🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 20 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Гери, не мога да повярвам, какво единомислие имаме!
Аз докато пишех, точно това си мислех за общото за Аслихан и Дуйгу и за клюките.

Това младо момче ли е починало?

# 736

Нези, какво стана с клюките? Вчера се замислих, но така и не стигнах и аз да се разровя.
О, само кажете, че искате още и продължавам. Wink
Ето още една клюка от края на лятото, малко преди да започнат снимките за втория сезон на Medcezir.
Бил е в Алачати със семейство Меринджей. Wink(Енгин бей и тогавашната му жена Илкнур)
Дрес код -  в черно, обувките -еднакви.
Страхотен е - красив, брадясал, небрежен, готин, чаровен...  
С тен, с гривни, със сладурски пораснала косичка.
Но е факт, че е сам от няколко седмици
Тук още не е, но после се е насвяткал.
Че е хубав, две мнения няма.  Но страда, сломен е .

Заглавията са : Чаатай Улусой бързо забрави любовта на Серенай Саръкая

Хапнал, малко по-късно се качил на колата и тръгнал да обикаля заведенията, и да се весели с  приятели.

# 737
Здравейте момичета,
Едно обедно кафе Simple Smile

Аз вярвам, че Серенайче ще се справи с всичко.
Аз харесвам повече Аслиханче, нямам идея защо ,но Дойгу някак не ми допадаше ....
Сега се разхубави и все по симпатична ми става....
Прекрасен и усмихнат ден, 🙂

Нези,
Чакам клюките с нетърпение 😉

# 738
Мустафа Мерт Коч, с предстоящ четвърти албум.

Казва,че много се вълнува за новия албум, че Чаатай първи слуша неговите песни и, че той има хубав глас и се надява един ден да направят песен заедно, но м момента, той е повече актьор.

# 739
Изказване на Гюлчин Сантърджиоолу за Айше Баръм:
📍 Повярвайте ми, работила съм със стотици хора пред и зад камерата в тази индустрия, които правят пари от работата си. Има ли монополизация? Разбира се, че има. Да работиш с мениджър, различен от Айше Баръм, се смята за еквивалент на актьор от второ ниво. Всъщност в известен смисъл няма да получите своя дял от работата, освен ако работата не идва оттам. Едва през последните години успях да си призная мобинга, който видях дори от моя приятел, с когото работихме 14 години, който има вид на самоуверен мениджър (като има тежест и се старае да ме плаши с договор, като е на страната на продуцента). Как може Айше Баръм да бъде силна сама? Защо никой не може да й каже не? Не знам, не бях там. Бих казала, че няма нужда да защитавам или обвинявам никого. Никой не може да бъде кралица сам, разбира се, трябват поданици. Питам като човек, който е доволен от това, което съм. Ако нещо ви тревожи, то не е само заради Айше Баръм. Вижте онези, които не могат да направят нищо пред нея!

# 740
Момичета,  заповядайте да продължим приятния си разговор в новата тема!
НОВА ТЕМА
https://www.bg-mamma.com/?topic=1731175#new

# 741
И аз повече харесвам Аслиханче.
Момичета, това  интервю ново ли е на ММК?

# 742
И аз повече харесвам Аслиханче.
Момичета, това  интервю ново ли е на ММК?
Да, Ели, ново е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт