🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 16 689
  • 737
  •   1
Отговори

Роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“

ФИЛМОГРАФИЯ
сериали

2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями
2023 Кюбра/Kübra - Гьокхан
2023 -2024 Безмилостен/Gaddar - Дахан
2025 Сънят на Ешреф/Eşref Rüya - Ешреф

Филми

Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи/Kağıttan Hayatlar - Мехмет
Джентълмен/Centilmen - Сайгън

Сънят на Ешреф/Eşref Rüya

Сюжет: На върха на властта си в престъпния подземен свят, Ешреф е безразсъден лидер на престъпна организация, който има всичко, което иска: власт, пари и хора.  Докато десетки жени около него копнеят за него, той е пленен от любов, чието име не знае и чийто образ дори не може да си представи.
 Той нарече това момиче, което беше видял преди много години във ферма в Афион, където работеше като сезонен работник за чичо си, „Руя“.  Той влезе в затвора заради нея и въпреки че по-късно загуби следите й, той никога не се отказа и я търсеше дълги години.  И така, години по-късно, докато той продължава живота си като важен член на групата от подземния свят, наречена Сираците, жена на име Нисан се появява пред него.  Ешреф е близо до това да обикне някого за първи път след Руя.  Но истината за Нисан ще бъде краят на Ешреф.  Нисан е информатор на полицай на име Джигдем, който е обсебен от хващането на Ешреф.

Актьорски състав

Чаатай Улусой (Ешреф), Демет Йоздемир (Нисан), Бюшра Девели (Джийдем), Неджип Мемили (Гюрдал), Толга Текин (Мюслюм), Гьоркем Севиндик (Девран), Ахмет Рифат Шунгар (Фарук), Каан Тургут ( Сунгур) и Ебрар Карабакан (Афра), Маджит Копер (татко Якуп) и др.

Сценарист: Ethem Özışık
Режисьор: Uluç Bayraktar

Преглед  на героите

Скрит текст:

Официални страници

Сериалът се излъчва по Kanal D

Джентълмен/Tam Bir Centilmen

Безмилостен/Gaddar

Кюбра/Kübra

Шивачът/Terzi

Йешилчам/Yeşilçam

Хартиени животи/Kağıttan Hayatlar

Пазителят/ Muhafiz

Вътрешен човек/İçerde

Див мед/Delibal

Кварталът на богатите/Medcezir

Огледален свят/Adını Feriha Koydum

Анадолски орли/Anadolu kartallari

BEST MEMORY

Ще ви разкажа за нашата среща с Чаатай Улусой и вълнението, което изпитахме.
Това беше нещо, което лично аз исках да направя още миналата година, по време на "Gaddar", но не се получи.
Съдбата ми даде втори шанс, със започването на "Eşref Rüya" и този път започнах по-рано с организацията.
Предложих на всички момичета от темата, но, разбираемо, заради ангажименти повечето не можеха да се включат. Към мечтаната среща тръгнахме аз, Ели и Гери.

Скрит текст:
Свързах се с Anna Dell'arte и започнаха уговорките. Повярвайте ми те бяха много. Но няма да изпадам в подробности, защото това вече не е важно.
Снимките за "Esref Rüya" още не бяха започнали, но тя ми обеща да проучи нещата и да ни заведе на сета.
Единственото, за което не искаше да поеме ангажимент беше, за снимка с Чаатай, защото това зависи само от него.
Организирахме си пътуването и писах на Анна на кои дати ще бъдем в Истанбул.
Тръгвайки от тук решихме  да направим  малък подарък на Чаатай.
Аз намерих реплика на Кадилака, който той кара в "Еşref Rüya", само че черен.

Взех и една Българска роза, за да си я засади в неговата градина или в градината на родителите му.

Ели беше взела специален ключодържател и чаша, които да използва по време на  fishing.
А Гери чаша с български мотиви.
Вечерта, преди Анна да ми пише, че ще има снимки, и отиваме на сета, щеше да ми изскочи сърцето.
В уречения ден и час, тя дойде и ни взе от хотела ни с кола.
Отправихме се към мястото на снимките.
Когато наближихме, видяхме прожекторите още навън.
Не знам дали можете да  си представите колко се развълнувахме!
Влязохме във фоайето на хотела и точно срещу нас се снимаше.
Веднага забелязах Чаатай.
Беше красив, висок и много по-слаб, отколкото изглежда на екрана.
Беше облечен с черен панталон, тъмно синя риза и черно джинсово сако.
Изглеждаше изключително елегантен!

