“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 184
  • 818
  •   1
Отговори
# 795
Тамън преди около седмица се замислих, че Слави не се е падал тоя сезон и се чудих, ако се падне дали няма да е дуетната със Софчето и кои мъже могат да докарат височината му (Вениамин). Айдеее АПП.

# 796
  • Stockholm
На Роксито малко подарена победа, но хайде.

# 797
  • София
Жалко, че няма да има предаване следващата седмица.
Ще се видим чак след празниците.

Ванката още няма победа, но не го виждам с Дони и Нети, освен ако не ни разбие пак с женския образ.

# 798
Роксана ще се справи с тази циганска песен следващия път (ако е в ролята на Катя).

# 799
  • София
В следващия лайф ще е ключово и с кого ще са в дует. Тъкмо си отдъхнах от Мишето (Маринова), че и от хладилника излизаше по едно време и бам - дуети с предишни участници... как без Мишето при Халваджиян, не може да завърши сезона без нея.

# 800
  • Stockholm
Жалко, че няма да има предаване следващата седмица.
Ще се видим чак след празниците.

Ванката още няма победа, но не го виждам с Дони и Нети, освен ако не ни разбие пак с женския образ.

Аз доколкото разбрах, единият от дуета ще е участник от предни сезони. Едва ли ще им променят пола. Ванката вероятно ще е Дони, а участничка от предишен сезон- Нети. Според мен Иван може да направи Дони. Поне да се качи от пето на четвърто място. . Нико, Ванката, Вени и Дуета ги искам във финалната четворка!

# 801
Да чакаме ли Мишето Маринова Trollface
Първо за нея си помислих 😩

# 802
Не ми се струва много редно да се включват песни на някой от журЕто... А май се изредиха всички без Фънки.

# 803
  • Stockholm
Задължително ще присъства Мишето Маринова. Кеф ти Нети, кеф ти Шакира, кеф ти Оливия Нюнтън Джон.

# 804
  • София
Нямам представа дали добре пя Роксана, защото тая песен не я знам и не е от известните народни песни, но спечели защото пя с болно гърло, както мноократно натъртиха..За мен имаше много по-добри образи, а и в нейния нямаше никакъв образ ..само едно пеене.. Абе, да сме живи и здрави!

# 805
  • София
Роксана спечели заради зрителския и вота на участниците. Ако беше заради натъртването за гърлото, трябваше  авторитетите - жури и ментори да я побутнат. За мен тази вечер тя се справи в пъти по-добре от миналата седмица с Адел и това се видя и по реакциите на публиката след изпълнението й - имаше много разплакани хора в залата и всички, включително Любо, бяха на крака. Аз до последно се колебаех за кого да гласувам между нея, Нико и Михаела.
Дуетът не ми харесаха този път, нещо ми липсваше. Лашкова се справи с доста трудна задача, Иван изтегли късата клечка, не беше неговата вечер, Дивна бе мнооого далеч от класата, която Лепа Брена показва на сцената, Вениамин се справи добре, но е имал и по-силни превъплащения, Звезди пя като себе си и той беше далеч от сценичното поведение на Георги Христов.

# 806
  • някъде другаде
Не мисля , че Роксана трябваше да спечели , но нека и тя да е един път. Чудя се , кога ще допуснат дуета да спечели , те бяха много добри снощи. Изпълненията следващия път зависят и от това , с кой бивш участник ще са в дует. Имаше блестящи участници , имаше и не до там добри. предлагам Рокси да пее със Софито.

# 807
  • София
За дуетите искам да се завърнат любимците ми - Владо Михайлов, Владо Зомбори, Иван Юруков и Дарин Ангелов.

# 808
Ами не. На Лашкова трябва да й забранят да се опитва да пее.

Ама, момичето не е певица и това не е Гласът на България, Фънки правилно призова да се обърне внимание на изграждането на образа, а не на самото пеене.

# 809
  • Пловдив
Да, шоуто е за имитации, но имитации на песни. Не е имитации на филми или танци. Затова е нужно поне малко участникът да има музикален талант и да може да пее елементарни мелодии.

Общи условия

Активация на акаунт