🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 20 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро! Coffee

Вица на деня:

Чачо и Хазал бая са паднали в IMDb

Ето и 10-ката

Нези, нали питаше за тоя/тая със зелената рокля кой/коя е?
Ето какво инфо намерих за нея/него:
Скрит текст:
„Турската дива“ се сдоби приживе с гроб с асансьор за 80 хил. евро

Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с луксозно гробно място, оборудвано с асансьор.
Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с луксозно гробно място, оборудвано с асансьор, съобщи нейният мениджър Февзи Сиверек, цитиран от частната телевизия НТВ.
Гробът ще струва на певицата 1,5 милиона турски лири (около 82 хиляди евро), като цената включва асансьор с код за достъп, пише БТА.
Сиверек, който е и близък приятел на изпълнителката, разказа, че на погребението на бащата на Ерсой миналата година тя споделила с околните, че изкопът ѝ се струва тесен.
Tранссексуалната изпълнителка Бюлент Ерсой е скъп гост по време на приеми, организирани от президента Реджеп Тайип Ердоган.
„Не е ли тясно? А какво ще стане с мен? Аз не мога да се побера в стандарта“, отбелязала 70-годишната певица, известна с вкуса си към луксозните вещи и разточителния живот.
Мениджърът поясни, че асансьорът е необходим, тъй като гробът ще бъде дълбок, така че феновете да не могат да го достигат.
Турската дива“ си спечели световна слава през 1981 г., след като претърпя шест операции за смяна на пола в Лондон, превърнали я от мъж в жена. Транссексуалността на изпълнителката, нейното усещане за мода, талантът и успешният й пиар я превърнаха в икона в Турция.
Tранссексуалната изпълнителка Бюлент Ерсой е скъп гост по време на приеми, организирани от президента Реджеп Тайип Ердоган.

# 31
Здравейте!

Честит Имен Ден на именниците!
Успешно начало на новата седмица!

И един Джем Карджъ от келебеците

# 32
Ето го и моят пъзел!
Много беше тегав...до малките часове го правих, но пък удоволствието беше голямо!

# 33
Жаки, благодаря! Много интересна особа! Grinning
Браво и на теб!  Hands Clap Hands ClapHands Clap
Ето и новия пъзел
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1fd173548c0e
Чачо, ако продължава да се крие съвсем ще изпадне от класацията! Confused

# 34
И в класацията за актьор/актриса на годината на Социопола се е закотвил на последното 10 място.
Явно тази асоциалност хич не му помага за каквито и да е награди.

# 35
В Twitter намерих информация, която ще споделя с вас, публикувана от KU (това е акаунт на арабски).
 Не знам доколко е вярна тази новина, като се има предвид, че скоро започва да се снима в сериала Eşref, но може да е нещо от бъдещето, времето ще покаже тази новина.
„5 работи с Netflix, два филма и три сериала, всички повече от два сезона, всички бяха успешни, а сега Netflix преговаря с Çagatay за нова работа, мисля, че ще има и сериал.  Първата звезда на Netflix в Турция е легендата Чаатай Улусой".
 Някои фенове казват, че ще се върне към Netflix през 2026 г.
 Съобщението на Cagatay за "The protector" беше през август 2017 г. и той започна работа по сериала на 7 март 2018 г.... Всички тези преговори винаги отнемат време.

# 36
Напълно възможно е  Чачо се върне към Нетфликс и преди 2026г, даже ми се струва, че ще ги съберат в един проект с Beren Saat.
Той си харесва платформите.
И нищо ново за Eshref, поне аз нищо не намирам. Имам чувството, че и декември ще мине така  с чакане.

# 37
Привет!
И аз бих снимала за платформа, останалото е, като руска ролетка с  тези рейтинги.
Берен и Чаатай, много странно ще е !  
Демет и Чаатай, да! Heart Eyes

Мисля, че залага на друга стратегия, спрямо партньорките!

# 38
Нинче, съгласна съм с теб за партньорките.
И забелязвате ли как, след като играят с него, по-младите партньорки сякаш разперват крила!
Ето още една партньорка, която отдавна лети на крилете на славата.

Страхотна е!

# 39
ИГ Сюмейе
Това беше нехният звезден миг, дано го вземе с пълни шепи и да врви все напред и нагоре!
Успех й желая!

Скрит текст:

# 40
Сумие снощи каза, че се чувства като принцеса. Изглеждаше наистина много щастлива! Желая и да успее да се задържи на върха на вълната!

Чаатай преди 7 години в LA.

И ново изображение за Eşref

# 41
Хазалка ще се снима в документален филм за Selçuk Method
От Бирсен:
Aşk-ı Memnu играе Берен Саат и Хазал Кая в документалния филм „Selçuk Bey Yes Man“

Снимките на документалния филм „Selçuk Bey Yes Man“ на Amirler Film, продуциран от Hasan Adalı и İlker Savaşkurt, продължават вече една година.
Животът на Selçuk Method , който включва много успехи и незабравими проекти, е пренесен в документалния филм. Документалният филм на Amirler Film е режисиран от всепризнатия режисьор Илкер Савашкурт, който режисира и филма „Отражение“  с участието на Selçuk Method  и Taro  Emir Tekin . Документалният филм, чийто сценарий е написан от Мехмет Кала и чийто оператор е Can Erdoğant , ще се състои от приблизително 100 минути.
Берен Саат, Хазал Кая, Хилал Сарал, Октай Кайнарджа, Мехмет Аслантуг, Халдун Дормен, Бюлент Ортачгил, Мустафа Алтъоклар, Зухал Олкай, Окан Баюлген и Мустафа Денизли в документалния филм, заснет в Берлин, Лондон, Кьолн, Бодрум, Кипър, Анкара и Истанбул Много известни имена споделиха своите спомени за метода Selçuk .
Причината, поради която документалният филм беше наречен „Yes Man“, е положителното отношение към живота и стойността, която той добавя към живота на хората, на Selçuk Method , чиято пиеса „Amadeus“ беше разпродадена и който изнася семинари и лекции в чужбина документален филм „ Selçuk Bey Yes Man“, чиито снимки ще приключат скоро, е дигитален, който ще бъде публикуван на платформата. От друга страна, вторият сезон на документалния филм на İlker Savaşkurt „Layers Of Istanbul“, излъчен по Netflix, скоро ще се срещне с публиката.

# 42
Изпуснала съм наградата на Сюмиета. Напоследък съм доста заета в реалния живот. 

Съвсем скоро ще разберем коя ще бъде новата. С Ебру  бяха мното добър тандем,  дано така пасне и с новата.

# 43
Много красива двойка са Айча и Фуркан

Пъзела е готов

# 44
Добро утро!

Снощи си помислих, че никой не е наредил пъзела.
Ама, Жаки е машина! Hands Thumbsup
Получаваш нов
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=03303d906467
Така като гледам, Ели ще се окаже права,че и декември ще мине без новини около Eşref.
23 ти ден

Май беше по-добре да броим дните до Коледа.
15 дни до Коледа

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Очевидно и Чаатай вярва в себе си, щом не смята,че трябва да прави каквото и да било, за да не бъде забравен...

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 09:06 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт