🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

 • 12 345
 • 735
 •   1
Отговори
 • Мнения: 7 538
Чаатай Улусой


Роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ФИЛМОГРАФИЯ
сериали

2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями
2023 Кюбра/Kübra - Гьокхан
2023 Безмилостен/Gaddar - Дахан

Филми

Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи/Kağıttan Hayatlar - Мехмет
Джентълмен/Centilmen


Безмилостен/Gaddar


Сериалът "Gaddar" се съсредоточава върху историята на героя Дахан (Чаатай Улусой), който се превръща в брутален убиец след завръщането си от военна служба.
Кюбра/Kübra


В "Kübra" Чаатай Улусой ще изиграе ролята на Gökhan Şahinoğlu.  Той работи усилено в производствен цех, където  го ценят много. Има приятелка и е известен в квартала си като уважаван, верен и зрял млад мъж.
Един ден Гьокхан получава съобщение от потребител на име Kübra, чрез групата за виртуално приятелство, в която редовно участва.  Текстът казва: „Ти си различен“.  Но Гьокхан не разбира съвсем.  В началото той не обръща много внимание.
Въпреки това, тъй като броят на съобщенията нараства, притесненията на Гьокхан нарастват, тъй като Kübra изглежда знае твърде много за него и всички близки до него. "Кюбра" е остро и бързо приключение за човека и машината, ума и съзнанието, вярата и силата от известния писател Afșin Kum.
Така че ще имаме нов герой на име Гьокан.
Джентълмен/Centilmen


Режисьор: Онур Билгетай
Сценарист: Дениз Маданоглу

Филмът на Netflix - Джентълмен разказва променящата се житейска история на мъж, който работи като жиголо и се влюбва в младо момиче.
Очаква се филмът да се срещне скоро с публиката.


Шивачът/Terzi


Известния шивач Пеями започва да шие сватбена рокля за годеницата на най-добрия си приятел, но и тримата имат мрачни тайни, които скоро ще преобърнат живота им.

Йешилчам/Yeşilçam


Представя Турция от 60-те години на миналия век. Проследява филмов продуцент, който ще разкаже историята на оцеляването в Йешилчам, докато преживява златния век на турското кино.
Хартиени животи/Kağıttan Hayatlar


Мехмет е човек, който управлява склада за хартиени отпадъци в квартала, той помага на всички нуждаещи се, особено на бездомни деца и тийнейджъри, откакто и той е такъв.

Пазителят/ Muhafiz


Откривайки връзките си с таен древен орден, млад мъж, живеещ в съвременен Истанбул, се впуска в мисия да спаси града от безсмъртен враг.

Вътрешен човек/İçerde


История за двама братя, откъснати един от друг. Сега от противоположните страни на закона братята Сарп и Мерт са изправени един срещу друг, без да знаят за братството си.

Див мед/Delibal


Двама млади хора измислят как да оформят бъдещето си според любовта и/или кариерата. Тогава един от тях се оказва, че трябва да реши дали да живее щастливо с любимата си жена с риск да я нарани или да се жертва за нейната безопасност.
Кварталът на богатите/Medcezir


Яман, който живее в едно от предградията на Истанбул, е арестуван и хвърлен в затвора заедно с брат си Кенан, защото брат му е откраднал кола на бензиностанция. Яман получава шанс за чисто ново начало, когато среща адвокат Селим, който взема Яман в новия си дом.
Огледален свят/Adını Feriha Koydum


Фериха е дъщеря на беден портиер. Тя лъже за самоличността си, когато отива в колеж. Един богат плейбой също започва да се влюбва в нея. Майката на Фериха, Зехра, се опитва да защити дъщеря си от това да съсипе живота й.
Анадолски орли/Anadolu kartallari


Филмът, поръчан за стогодишнината на турските военновъздушни сили, е заснет в сътрудничество с турските военновъздушни сили във военновъздушната база в Коня. По-специално бяха представени някои въздушни сцени.
BEST MEMORY


Стари теми:
РЕПОРТЕРИ: gerryto_2,  nanni_123,  NeZ_9,  jackie,  cvetansk,  Nina_Richi,  Rrronita...     ПРЕВОДАЧИ: NeZ_9      Очакваме кандидатури за "Репортери без граници"


Приятно "потапяне" в творчеството и живота на Чаатай Улусой!

# 1
 • Мнения: 942
Красота. Браво!
Аз ни пожелавам да напълним тази тема със летни снимки на Чаатай, с коментари за Кюбра и със сладки спомени за Дахан.

# 2
 • Мнения: 6 645
Имаме си нова къщичка! Благодаря!

Още по-прекрасна от предишната!
Да си я изпишем в добро здраве и много настроение!И като за финал.... слаб рейтинг

# 3
 • Мнения: 7 538
Да, новата ни къщичка е много лятна и красива, благодарение на Цвети! Heart
Да си я изпишем с много настроение и да имаме хубави поводи за споделяне!
Какво казва Неслихан.

"Обичам да преценявам реакцията на
хората въз основа на сериала, който
играя всеки сезон. Пазя статистиката
Гледано е много. Толкова много
комплименти..
Една добре гледана работа! Имаше
история за още един сезон. Но
решението не е мое. Тъжно е да видя,
че всичко свърши, благословено е да
срещна някои страхотни хора.
Към новите проекти!"

Ние също гледаме към новите проекти, но със сигурност ще обсъдим още малко този.Wink
На първо време да си споделим впечатленията от финалния епизод.
И малко лятно настроение от менСкрит текст:

# 4
 • Мнения: 7 758
Здравейте!
Честита ни нова тема. Да си я изпишем с много лятно настроение.

Добро утро!
Не слагай мляко или захар на кафето.
Сложи му хубава гледка и му се наслади.Нези, благодаря, че се грижиш за насладата в живота ни с тези красиви гледки, които си ни донесла.

# 5
 • Мнения: 6 645
Цитат
gerryto_2

Аз тук сигурно съм гледала най-малко сериали от вас. 80% са на Чаатай Бей. И всичко в този сериал вече съм го гледала.
Относно защо е приел, мисля, че е тръгнал с друга нагласа и очаквания, но не са се получили така нещата. В началото беше със съвсем друг заряд играта му. И от един момент нещата тръгнаха рязко надолу. Изглеждаше ми като скечове на НЛО, за тези, които ги помнят. Изчитане на репликите от добри актьори, но без да влагаме старани, без дубли и май май без желание.
И аз харесах тръпката да го гледам всяка седмица, да се чудя какво ще стане. В нетфликс това ми липсва. Има хубав сериал от 8 серии и аз го изглеждам за нощ и половина. И после нищо не помня. Знам, че е хубав и това е.

Абе хора, аз вече почвам да се чудя. Този Чаатай като някакво божество го описват.

Напълно съм съгласна с твоето виждане върху нещата.
Чачо беше един в началото и накрая играеше като по задължение.
Сериала беше с добър замисъл, но лошо написан.
Единствено тръпката да е всяка седмица на екран остана като светъл лъч.
Като измине малко време, ще си викаме: "Нищо, че беше тъп сериал, ама поне го виждахме. всяка седмица"

# 6
 • Мнения: 7 758
Тази песен беше интегрирана с тях AyDağ

https://x.com/betziyagil/status/1799355976778400188


Нези, може  да си ни я пускала, но толкова неща минаха, че съм забравила. Ако я намериш давай я насам

