Отговори
# 15
Благодаря за темата!

Азис направи голямо шоу в епизода си в "Пееш или лъжеш", преди това в "Маскираният певец" също беше много забавен. Не е случайно, че Маги го е взел за жури. 😃

# 16
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile

Азис много го харесвам, като журЕ - в Маскирания певец беше много свеж, забавен и точен с коментарите. Радвам се, че ще го видим пак в тази роля. Дано само не са го вкарали, за да отворят нова фронтова линия между него и Фънки, защото ще стане грозно. Рачков и Веско Маринов се изчепаха, но поне техните караници са на комедийно ниво. Ако Фънки и Азис се захапят, там нещата ще станат доста грозни. Помня, че Фънки доста го кастреше и Азис накрая му тегли една дълга м...на. И после - пълен игнор.

Вече нямам търпение да започне - това е едно от малкото предавания, които са ми наистина много любими.

п.п. Много ми е интересно къде ще е финала тази година Simple Smile и Дали Маги ще превъзнася финала на стадиона или ще си признае, че е сбъркал.

# 17
  • Другата България
Почти съм сигурна, че има ниша за нова “фронтова линия“, и че това също е била част от идеята за вкарването на Азис.

# 18
Мери, благодаря и аз за новата тема! Flowers Hibiscus
Аз също смятам, че Азис ще се впише идеално в журито, но въобще не ми се гледат драми между него и Фънки. Виж, с Рачков ако си подмятат шеги не ми пречи.

# 19
Аз не го понасям Азис.
Виж щеше да е весело Софи Маринова да е от журито. Голям майтап щеше да става с нея.
Ама ще се гледа и с Азис явно.

# 20
О, Софи не. На всяка песен на английски ще има шеги до втръсване.

# 21
На мен са ми забавни тия шеги Grinning

# 22
  • Другата България
И аз предпочитам Азис пред Софи.
Само да не предобрят с Фънки.

# 23
Фънки ми е много омръзнал.
То и Хилда де.

# 24
  • Другата България
Те двамата май са несменяеми. Blush

# 25
Сигурно те самите трябва да откажат участие, иначе май Маги няма да ги смени.

# 26
Те двамата май са несменяеми. Blush
Май да.
Хилда е арменка, нали? Joy
За Фънки не знам защо.

# 27
Извън "арменското", да има представители на различните стилове музика - Хилда - джаз, Фънки - хард рок, В. Маринов - естрада и 4-тият да запълва нещо друго. Освен това е добре да има различни образи, да има скечове с тях, иначе ще бъде скучно. Азис е добър избор, не заради стила му, но някак си повече ми харесва от поп-фолк певиците /като поведение и излъчване, музиката му не е "моята"/.

# 28
Не всеки би се навил за ролята - 3 месеца поредни ти отива цял ден всяка седмица по 3-4 часа на екран + време извън екрана. Например журито на ''България търси талант'' записва предимно на запис за няколко дни и накрая имат 4 поредни седмични предавания на живо, което не е същото като 3 месеца на живо.

Трябва все пак и да имаш известна експертиза и да покриваш един или няколко жанра. И реално Хилда и Фънки са доброто и лошото ченге в журито. Ако махне един от тях, вероятно трябва да махне и другия и тук вече за самите продуценти рискът става по-голям. Фънки освен че има опит като организатор на концерти, опит с участие в музикални групи, има и висше музикално образование. Дадена му е роля на лошото ченге, каквато беше на Цитиридис сега в последния сезон на талантите и преди това на Любен Дилов. Колко хейт имаше в социалните медии. Не всеки би се навил да върши това че да го оплюват, защото масово хората не разбират че всеки в журито покрива някаква роля и мислят че това, което виждат е това, което човекът действително мисли всеки път. Друг въпрос е такива предавания дали може да минат и да имат рейтинг без да има лошо ченге в журито.
За Азис вече казахте, че не е нов. Първо, че е бил участник в предаването и го познава отвътре и второ, че е бил в панела на други продукции на същите продуценти. Така че и тук изборът е с цел висок рейтинг и нисък риск.

Експериментите в последните 1-2 години са откъм сцени за финала, но това е едно предаване накрая, което добро или лошо реално не променя основното усещане, което се натрупва за конкретен сезон в продължение на 3-те месеца.

# 29
Нито дипломата на Фънки, нито бизнесът му с организиране на концерти са достатъчни, за да компенсират простащината му. Експертиза като неговата имат един полк хора. Не е нищо впечатляващо, напротив.
Аз не съм фен на попфолка, но Азис ще го гледам с интерес - той е постигнал много повече от доста претенциозни ...ммм специалисти.
Пп. Мери, благодаря за темата. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт