“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 414
  • 668
  •   1
Отговори
# 630
От снощи се опитвам да се сетя и не успявам. Хелп Grinning

Геро имаше в някой сезон изпълнение на женски образ, в някаква розова поличка ли беше, като пачка на балерина сякаш, по пода се търкаляше...

Кого имитираше? Thinking

# 631
  • София
Spice girls? Grinning

# 632
Това е най-близко до описаното Joy
Или имитацията му на Дивна

# 633
Това и аз го намерих, но защо друго ми е останало в спомените...?
Може би се бъркам с друг участник.

# 634
  • Пловдив
Криско си го спомням  сякаш с розова пачка, но не мога да се сетя кого имитираше.

# 635
Е, тя Роксана все реве. И аз като Капитонова да кажа: В Хелс Китчън рИва, тук рИвеш, всеки път рИвеш!!!
В темата за Денсинг Старс миналата година някой беше написал, че за чалгаджиите навсякъде е задължително да има свалки и флиртове, та и тя така. В Хелс-а с шефа се занася, тука с Рачков, а нито в лице, нито в тяло е нещо особено, нищо сексапилно не намирам в нея, направо ми е ужасна. Софи Маринова от алиекспрес е положението Simple Smile

# 636
  • София
Аз и Софи Маринова никак не я харесвам, но да не се отплесвам от темата. Grinning

# 637
Знаете ли, че ...

Скрит текст:
Майкъл Болтън е американец. Всичките му дядовци и баби са имигранти от Русия. На 7-годишна възраст вече може да свири на саксофон. Когато е на 11 години прибавя и китарата към инструментите, които владее, а само година по-късно започва да пише и песни.

Звезди /Звездомир Керемедчиев/ е учил в средно училище по авиотранспорт. Негова жена е Силвия Драгиева /актриса/ и имат дъщеря, която се казва Малвина и е кръстена на героинята от книгата Пинокио.

ROSÉ /Roseanne Park/ е корейско-новозеландска певица и танцьорка. Неудържима сила и в сферата на модата, като глобален посланик на известни брандове.
Бруно Марс /Питър Джийн Ернандес/ е роден на Хаваите. Като дете е имитирал Елвис Пресли и Майкъл Джексън. Бил е тормозен, като дете от съучениците си, заради външния си вид, наричали го Питър Пан. Има модна линия за спортно облекло и съсобственик на фирма за производство на ром.

Елтън Джон получава рицарско звание през 1998 г. от Нейно Величество Кралица Елизабет II, заради заслуги към музиката и благотворителността.Yamaha е марката на концертни пиана и рояли, на която държи да свири.
Пианата си ги обича и дори кръщава повечето от тях на известни музикантки, включително Арета Франклин и Даяна Крол.

Роксет - шведско дуо - Гун-Мари Фредриксон и Пер Гесле. Мари и Пер се срещат през 1977 г. В юношеския период Пер е аутсайдер. Докато съучениците му ритат футбол и карат мотопеди, той си стои сам вкъщи, слуша радио и плочи. Не може да свири на никакъв инструмент, нито познава нотите, но започва да съчинява песни в главата си. Правят концерти в България през 2011 г. и 2015 г. Мари умира на 9 декември 2019 г., на 61-годишна възраст, след дълга битка с мозъчен тумор; има две деца.

Били Айлиш е родена в ЛА в музикално семейство. През ноември 2023 г. Айлиш публично се разкрива, заявявайки че е физически привлечена към момичета. Но също така се плаши от тях, от тяхната красота и тяхното присъствие. Работи с брат си. Има страст към ароматите и така се появява нейният парфюм "Eilish" през 2022 г.

Майкъл Джексън създава така наречените short-films (минифилми) – към Thriller, Bad, Smooth Criminal и други. За видеото Smooth Criminal Джексън използва нова техника в танца и нововъведението The Lean (наклон), за което му е издаден патент № 5255452. Има три деца - дъщеря и синове.

Cheb Khaled е алжирец. Отива във Франция през 1986 г., за да избегне военната служба. Бил е арестуван във Франция, заради шофиране в нетрезво състояние. Има четири дъщери и двама сина, но за първия /от друга жена/ не иска и да чуе, защото "бил измамен". Обвиняван е бил и в домашно насилие от съпругата си.