Извадих си телефона, за да направя няколко снимки, но ми направиха забележка.
Когато сцената свърши той седна сам на едно диванче и както обикновено започна да си гледа нещо на телефона.
През това време хората от екипа се приготвяха за следващата сцена.
Оправиха му грима, косата и отново застана пред камерата.
Когато и тази сцена приключи имаше кратка почивка и Чаатай тръгна към изхода на хотела.
Ние го последвахме.
Той застана отпред и се приготви да си запали цигара.
В това време Анна го заговори, припомни му посещението на Лаура на сета на "Gaddar". Той беше любезен с нея, но сдържан, каза й, че си спомня.
Точно в този момент аз реших, че трябва да направя нещо.
Приближих се към него и го поздравих.
"Çağatay bey, merhaba!"
Той ме погледна и също поздрави.
Подадох ръка(или така ми се струва) и се представих. Казах,че сме от България, че много го обичаме и, че сме дошли тук специално заради него.
Радвам се, че взимам уроци по турски език, знаех, усещах със сърцето си,че един ден ще имам възможност да си поговоря с него.
Той се усмихна и каза:
"О, така ли? От къде точно сте от България? "
Аз отговорих, че сме от София.
Тогава той каза:
"Моят баща е от Разград."
Фактът, че той сам сподели нещо лично с нас показва, че е бил искрено заинтригуван и, че нашата среща ще остави дори и малка следа и у него.
Думите, които разменихме, ще останат в спомените ми.
След това му казах, че му носим малки подаръци. Подаръците бяха малки, но такива, които носят емоция и личен смисъл.
"Така, ли?" -каза той- "Колко сте мили!"
Извадих колата и му я подадох с думите, че, ако онзи Кадилак е на Eşref, тази Кадилак е на Чаатай.
Прекрасната усмивка, която всички добре познаваме цъфна на лицето му!
Взе я от ръцете ми и започна да я разглежда, обърна се към останалите, които стояха там и я показа.
Беше като малко момче, което се радва на новата си играчка.
След това извадих розата и му казах, че му нося тази роза от България, за да си я засади в градината.
Този жест наистина го трогна, каза, че наистина е много мило и много благодари.
След мен и Ели и Гери също подариха  подаръците си.
Когато Ели му подаде нещата, които носеше и каза, че са свързани с неговото хоби, той каза :
"Ааа, fishing"! "Thank you so much, I really appreciate that!"
Говори отличен английски, с много хубав акцент.
Това, което усетих е, че му стана приятно. Зарадва се на нашето внимание и вълнение, което видимо си личеше.
Беше вълнуващо да видим реакцията му, която беше истинско признание за жеста ни.
Фактът, че беше изненадан и му стана приятно показва, че е оценил вниманието и емоцията, които бяхме вложили.
Усещах смесица от вълнение, гордост и радост,особено, когато видях искрената му реакция.
Може би ръцете ми трепериха малко от вълнение, но сърцето ми беше пълно, защото съм направила нещо специално за човек, когото ценя.
Емоцията да срещнеш любимата си звезда е смесица от вълнение, радост и дори лека нереалност.
"Това наистина ли се случва?“
И след това идва чистото щастие и еуфория.
А, ако звездата е любезна и приветлива, моментът става още по-незабравим.
А той, ЧаатайУлусой, беше точно такъв.
Изглеждаше спокоен и приветлив, с лека, уверена усмивка, която подсказва, че е свикнал на подобни срещи, но въпреки това се радва на вниманието.
Нито за миг не показа досада, нито раздразнение, че развалихме почивката му и не му остана време да изпуши цигарата си.
Пушеше тънка кафява цигара, тип пурета, която беше поставена в цигаре.
Помолих го да се снимаме.
Той се замисли за секунди и каза,че не е разрешено да се снима със сценичен костюм.
Но очите ми бяха изпълнени с такава молба, помолих го с жест с ръце и той каза да го чакаме, че след малко ще се върне.
Отново влезе и продължиха със снимките.
Ние стояхме отстрани и гледахме.
Когато и тази сцена свърши той ни видя и тръгна към нас.
Дойде, усмихна се и каза:
"Хайде да се снимаме".
Не мога да ви опиша как ми трепереха ръцете, но той търпеливо ни изчака да се приготвим.
Една по една заставахме до него за снимка.

