Отговори
  • Другата България
“Като две капки вода” се завръща с нов още по-пищен  и цветен сезон тази пролет.
Сезона-Слънце е четиринадесетият по ред в ефира на NOVA и е повлиян от френския класицизъм и управлението на Луи XIV - Краля-Слънце. В него ще видим изненадващи участници, невиждани досега имитации и силни лични истории. Короната отново ще бъде в ръцете на зрителите, а любимите водещи - Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро ще търсят новия крал на имитациите.

Изненадите започват от журито, към което ще се присъедини нов колоритен член, който ще промени установените правила. Той ще разчита на подкрепата на добре познатите Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев - Фънки. Кой е той? Зрителите на NOVA ще разберат в първия епизод на шоуто.

Кои са новите участници, които ще се впуснат в приключението на живота си?
С какви имитации ще се представят за първи път на сцената на най-позитивното и най-обичано българско шоу? – са само част от най-обсъжданите въпроси, които скоро ще намерят своя отговор.

Официален тийзър за сезона:

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 20:15 от Merri_An

# 1
  • София
Има ли информация за участници? Благодаря за темата.

# 2
  • София
Благодаря за темата! Ще го гледам, любимо шоу ми е. Обичам музикални формати. Дано изберат интересни участници.

# 3
  • Другата България
Поне аз не съм попадала на инфо за участници, освен на такова за Азис като нов член на журито, тоест - кралицата.
А иначе кога започва - нещо за 14-ти се говореше, но и това не съм сигурна, защото ако не се лъжа е събота, а нали се спрягаше като ден на излъчване понеделник.

# 4
  • Враца
Любимо предаване, очаквам с нетърпение!

# 5
  • някъде другаде
Благодаря за темата. Кога ще започне?

# 6
  • София
Благодаря за темата!
Искаше ми се да сменят цялото жури, не само Любо. Надявам се с Азис да е интересно.

# 7
Благодаря за хубавата тема!

# 8
Благодаря за темата!
Азо в онова другото предаване(не го помня) беше с доста адекватни оценки забавен и колоритен. Даже ползваше коментари оттук. Само не знам как ще се спогодят с Фъньо. Има да го прекъсва и да казва, че са пълни глупости, че той Фъньо така се изразява като не е съгласен. Щото в сезона с участието на Азо, Фъньо го захапа не малко пъти ще ги видим сега като колеги. Но Азо не му се даде де.

# 9
  • Пловдив
Азис беше в панела на Маскирания певец и беше  доста забавен, хареса ми. Като се има предвид, че изобщо не съм му фенка и не го слушам. Може и тук да е подходящ за журито, ще видим.
Рекламата много ми хареса, особено Фънки, много му подхожда да е палач Grinning

# 10
  • Другата България
Аз почти се бях отказала да гледам сезона, заради деня на излъчване /ако е понеделник/, но ако наистина Азис е в журЕто ще размисля.
Харесвам го, защото умее да прави шоу, а и също смятам, че ще има съспенс между него и Фънки.
А и щом/ако той ще журира, току виж и някой от неговия жанр е сред участниците.

# 11
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема, Мери! Heart

Очаквам сезона с нетърпение, любопитно ми е и кои ще са участниците.
Мисля, че Азис ще е много свежо попълнение.

# 12
Благодаря за темата!

# 13
Благодаря за темата!
Бях чела, че участник в предаването ще е Евгени Минчев.
За Азис сте казали, че ще е в журито.

# 14
Благодаря за темата.
Азис в журето. Абсурд.
Не го харесвам този.

Общи условия

Активация на акаунт