🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 20 906
  • 742
  •   1
Отговори
Чаатай Улусой

Роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“

ФИЛМОГРАФИЯ
сериали

2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями
2023 Кюбра/Kübra - Гьокхан
2023 Безмилостен/Gaddar - Дахан

Филми

Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи/Kağıttan Hayatlar - Мехмет
Джентълмен/Centilmen - Сайгън

Джентълмен/Tam Bir Centilmen

Безмилостен/Gaddar

Кюбра/Kübra

Шивачът/Terzi

Йешилчам/Yeşilçam

Хартиени животи/Kağıttan Hayatlar

Пазителят/ Muhafiz

Вътрешен човек/İçerde

Див мед/Delibal

Кварталът на богатите/Medcezir

Огледален свят/Adını Feriha Koydum

Анадолски орли/Anadolu kartallari

ОЧАКВАЙТЕ        ОЧАКВАЙТЕ        ОЧАКВАЙТЕ        ОЧАКВАЙТЕ        ОЧАКВАЙТЕ        ОЧАКВАЙТЕ

Сънят на Ешреф/Eşref Rüya      

BEST MEMORY

Стари теми:

РЕПОРТЕРИ: gerryto_2,  nanni_123,  NeZ_9,  jackie,  cvetansk,  Nina_Richi,  eliet...     ПРЕВОДАЧИ: NeZ_9      Очакваме кандидатури за "Репортери без граници"

Приятно "потапяне" в творчеството и живота на Чаатай Улусой!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 14:12 от bubanka

# 1
Ооо, да ни е честита новата тема! Heart
 Много е хубава и празнична...браво, момичета! Hands Clap
Да си я изпишем с много настроение и в добро здраве! Flowers Four Leaf Clover
Започвайте да пишете писмата до Дядо Коледа! Pencil

# 2
Добро утро в Новата тема,
Благодаря Ви за труда, момичета ♥️
Да си я изпишем в добро здраве и много новини за Чачко!

Хубав ден от мен Simple Smile

# 3
Не вървят на добре нещата и Серенайка е паднала с две места.

# 4
Здравейте!
Честита ни нова тема!

Най-хубавото време от годината е – тогава, когато хората са по-добри едни към други, когато студеното навън ни събира всички вкъщи, когато празници като Коледа и Нова година ни носят щастие, а топлият шоколад е задължително допълнение към ежедневието ни.
“Зимата не е сезон, това е празненство.”

По повод гласът на Турция - всяка година Аджун прави новогодишно шоу "Гласът на Турция" и кани известни актьори. Преди няколко дни в туитър попаднах на анкета "Кого бихте искали да видите в новогодишната програма на "Гласът на Турция". Излъчва се по TV 8."

# 5
По тоя повод се сещам, че Джан участва през 2018 година...беше много сладък!

# 6
Честита нова тема!
Винаги е удоволствие да започнеш нещо ново. Дано тя да ни донесе и нещо ново за стартиращия проект.

# 7
Честита Нова Тема!
Много е красива и тематични темата ни, страхотна Е!
Благодаря, за всичко което правите, момичета!
Да си я изпишем с положителни мисли и дела!
Чачко да ни ощастливи с повече присъствие  в нея.
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!
"Истинските неща в живота нито се преподават, нито се научават - те просто се случват."
Добро утро! ☕
Имайте чудесна неделя!

