“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 001
  • 663
  •   1
Отговори
# 30
  • София, България
Изобщо не е нейното това изпълнение. Като цяло Михаела е от хората, които трудно ще избягат от гласа си ако ѝ се падат НЕ като за нея образи (женски поп изпълнения).

# 31
  • Stockholm
Преиграва Мишето. Несполучлива имитация.  Давам ѝ тройка.

# 32
Тази песен беше за финал ,но изпълнена от друг.Филева не ми хареса,но имам лошото предчувствие, че ще спечели,хем заради песента,хем заради утрешния празник.Един вид зарази патриотичният текст

# 33
  • София
И на мен не ми харесва Михаела. Не я бива в имитациите, а гримът е кошмар. Ох, Михаил Белчев много е остарял.

# 34
Не ми хареса Михаела, беше ми комична...мъжките образи явно няма да и се отдават.

# 35
Трябваше някой друг да изпълни тази песен, и то за финал. На Михаела изобщо не се получи.

# 36
Очаквано от мен Михаела не се справи. Преиграва и на места фалшиво. Жени Джаферович да си скъса дипломата...

# 37
Какви ги плещи Любо? Точно енергия най-много липсваше в изпълнението на Мишето. Започвам да ценя Веселин Маринов Simple Smile

# 38
Филева много очаквано не се справи. Това все пак е Веселин Маринов.

# 39
Веско с потен бретон Joy

# 40
  • София
3-4 точки за Михаела, но нямаше как да се доближи повече-нито като глас, нито като визия, защо я бяха гримирали като зомби никой не знае..

Ето я баба ви..за къде без нея..

Благодаря за темата!  Flowers Hibiscus

# 41
Мисля, че пуснаха Михаела първа, защото на репетициите са видяли, че никак не ѝ се получава, и се надяват до края хората да са забравили тази кошмарна имитация Smile

# 42
Петя звъняла на Роксана😂😂😂После защо е в стрес😂

# 43
Роксана по-добра от оригинала.

# 44
Браво на Роксана!

Общи условия

Активация на акаунт