те определиха победителя.

# 616
Лашкова само визуално го докара на Мадона и до там. Бях за Вениамин и Цитиридис. И Дивна не беше зле.

Във Фб се вижда за кого е била масовата подкрепа - Вениамин ги отвя всичките.

Ако менторите имат повече тежест от публиката, то е безсмислено въобще да се гласува. Да си ги определят сами.

# 617
За Иван като имитация нямам мнение, защото въобще не познавам групата и песента и как са в оригинал.
Иначе си беше забавен.

Не ми харесва бутона за следващата седмица. Нищо не ме грабва.

# 618
Аз не успях да видя оценките преди гласуването на менторите. Мисля, че те определиха победителя.
Ами, не. Този път гледах точките и си беше първа и без менторите. Но не помня с колко, защото стана късно и заспивах. Сега върнах втора част на записа- на 1.17.21 се виждат Лашкова- 72т. и Михаела 59 т.- 10 т. Лашкова е получила от менторите- без тях би имала 62 точки, която е пак най-много за вечерта без оценката на менторите.
Дивна ми идва пренавита и това я прави много грозна. Съжалявам, че го пиша за млада жена. Много театралничи, липсва искреност....

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:09 от victoria vassileva

# 619
Изненадах се от думите на Хилда, че не била чувала до днес песента Чингиз Хан. Хайде, не е толкова млада Simple Smile Беше хит на времето
и често я въртяха по радиото.

И аз не бях я чувала, а съм на едни години с Хилда. Дори се изненадах, че е печелила на Евровизия.

# 620
  • София
Аз си ги знам отдавна и ги харевам. Ето ги:

# 621
Не мисля,че журито решава, а тези зад сцените, които управляват шоуто и не виждаме.

# 622
Песента съм я чувала, не бях ги виждала и снощи си направих труда да ги изгледам в оригинал. Иван се справи отлично( че и отгоре) с пресъздаването на образа. И много му личи, че се старае, но и се забавлява, докато е на сцената...За Вениамин- вече сте го написали- може би най- добрият имитатор тази година. И за Цитиридис- не го харесвах до появата му в предаването, но явно е защото съм го гледала само с шоуто, в което трябваше да е нещо като Слави. Михаела се старае, но не ѝ идва отвътре и изглежда малко насилено. При Дивна е много насилено, положението. На Роксана- не ѝ се получава, но и тя се раздава( според възможностите си). За Звезди, нямам думи- защо са го поканили и защо е приел, ми е абсолютно непонятно. Не му е от полза за реномено, това участие. Никак.
Лашкова, буквално си я бутат от началото. Явно има нужда от това, защото с нищо не изпъква!
И последно- Димитър и Христо- момчетата са много добри, но с някои образи- нямат никакъв шанс да изпъкнат.

# 623
Изненадах се от думите на Хилда, че не била чувала до днес песента Чингиз Хан. Хайде, не е толкова млада Simple Smile Беше хит на времето
и често я въртяха по радиото.

И аз не бях я чувала, а съм на едни години с Хилда. Дори се изненадах, че е печелила на Евровизия.

и аз не съм, ММ се учуди даже. боза са някаква

# 624
Видях как за пореден път Веселин Маринов фаворитизира Лашкова. Даже предишния път ми направи впечатление маниерът, с който го направи - като подмигване и една усмивка тип "готово, моето момиче". Не си  го измислим. Може трактовката ми да не е абсолютно точна, но в смисъла съм уверена. И ми се гади от този фалш. А тя пък взе, че си повярва Money

# 625
Кой спечели снощи? Аз бях за Михаела, най се забавлявах на нея, а и е талантлива.

# 626
  • Sofia
Лашкова

# 627
Не им се дразнете на класиранията- това е шоу. Все пак трябва да имат мотивация и поне веднъж мама да ги види с грамота в ръка. Това не ме дразни, вижда се че хората са работили. За мен има известно противоречие- хем предаването е за имитации, хем се дразня да видя мъж да пее като Л.Иванова. Никой от участниците не се скатава тази година. Надявам се оттук нататък дуетът да има по-добри попадения на бутона. Иначе при тях става малко фарс. Почти на нивото на Звезди. И ако може малко да мирне Дивна- физиономията и е страшничка за ТВ. Хубаво пее момичето, свръх се старае, но поне за мен е много некрасива, по лош начин. И Звезди не е хубавец, ама някак си го преглъщам дори като Дивна. Докато в нея има нещо трескаво-налудничаво....

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:39 от victoria vassileva

# 628
  • у нас
като Дивна. Докато в нея има нещо трескаво-налудничаво....
Също като в Бьорк. Много й пасна образа.

# 629
  • Пловдив
Аз вече две седмици гласувам за Вениамин. В началото не го харесвах, но за мен той постига най-голяма близост до образите като цялостно представяне и най-вече като емоция.
Харесвам всички останали, даже Лашкова, но никак не ми се нрави, че ощетяват други заради нея.
Много приятно изненадана съм от Цитридис. Не като имитации, а как приема всичко с усмивка и изглежда искрено позитивен, готин човек!

Общи условия

Активация на акаунт