След като и аз се снимах, съвсем спонтанно се обърнах към него и го прегърнах.
Беше момент, който няма да забравя никога.
Той също ме прегърна и се усмихна.
Казахме му, че го обичаме много и чакаме с нетърпение "Eşref Rüya".
Пожелахме му успех и му казахме, че е страхотен!
Така нашата среща приключи.
Останахме още малко, защото не искахме това да свършва.
Гледахме още една сцена, в която Чаатай и Неджип Мемили пристигнаха в хотела с един черен джип.
Когато Чаатай излезна от колата на мястото на красивото и мило момче, вече стоеше Eşref, сериозен и хладен.
Този човек успява да се преобрази за миг!!!
 Истинска магия е да го наблюдаваш!
Тепърва ще осъзнавам какво точно ни се случи.
Анна беше истински учудена, че толкова лесно и безпроблемно ни се получиха нещата.
Усетих със сърцето си, че тази среща го докосна.
Чаатай е един от най-скромните и мили хора, които съм срещала!
Звезда, чийто хонорар е милиони на епизод, се държеше с нас съвсем естествено и ни отдели цялото си време за почивка.
Определено сега ще го обичам още повече и ще имам този специален, само наш си момент.
Няма да забравя очите му и топлия му поглед!
Толкова е висок и строен!
Той изглеждаше дори по-впечатляващо на живо — спокоен, харизматичен и с приятелска усмивка.
Когато разбрах, че ще имам възможността  да се срещна с Чаатай Улусой, вълнението ме беше обзело изцяло.
А след срещата то беше още по-голямо.
Представях си този момент толкова пъти, но сега, когато беше реалност, ръцете ми леко трепереха, а усмивката ми не слизаше от лицето.
Докато се приближавах към него усещах как дланите ми се изпотяват, а мислите ми се блъскаха една в друга – какво да кажа, как да се държа? Но когато очите ми срещнаха неговия спокоен и топъл поглед, цялото ми притеснение изчезна. Вълнението се превърна в чиста радост – миг на сбъдната мечта, който ще помня завинаги.
Тази среща, ще остане скъп спомен, който ще пазя дълго — не само като снимка, но и като топло чувство, което ще се връща всеки път, когато се сетя за срещата с Чаатай Улусой.
Да докоснеш звезда е като да сбъднеш една мечта. Но да погледнеш в очи, в които сияят хиляди звезди, е като да сбъднеш всичките си мечти!

Стари теми:

РЕПОРТЕРИ: gerryto_2,  nanni_123,  NeZ_9,  jackie,  cvetansk,  Nina_Richi,  eliet,   roxy94,   Lale2020,  euphoriaa9,  sunshine12345678...     ПРЕВОДАЧИ: NeZ_9      Очакваме кандидатури за "Репортери без граници"

Приятно "потапяне" в творчеството и живота на Чаатай Улусой!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 00:14 от NeZ_9

# 1
Благодаря Ви за новата тема, Момичета
Прекрасна, стилна както винаги
Аслихан е супер , много са сладки...
Колко да ревнува от Демет, глупости
И Демет си има партньор....
Понякога са такива тъпотии изписани....
Ааа, не мога да разбера ревността към Чачо , че има жена до себе си....май, някои си мислят ,че той ще дойде и да ги намери на двора на село...и те ще са ! Туй то....тъпи измислици за нещо тотално несъществуеащо....

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 00:12 от nanni_123

# 2
Благодаря за темата! ❤ Много бързо изписахме старата сякаш 😀

май някои си мислят ,че той ще дойде и да ги намери на двора на село...и те ще са ! Туй то....тъпи измислици за нещо тотално несъществуеащо....