# 8
На Бусе елхата е готова

# 9
Добре дошли в новата тема момичета!
 Мисли на Gabi за Чаатай ще ви предложа днес, за  нейното начало.
 "Cagatay Ulusoy ме омагьосва с всяка появила се роля... За сетен път, нали?  Проучвах го внимателно, исках да намеря в новите му герои искрица от предишните герои всеки път, когато се появи проект, но не го намерих!
 Лично аз не мога да разбера какви метаморфози има Cagatay, но съм се убедила по пътя, че той придава особен нюанс на всички изражения на лицето, като се започне от бръчките на челото и се стигне до тези на брадичката!  Трансформациите, през които преминава този актьор, са невероятни за мен, а езикът на тялото, очите са различни според всяко обстоятелство!  Като мен мисля за други фенове на Cagatay, които го обичат и не се спират само на една роля, и това ме прави изключително щастлива!
 Знам, че феновете на Cagatay отчитат изненадващата му еволюция и се чудят всеки път, когато той се превръща в нов герой!  Има толкова много нюанси и аспекти на Cagatay, че мога честно да кажа, че само брилянтен актьор като него може да ги преведе с такава лекота!
 С течение на времето проследих всички негови проекти и се възхищавах колко фантастично той прокарва проектите си в изкуството на кинематографията, всеки път! Поразена съм от неговата метаморфоза за всяка роля, многостранността на показване на чувства и емоции по време на снимките!  Не просто му се възхищавах заради красотата му, обичах всичко, което ми предаваше с всеки герой, който изигра!  Този актьор, който е само на 34 години, е най-универсалният актьор, който съм виждала в живота си: талантлив, харизматичен, многостранен, динамичен, невероятен, с изражение на лицето и магическа изразителност на очите!  Cagatay говори с очите си, карайки ме да изпитам всичките му емоции без нужда от думи.  Той има тази невероятна способност да изразява всеки нюанс на своята интерпретация с множество разнообразни изрази! Това е хамелеон на моята душа! Той играе всяка роля със страст, желание, талант и красота, показвайки вътрешните си чувства както никой друг!  Просто е прекрасно!
 Никой не е като него.  Личността му е фантастична, а душата му е топла и добра.  Освен скромността, която проявява, е предимство да го обичаш!  Обичам скромните хора, които не гледат отвисоко на по-малко щастливите от себе си!
Cagatay може да прегърне с ярост стария и младия, и детето, и тийнейджъра, дебелия или слабия, високия или джуджето, здравия или болния!
 Той е очарователен отвътре, а външността, проявена чрез физическа красота, подсилва качествата му!  Обичам го не само като актьор, но и като човек и Човека, който е отвъд големия екран!
 Обичам неговата доброта и сърдечна топлина!  За мен представление означава, когато аз, като зрител, усещам всички емоции на актьора и нямам нужда от думи, това означава да мога да преведа филм, без да чувам изречените думи!  Cagatay, чрез езика на тялото, чрез изражението на лицето, чрез очите, които говорят, показва и изпраща тези преживявания и чувства към мен.  Всичко това ще гарантира неговия професионализъм, ефективност и уникален характер по пътя!  Той е Уникален, Великолепен, Брилянтен!
 Динамичен.  Многостранен.  Мултиталантлив.  Той е: Актьорът.  Певецът.  Китаристът.  Барабанистът  Полицаят.  Мафиотът.  Хамелеонът.  Многостранният.
 Толкова си красив, но не затова те обичам!  Харесвам усмивката ти, харесвам стила ти, таланта ти, НО НАЙ-МНОГО В ТЕБ ХАРЕСВАМ НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗБИРАШ ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН ВИД ЗВЕЗДА!"

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 13:07 от NeZ_9

# 10
Сюмейето е готова за довечера.
Много е красива!

Тая Габи бая се изхвърля.
Ще каже човек, че други актьори няма....хайде малко по-скромно!

Мерич Арал
Готина е!

# 11
Е, Жаки, жената говори за актьора, на който тя е фен. Не прави сравнения с други актьори. Hands V

По повод гласът на Турция - всяка година Аджун прави новогодишно шоу "Гласът на Турция" и кани известни актьори. Преди няколко дни в туитър попаднах на анкета "Кого бихте искали да видите в новогодишната програма на "Гласът на Турция". Излъчва се по TV 8."
Точно в такова шоу е участвал и Арас.
А колкото до въпроса, моя отговор няма да е изненада

И тайно се надявам да го видим тази вечер.
Наградите ще се излъчват по Kanal D и Teve2.

# 12
Няма лошо, ама чак пък такива високопарни думи, айде моля ти се!
Чак ми е смешно!

Сюмейе Айдоган; „Много съм развълнувана, вече имах голямо вълнение от момента, в който спечелих наградата. Много съм щастлива и горда...“

https://x.com/huyde12/status/1865790292999500047

# 13
Всеки с усещанията си. Аз не ги намирам, за чак толкова високопарни, защото имам същите усещания и емоции.
Просто можеше да не е толкова дълго! Grinning
Като няма Чаатай да донеса Хазар

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:07 от NeZ_9

# 14
Победителката за "Най-добра актриса" на наградата PanteneAltınKelebek е Demet Evgar

Победителят за "Най-добър актьор" на наградата PanteneAltınKelebek  е Mert Yazıcıoğlu

Alisa Sezen Sever, Melis Minkari, Sümeyye Aydoğan и Yiğit Koçak спечелиха наградата „Сияйна звезда на годината“

İnciTaneleri спечели наградата на PanteneAltınKelebek за  "Най-добър телевизионен сериал"

Принцът беше избран за „Най-добър комедиен сериал“.

Общи условия

Активация на акаунт