“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 415
  • 668
  •   1
Отговори
# 15
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема!
Миналия епизод не го гледах, само четох вашите коментари, което ми беше напълно достатъчно.
Това с уволнението се разиграва всяка година. Сега явно се чудят  как да вмъкнат Бакалова, щото тя пък е голяма работа. "Разправиите" с Веско Маринов вече се изтъркаха, преди това с Фънки, сега малко с Маги и разбира се "безработния" Андрей участва, Иван е вече зает. В "Пееш или лъжеш" достатъчно се "ядоха" тримата.
Имах големи надежди за участниците, но засега не харесвам никой.

# 16
  • София
Пък и е дошла за премиерата на новия си филм и ако не я използват сега, няма да има кога вероятно. 😃

# 17
Гласувах с Да.

# 18
  • София
Харесвам Рачков от години - и то не само като водещ, но и като актьор. Понякога хуморът му ми идва в повече, но това е обикновено, когато не съм на вълна за такива лиготии. Геро е добряк, личи си, че е душа човек, но като водещ е гола вода, съжалявам. Няма добра артикулация, често се случва да не може да прочете нещо правилно, изяжда думите и повтаря почти след всяко изпълнение "Боже мили"...

# 19
  • София
Питате ли се какво ще дават 3 часа (че и 4 понякога) ако не са сценарийните „изпълнения“ на Рачков и Геро?

Довечера очаквам Андрей и Бакалова да се появят в началото, да представят журито, Бакалова да си направи реклама на филма, най-много да обявят първия участник и после ... хоп връщат се Митето и Геро.

# 20
Благодаря за темата!
Маги точно такива водещи иска, като Рачков и Геро (Зуека), да са забавни, да импровизират, да се закачат с жури, участници, публика...

# 21
  • София
Благодаря за темата!
Гласувай с Не. Не харесвам Рачков и Геро, но ми е все тая кои ще са водещи.

# 22
Харесвам Рачков от години - и то не само като водещ, но и като актьор. Понякога хуморът му ми идва в повече, но това е обикновено, когато не съм на вълна за такива лиготии. Геро е добряк, личи си, че е душа човек, но като водещ е гола вода, съжалявам. Няма добра артикулация, често се случва да не може да прочете нещо правилно, изяжда думите и повтаря почти след всяко изпълнение "Боже мили"...

Чувала съм, че Геро не е никак добряк. Така изглежда, но е имал гневни изблици след постановка като се кара на публиката. Мисля, че в тази тема съм го чела. Разбира се и той е човек и може да има лоши дни, но когато си известна личност и толкова години на сцена, трябва да можеш да ги отиграеш. Защото може да е единичен случай, но хората помнят повече лошите неща и остава неприятно усещане за човека отсреща.

Мисля, че Андрей и Бакалова ще водят за малко и Геро и Рачков ще се появят на бял кон😃

# 23
  • Stockholm
Записвам се и аз в новата тема. Относно анкетата, гласувах с ДА. Не е имало по-успешни водещи от тях в Капките. Халваджиян явно нещо има да се реваншира на Бакалова, а с Андрей си е в бизнес отношения. Може и да им се получи, но Рачков и Геро са бетон.

# 24
  • София
Vania, от мен си го чула и за съжаление не е било единичен случай. 😃
И по този повод понеже аз съм гласувала за "друго". Рачков го харесвам, Геро- не.

# 25
  • Вестерос
Мерси за темата! Според мен те ще са си водещите, но може да са в образ.

# 26
Искрено се надявам Андрей/Мария Б. да са само за началото. Колкото и да се мъча да си ги представя по друг начин, все ми изглеждат като "конферансиета". Може и да греша и просто Рачков и Геро да са станали като "запазена" марка на шоуто.

# 27
И предишните сезони, и сега, темата за водещите до голяма степен измества основната тема на предаването - самите имитации. От тази гледна точка давам ниска оценка без значение дали е заради сценарий или друго, защото шоуто от Капките се превръща в шоуто на Рачков. Воденето и водещите би трябвало да са второстепенни теми, а първостепенното да са участниците и техните изпълнения. И да, за 3 часа ефирно време трябва да има и забава, но за да видим дали има по-добри или по-различни то това най-добре ще се види именно с нови водещи. Може пък да има начин шоуто да е забавно без да се преминава границата на простащината, която в последните сезони се случва във всеки епизод. Предаването е доста поизчерпано с текущите водещи и жури(Рачков, Фънки, Хилда). Да помислят за един сезон с напълно нови лица и в двете посоки, а пък тези тримата да ги включат като участници, но на Маги сякаш не му стиска и си върти една и съща плоча.

# 28
  • София
Очаквам доста обран сценарий днес, без големи лигавщини, заради трагедията в Македония..

Гласувах с Да, харесвам ги и двамата водещи. Зуека може да изобщо да не идва, не мога да разбера какъв е тоя зор да го доведат..

# 29
Днес победител ще да е Дуетът или Николаос.

Общи условия

Активация на акаунт