# 7
 • Мнения: 6 645
Ето и рейтинга на финалните за сезона епизоди на конкуренцията

# 8
 • Мнения: 7 538

По един или друг начин, стигнахме до края на сериала "Gaddar", който въпреки критиките и рейтинга остана в сърцата на повечето от зрителите. Най- вече заради Чаатай. Самата история  имаше донякъде въздействие върху хората, но по- голямо значение, според мен имаха  актьорският състав, създаването на сцените, особено бойните сцени,  Истанбул и саундтрака.  Въпреки че беше гледан най-вече онлайн, той създаде символи и остави марка: "Gaddar Kötüleri Haklar" - "Справедливост срещу лошите", а логото на Gaddar с известната пелерина беше възприето от мнозина, залепвайки го навсякъде.  Това беше първият ми сериал с Чаатай, който гледах на живо, чакайки с нетърпение всеки епизод, за да видя какво ще се случи.  Това не беше сериал в класическия модел, с който сме свикнали, а такъв, който преплита историята със силни социални послания, показващи истинските проблеми на обществото.  Мислех, че идеята за справяне с проблемите на деня в турското общество, проблеми, които срещаме и в други страни, е оригинална.  Сценаристът беше критикуван, аз самата го направих за много  негови пропуски, но в крайна сметка мисля, че той смяташе, че цялата сюжетна линия е правилна, дори ако трябваше да концентрира всичко в 20 епизода.  Мисля, че първоначално историята имаше заложени повече подробности, подготвяйки се за нормален сезон.   Чаатай  изигра  добре Gaddar, въпреки че ние знаем,че можеше и повече.
 Краят ни поднесе изненади.  В крайна сметка се случи, това,че Дахан не можа да се откаже нито от идеята да събере семейството си и да създаде свое собствено семейство, нито от желанието да остане Гадар в бъдеще.  Беше нещо, което вече e влязло в кръвта му и e част от него.
 За мен беше  изненадващо, Дахан продължава да бъде Гадар, въпреки че вече има семейство и дете. Нищо,че вече не е наемен убиец, е рисковано според мен. Не ми хареса това,че той обеща на Айдан, че след последната робота ще сложи край, но не го направи.
  Историите на всички останали герои остават открити: Мюдюр, като нов собственик на ресторант, но все пак останал с  желанието и  стремежа да наказва онези, които са го разочаровали.  Нилюфер и Курт, които започнаха своя собствена любовна история.  Лейля, която се присъедини към екипа на Гадар.  Дахан и Aйдан , които започнаха собствен семеен живот, но не се знае колко спокоен ще бъде той.
Енвер и Ямур постигнаха мечтата си да бъдат заедно.
Екбер получи най- тежкото наказание- да бъде сам и прикован на легло до края на живота си.
Гьоркан продължава да се бори с несправедливостите, донякъде със собствени сили, до някъде с помощта на закона.
  Имаше още какво да се  каже и да се покаже, но....
Поне да ни бяха казали истинското име на Мюдюр и истинската професия на бащата на Курт! Joy

# 9
 • Мнения: 942
Аз смятам, че финалът е малко отворен. Като изключим Месут, който по обективни причини може да продължи единствено като видеа от миналото, всички останали веднага могат да бъдат активирани и върнати в боен статус. Не са изключили напълно продължение като възможност. Единственият начин би бил да убият Дахан, а те го запазиха жив и дори той продължава да наказва лошите.

# 10
 • Мнения: 6 645
Дахан остава Гадар, ама като че ли в сянка. Това, което аз разбрах е, че той в тандем с Лейля ги залавят само, а остава на полицията да си свърши работа. Така че в известен смисъл той изпълни обещанието, че убийството на Везира ще е последното. Можем да го приемем, че е ченге под прикритие. В този смисъл не е излъгал Айдан. Просто трябва да намери удобен момент да й каже. Тя беше готова в началото и убиец да го приеме. Така че би трябвало да го разбере.
Нези този сериал се гледа само и единствено, заради Чачо и компания.
Несъмнено каста превъзхождаше сериала по всички параграфи.

# 11
 • Мнения: 7 538
Да, така е, Гери!
Остава една вратичка отворена, макар че много се съмнявам Чаатай да се съгласи.
Месут с "идеалната" жена, която не успя да срещне.
И още една много готина снимка!

Цвети, сега ще потърся песента. Hug

# 12
 • Мнения: 6 645
Искахме финал, в който Дахан и Айдан са заедно, получихме го!
Че и бонус...бебе!

# 13
 • Мнения: 7 538
Малко от процеса по изваждането на лодката.
# 14

Общи условия

Активация на акаунт