“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 208
  • 818
  •   1
Отговори
# 15
  • тук, на мястото си
Благодаря за темата!
Мисля, че сценария на шоуто е всеки да спечели поне по един път. Миналата година обаче не стана така, Зомбори спечели няколко книги. Тази не знам как са решили.
Единствените участници, които харесвам са Иван и  Цитиридис. Не говоря за пеене, все пак "пеенето не е важно", макар че те се справят доста по-добре от набедените  певци.

# 16
  • София
Със сигурност журито е пристрастно, особено Фънки. Като види фолкпевица и му потичат лигите. Помним миналата година как толерираше некадърната Мария. Днес нямам идея кой ще спечели. Иска ми се да е дуета, но едва ли.

# 17
Мерси и от мен ,Мери! 💐

В това предаване няма как да не изпъкне таланта и трудолюбието.  Пристрастията ,сценарият още повече настървяват публиката, а всъщност най- важно за участниците е нейното мнение .Все пак говориме за творци.😉

# 18
  • София
Не мисля, че всеки трябва да има поне по една победа. Миналата година Иво Аръков нямаше победа, беше постоянно ощетяван, но стигна до финал, заради общият брой точки.  Зомбори имаше 5+1 победи, така че не е задължително всички да имат победа в епизод и в сезон.
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 19:51 от elix

# 19
е, то беше направо неудобно всеки път Зомбори да печели,
няма такъв имитатор този сезон

# 20
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Според мен гласуват пристрастно и няма условие, че всеки трябва да печели поне веднъж. Дано да е приятно тази вечер.

# 21
махнаха тъпите гривни

# 22
Благодаря за темата! Очаквам тази вечер дуетът да се представи добре, но съм сигурна, че пак ще ги порежат, защото ще пеят чалга.

Няма как да ги порежат ,още повече че ще имитират Софи Маринова /близка приятелка на Фънки/

# 23
  • София
Пренавита ми е Дивна. Отново.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:49 от malina_smile

# 24
Ох,Дивна...
Горкият Майкъл

# 25
  • у нас
Много далече от Майкъл е Дивна. На моменти ми е плашеща.

# 26
Тази девойка е толкова пренавита, че чак е грозно...Изобщо не е разбрала образа...

# 27
Много слаба Дивна като Майкъл Джексън. И пее фалшиво.

# 28
На мен Дивна ми хареса, като сценична и танцова имитация. За пеенето е ясно, че няма как да го издокара.

# 29
  • София
Постарала се е с танците, но пеенето имаше забележки..

Общи условия

Активация на акаунт