Разсмя ме истински! 😀

# 3
Добре дошли в новата тема! Hug
Да си я изпишем с удоволствие и да има много интересни неща, които да  коментираме!
Отново да благодаря на Цвети, за прекрасното оформление! Шапката е много красива. В нея ръцете и нишката символизират легендата  за червената нишка на съдбата, но мисля, че Цвети ще ни разкаже повече.
Опитах се да добавя и анкета. За първи път ми е, дано да се е получила.
Приятни минути в темата, посветена на Чаатай Улусой и "Eşref Rüya "

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 00:37 от NeZ_9

# 4
Честита да ни е темата!
Както винаги стилна и красива тема!
Благодаря за труда който полагате момичета!
Да си е изпишем с много здраве и много положителни емоции!
Лекичка, от мен!

# 5
Благодаря за новата тема!

Да си я изпишем в добро здраве и много настроение!

Нани, както винаги си точно в десятка!

# 6
Благодаря за новата тема!

Да си я изпишем в добро здраве и много настроение!

Нани, както винаги си точно в десятка!

И двете, Жаки, и двете! Kissing Heart
Nanni- Hands Plus1

# 7
Интересна интерпретация

Този път няма да ти позволя да станеш убиец!

Якуп Баба наказва Кадир и oпредели неговите правила..

Нусрет заклейми Кадир да...

# 8
Страхотна е темата, ще погледна след малко и анкетата.
Браво за труда. Много ми харесва шапката. Не знам историята за червената нишка, но не знам защо се сетих за : Нашата история е написана с кръв…

Нани, той не ни потърси на сам, затова ние се вдигнахме от село и отидохме в големия град. Намерихме го и само, защото не си бяхме махнали халките не се получиха нещата. Иначе той си викаше: коя от тези трите да си взема вкъщи да я водя на Чанаккале да я запозная с нашите. Ама накрая ние му избягахме, че вече ставаше неудобно.

Леле, като го написах това за селото и се притесних да не ме помислите за надута гражданка. Като бях на 6, баба ме гледа година и половина на село. Най-хубавата ми година и половина. Още мога да си се представя да си играя с пръчка и червей и пилетата.

# 9
Гери, добре, че моя мъж вече спи, иначе щеше да ме помисли за луда-смея се със сълзи.
JoyJoyJoy
Голям образ си! Kissing Heart
Аз съм си на село, така че, защо не да продължa да се оглеждам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздрав за всички момичета!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 01:04 от NeZ_9

# 10
Ох, Гери, Гери, направо се спуках от смях!
Нези, аз съм сама и се смея от сърце!
Как ти идват такива мъдри мисли....
Образ безподобен си ти!

Специално за теб!

# 11
И за теб се сетих, Нези, но ти си селянка колкото аз мога да говоря турски.

Важното е, че не сме се взели на сериозно, не мислим мнението си за единствено и можем да видим обективно. Сигурно никой от антифеновете не ни е чел миналата година. То само критики бяха, чак ми беше неудобно понякога.

# 12
Честита ни нова тема!
Да си я изпишем с добро настроение!

Да споделя за Червената нишка.
За първи път се "сблъсках" с легендата за червената нишка на съдбата в един страхотен сериал с  Кийфър  Съдърланд "Touch"  (определено го  препоръчвам).

Има древен китайски мит
за Червената нишка на съдбата.

Разказва, че Боговете
са овързали червена нишка
около глезените ни
и са я прикрепили към всички,
чиито животи са предопределени
да се свържат.
Нишката може да се опъне
или заплете, но не и да се скъса.

# 13
Добро утро!
Картите са раздадени, предстои да видим как ще ги изиграят участниците в играта.

Благодаря на Цвети за легендата!
Определено Ешреф и Нисан са свързани с невидимата нишка на съдбата.
Рано или късно съдбата ще ги изправи пред истината. Невидимата нишка, която ги е свързвала още от детството, няма да позволи тази връзка да остане забравена. Моменти, реплики, места, усмивки… нещо ще ги издаде.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 14
Добро утро, момичета! Coffee

Днес дали няма да ни пуснат фрагче?

Малко зад кадър

Общи условия

Активация на акаунт