Меди /Мехмед Гогов/ е роден в гр. Сандански. Баща му е този, който на времето настоял Меди да се запише в музикалното училище в Широка лъка.  Тренирал бокс, джудо и футбол, даже мечтаел да стане футболист. Пеел постоянно, но не чалга. Харесвал Джъстин Тимбърлейк и Фифти Сент. За него музикалният бизнес започва с едно „Не”, което Саня Армутлиева му казва като член на журито в X Factor през 2013-а.
Софи Маринова  - родена е в София, израснала в Етрополе. От малка майка й я учи да пее и танцува. На 17 години се явява заедно със своя оркестър на фестивал по ромско надсвирване в Осиковица и го печели с песен на цигански – „Очите ми много плачат“. Софи Маринова предизвика бурни реакции с обявяването на цените за юбилейния си концерт "Честит рожден ден, Софи", който ще се състои на 5 декември в "Арена София“.
Най-скъпите билети достигат рекордната сума за родните стандарти за български изпълнител от 1000 лева.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 18:34 от #RAngelova

# 638
Сега гледам аз...Приятно съм изненадана от Иван още от началото.Съвсем отговорно и сериозно се отнася към задачите!Без лигавщини! Старае се и в същото време се забавлява!
Също и Цитиридис,старае се доста.

# 639
Ма много сериозен Иван. С тая гаргара от Евровизия. Просто е по-малко смешен от оригинала.

Звезди не ми беше неприятен допреди капките и подбутването му от Фънки и компания.

Лашкова като пеене винаги е била зле и няма шанс да стане по-добре. Това са ѝ гласовите данни и тя няма вина за това. Но ми хареса как е изучила и наподобила хореографията. Не всеки би могъл.

Роксана наистина се изложи. Само че Фънки се изложи още повече с "фалшивото пеене". Любо и Хилда се опитаха да му обяснят, но дебела глава - не увира.

# 640
  • España
Ееее ….как пък да не я е чувала Хилда тази песен ?! Аз съм по-млада от нея и си спомням тази натрапчива мелодия от ранните ми детски години , даже и български кавър имаше - на ВГ “Стил” . Песента се казваше “Човекът-влак” : на вашето внимание :
Скрит текст:

# 641
А, за Вениамин забравих.
Да, пя съвсем като жена. Но не и като Лили Иванова. И за мен пародираше с физиономиите, които правеше. И Фънки като се изака по въпроса, съвсем доволно се изтаковаха с песента.

# 642
Вениамин беше уникален, след Стефан Илчев може успешно да се котира като имитатор на Лилито.
Жалко, че всички го порязаха, абсолютно незаслужени малко точки, за първи гледам сезон на шоуто, много ми харесва, ама журито е много неадекватно на моменти, язък че всички са музиканти и артисти.
Фънки, който си има за профешънъл, трябва да знае кога да оставя на заден план личните си вкусови и да коментира безпристрастно.

Цитиридис е моят човек, няма слабо Нико, мъж, жена, прави ги с лекота. Личи си, че се отнася отговорно към всички задачи, има и много приятен глас, артистичен е, не се взима насериозно, ама явно не е достатъчно И пак ниски оценки.

Добре, че с Ванката си гласуват един за друг 😅

Иван е другата приятно изненада, мислех че ще го играе клоун, а той е просто нешлифован диамант.
Снощи изпълнението беше топ, така не съм се забавлявала отдавна, даже с мъжа ми ставахме да танцуваме.

Роксана ми хареса, не съм я слушала как пее, защото ми е ясно, че заради английския там ще се провали, но като визия, стойка, движения си беше Анастейша.
Фънки я нахейти твърде строго.

Лашкова беше много яка, този стил и облекло й отиват супер много, не ме вълнува, че не може да пее, това не е Гласът на България.
За мен се справи чудесно с танците, позите, цялостната хореография, това парче винаги е било е било визуално наслада, все пак е правено във времена, когато нямаше youtube и музикалните канали се гледаха.

Дуетът не ме кефят още от началото, не виждам качествата, които масово им приписват, държа да подчертая че говоря за изпълнениято им, не за тях като хора.
А снощи беше поредната кофти иматация, другите мъже как могат да се опитват да докарат женски тембър, а те все си пеят като тях си?

На Дивна също й се получи - пя, игра, прави странни физиономии, едно към едно с оригинала. От грим звеното добре се бяха справили да подчертаят мигащи очи на Боьрк.

Звезди - просто ще каже "Не", всички изсмукани от пръстите коментари на журито бяха заради факта, че са си приятели.
Нямам нищо против него, изглежда много сърцат и емоционален човек, да му 2-3 по-подходящи роли, та да направи нещо приятно, а не да се гърчи като на умряло. Все пак е шоу за имитации, не пародии.

Михаела много ми хареса, добре се справи и с тембъра, черна коса много й отива.
Като присъствие наистина вкара повече драма тип Студената кралица, а Ивана е сърцата и естествена, няма изкуствени жестове и театралничене.

Категорично за мен Нико, Вениамин,Иван, Михаела и Лашкова бяха топ 5 на вечерта.

# 643
  • Другата България
Грам пародия нямаше в изпълнението на Вениамин.
Според мен.

# 644
И не само според теб, Мери.
Но когато се търси....ммм ..кусур Stuck Out Tongue Winking Eye, пък не го намират, става ей така.

Общи условия

Активация на акаунт